Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е цената на чушките в момента?
Каква е цената на охладените пици в Lidl?
Каква е цената на чушките в Lidl и какви видове чушки имат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е цената на чушките в момента?
-
Каква е цената на охладените пици в Lidl?
-
Каква е цената на чушките в Lidl и какви видове чушки имат?
-
Коя извара бихте препоръчали като алтернатива на сиренето за пълнени чушки?
-
Какви са цените и размерите на детските спални комплекти в Lidl?
Ще зарежда някой квартален магазин...чудно ми е, на касата защо дремят и позволяват това безобразие... Та и тук полите някой се е заредил на едро явно..

, взех едни сиви, идеални за разходки с четириногото другарче. Не стягат, не спъват, разкош, направо като (х)анцунг! Дамските не знам защо не ми харесаха нещо. Поли не видях, явно са разграбени, другото бяха редовните манджи.

. Исках от блузите да си взема, ами те никакви, като пижами точно, пипнах синята хубава мекичка, но другата в комплекта като избелялс и ужасна лигава материя- не взех. От потниците исках бяло-т.синьо като видях презрамките и се отказах, другия модел е по хубав, но цветово не ме устройва- и от тях не взех. От панталоните имаше много от светло сините- не ми харесаха, два чифта от накъсаните дънки р-р 40 аз съм 36 или 38 зависи от модела, харесаха ми много, но нямах късмет за тях, за сметка на това имаше само 1бр. 36 р-р от най-тъмните и ми лепнаха, хубава, мека материя чудесни на първо четене за ежедневни. Взех и един плътен чорапогащник (така ли се пише
иначе купихме детски мартенички,много сладки и стандартни хранителни стоки. Купихме от картофените ноазети,май от миналата седмица бяха, доста като количество за 2,70лв пробвахме ги харесаха се вкъщи за мезе със биричка са чудесни.