Лидл ::80::

• 115 102
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Оня ден и в Кауфланд един господин беше напълнил догоре количката с пилешко, на промоция...едва ли ще си го слага във фризера Wink Ще зарежда някой квартален магазин...чудно ми е, на касата защо дремят и позволяват това безобразие... Та и тук полите някой се е заредил на едро явно..

# 586
  • Варна
Защо ми е останало в главата, че в брошурите(поне на повечето вериги) е упоменато, че се продават до 5бр на човек от промоционалните стоки. Докато веригите сами не си спазват правилата не можем да обвиним някой, че се възползва от факта имайки предвид къде живеем и това е манталитета на болшинството  #Cussing out  
При нас често има и на другия ден нещата, но не се знае в коя част на магазина се подвизава. Ако е пола ще е на хладилните витрини, а месо върху тоалетната хартия...  #Cussing out
Ето защо пазарувам масово по интернет освен хранителни стоки и нещо, което ми хареса или просто е изгодно и ще ми влезе в употреба и искам да имам.

# 587
Ура! Ура! Ура! Уредих се с пола, чак от "Надежда". Жестока! Дано не се отпусне и на дължина е супер, при условие, че ми я намери  мъж.  newsm57

# 588
Ура! Ура! Ура! Уредих се с пола, чак от "Надежда". Жестока! Дано не се отпусне и на дължина е супер, при условие, че ми я намери  мъж.  newsm57

Да ти е честита, с кеф да си я фръцкаш! Hug bouquet
Аз пък се пъхнах в ластъчните дънки за момчета Simple Smile, взех едни сиви, идеални за разходки с четириногото другарче. Не стягат, не спъват, разкош, направо като (х)анцунг! Дамските не знам защо не ми харесаха нещо. Поли не видях, явно са разграбени, другото бяха редовните манджи. Peace

# 589
  • Стара Загора
Мое наблюдение - по веригите магазини за дадени неща обявяват до колко бройки може да се вземат от един човек... Например в К  веднъж като имаше промоция даваха само по 5 бири на човек (т.е. не можеш да си вземеш един стек), но няма проблем да минеш по няколко пъти през касата. Ограничение съм виждала и на дезодоранти и някои други продукти от бялата козметика.

Иначе тази вечер ходих за потничетата и се разочаровах, защото мислех, че единият комплект е черно и бяло, не че не харесвам тъмно синьото, но ми се искаше да имам такъв черен. Определено са ми големи - презрамките са ми дълги, може и да могат да се оправят, ако не ще ги връщам.

# 590
labrex, благодаря.  bouquet И вие да се разхождате приятно и дъъълго с Рекс. Peace

Аз от дънките имам, е, не са от Лидъл, но подобни. И сутринта след  като Алиска описа полата ми стана като фикс идея. А пожелая ли нещо - трябва да го имам на мига. Ще знам,  че Алиска имаме еднакви вкусове.  Grinning

До колкото знам всички магазини имат лимити, освен Метро, но защо да следят кой колко бройки взема, нали и те печелят от оборот. Та тези правила само на хартия...

# 591

Аз от дънките имам, е, не са от Лидъл, но подобни. И сутринта след  като Алиска описа полата ми стана като фикс идея. А пожелая ли нещо - трябва да го имам на мига. Ще знам,  че Алиска имаме еднакви вкусове.  Grinning
Да ти е честита Hug
И на мен много ми хареса като се поогледах хубаво тая вечер.
Обаче все още ме е яд за дънките и утре ще мина пак да проверя дали не са върнали някой чифт.

# 592
Знаете ли кога ще пуснат хлебопекарната,доста се коментираше преди няколко страници,та реших,че ще е скоро....?

# 593
  • Sofia, Bulgaria
Да дам и аз отчет, както мислех да пропусна този четвъртък, така се замъкнахме в 18:00 до Лидл Дружба 2  ooooh!. Исках от блузите да си взема, ами те никакви, като пижами точно, пипнах синята хубава мекичка, но другата в комплекта като избелялс и ужасна лигава материя- не взех. От потниците исках бяло-т.синьо като видях презрамките и се отказах, другия модел е по хубав, но цветово не ме устройва- и от тях не взех. От панталоните имаше много от светло сините- не ми харесаха, два чифта от накъсаните дънки р-р 40 аз съм 36 или 38 зависи от модела, харесаха ми много, но нямах късмет за тях, за сметка на това имаше само 1бр. 36 р-р от най-тъмните и ми лепнаха, хубава, мека материя чудесни на първо четене за ежедневни. Взех и един плътен чорапогащник (така ли се пише Embarassed) хубав е, пак с уговорка за ежедневен и тичане по малко дете. Загледах роклите- съвсем прав модел, доста широки,дали ще стоят добре се зачудих, за пролетния сезон ми се видяха приятна материя newsm78 иначе купихме детски мартенички,много сладки и стандартни хранителни стоки. Купихме от картофените ноазети,май от миналата седмица бяха, доста като количество за 2,70лв пробвахме ги харесаха се вкъщи за мезе със биричка са чудесни.

# 594
Отидох тази вечер за дънки или пола. Нито едното, нито другото. И си купих сутиен, точно такъв модел без банели, но не спортен, а красив търся отдавна  Hug В сиво имаше само моя номер. Да не изляза само с брошура в ръце  Party

# 595
  • София
Да докладвам за жасминовия ориз от азиатската седмица: не ми се получи по съотношението (1:6), посочено на опаковката. Сипах го в съотношение 1:5 и се превари и не пое част от водата. Нямаше как да я изсипя от манджата. Не набъбва като нашия ориз. Иначе има интересен аромат, увря бързо, чист е и е вкусен. Но трябваше да сложа поне двойно количество в сравнение с това, което обикновено слагам и да намаля водата - може би 1:3 ще е добре.
Май още някой беше писал, че не му е станал добре този ориз.

Някой добра ли се до кофите с парцала (компелкт за почистване - 19.99)? В нашия магазин май изобщо не е имало.

# 596
  • София
Жасминовият ориз се вари с 1.5, макс 2 чаши вода за 10-15 мин. На упътването на лидълския пише, че водата трябва да се отцеди след като се свари.

# 597
  • Русе
Тази сутрин в 7,55 ч. пред нашия ЛИДЛ имаше стълпотворение. Като отвори, всички се юрнаха на дамските дрехи, само аз - за стъклочистачка Laughing
Купих си и намален шаран на 4,44 лв.

Месо си купих още оня ден - плешка. Не мога да кажа дали пуска вода, защото аз така или иначе винаги изкисвам всички меса във вода преди да ги готвя и си пускат. Пекох го във фурната под фолио, а после добавих и зеленчуци.

Кофи имаше при нас сутринта, но не ги огледах.

# 598
Аз гледах една стъклочистачка останала от предишна седмица и доста й се чудих - тя е за кола , но мисля ще е удобна за чистене на прозорци  в къщи .
Май утре ще си взема една.
Вики твоята каква е ?

# 599
  • София
Жасминовият ориз се вари с 1.5, макс 2 чаши вода за 10-15 мин. На упътването на лидълския пише, че водата трябва да се отцеди след като се свари.
Да, не повярвах на упътването  Mr. Green  и очаквах да поеме цялата вода. Тоест очевидно трябва първо да се свари само той и след това да се смесва с каквото там се готви.

Общи условия

Активация на акаунт