Лидл ::80::

• 115 098
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Аз гледах една стъклочистачка останала от предишна седмица и доста й се чудих - тя е за кола , но мисля ще е удобна за чистене на прозорци  в къщи .
Май утре ще си взема една.
Вики твоята каква е ?
Ето, тази. 2 в 1 е
Скрит текст:

# 601
  • от Луната
Тази вечер пекнах от вратните пържолки с кост. Станаха уникално вкусни  chef. До сега не съм попадала на лошо месо от Лидъл, за разлика от други магазини.

# 602
Здравейте, отскоро следя темата и имам въпрос: някой купувал ли е от спортните панталони ( като долнища на анцунг са) материя като на късите блузи. На вид ми харесаха за площадката пред блока, но не знам дали са сносни на качество. Дали се завалват от прането или стават торбести при носене. Вчера никой не ги поглеждаше. Всички ровеха полите и дънките. Аз се уредих с пола но бях там в 8. Имаше всичко на всичко 10-тина бройки в коша.

# 603
Стъклочистачка омам от преди и е чного хубава . чисти идеално.

# 604
Скоро дали ще пускат туристическите раници или хлебопекарните на промоция?

# 605
  • Пловдив
В Пловдив в Кичука има от всичко-дънки,блузи,потници... Стари промоции и то доволно количество. Единствено нямаше тази сутрин поли.
Аз отидох за потниците бяло/тъмно синьо . Вчера си взех от другите цветове и понеже ми харесаха реших ,че ще прежаля по-голямата дантела. Обаче когато отидох погледнах разопакованите и се отказах, презрамките са двете дантелни от ръкава и деколтето събрани с един шев. За сметка на това си взех моцарела, св.врат с кост. Неща които до сега не съм взимала грах 1.09 лв с надпис на български и ньоки със спанак от италианската седмица. До сега не сме опитвали и ми е интересно,какво ще се получи. Wink

# 606
Здравейте,

поръчаха ми да купя от консервата риба херинга, но не съм сигурна дали е същия вид като тази, която пускат в XXL седмицата.
Ако някоя от вас има впечатления от настоящата консерва херинга, моля да ми пише дали  е хубава.
За тази става въпрос
http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=36631

Благодаря

# 607
Купували сме и от двата вида херинга, мисля че тази повече се харесва от ММ, аз не обичам риба.

# 608
Здравейте, отскоро следя темата и имам въпрос: някой купувал ли е от спортните панталони ( като долнища на анцунг са) материя като на късите блузи. На вид ми харесаха за площадката пред блока, но не знам дали са сносни на качество. Дали се завалват от прането или стават торбести при носене. Вчера никой не ги поглеждаше. Всички ровеха полите и дънките. Аз се уредих с пола но бях там в 8. Имаше всичко на всичко 10-тина бройки в коша.
Аз имам от предни зареждания и съм доволна, много приятна материя.  bouquet

# 609
 mishka88,

много ги благодаря!

# 610
Luisi, благодаря за отговора. Ще си взема.

# 611
Вики благодаря  bouquet 
 Относно спортните панталони - имам от предишното зареждане - т.е. същите като тези и още едни от първото им пускане мисля .
Тези сегашните не са лоши , но са абсолютно лоша имитация на първите . Материята на онези ми харесваше повече . Направо ги скъсах от носене и когато есента / мисля беше / пак ги пуснаха се зарадвах .  Купих си , но ся ги , но дано пуснат отново от предишните  Joy 
 Тези стават ,но ми стоят като евтина имитация до онези.

# 612
  • Хасково
Здравейте момичета
Пробвали ли сте ето тези масла за тяло който ще ги има от 02,03 
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=36996

Hug Hug

# 613
  • Асеновград
Момичета сигурно е коментирано , от ХХЛ седмицата си взех ориз в червена кутия , и много ни хареса , сега не го откривам .

# 614
  • София
Защото е от XXL седмицата. Не съм го виждала в постоянния асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт