Лидл ::80::

• 115 124
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Никой нищо не казва за детските маратонки, а сте ги изкупили Laughing При нас едва намерих 5-6 чифта останали... Rolling Eyes

Аз купих за дребните- и двамата много ги харесаха и ходят само с тях от понеделник. И на мен ми харесват. Взех черно- лилави от момичешките и сиво- сини от момчешките.

Преди малко бях в магазина на Каблешков. Взех си дънки, а бях тръгнала за пола, само че нямаше. На предните страници обсъждахте вакуумните пликове за съхранение- имаше в магазина, ако някой ги издирва.

# 571
  • Варна
дънките свалени ли са от сайта или аз не ги виждам?

# 572
  • София
Момчешки дънки имаме доста сутринта в Люлин, черни и сини.

# 573
  • София
дънките свалени ли са от сайта или аз не ги виждам?

И аз не ги виждам, полите също. Явно са ги свалили.

# 574
  • Някъде на път....
От формите за печене съм много доволна от тази. Лесно се мие заради липсата на ъгли, чудя се дали да не си взема и трета.

Аз пък съм се замислила за тази:

# 575
  • Варна
Ееее, много са смотани, може ли за половин ден да се изчерпят количествата? Хич няма и да ходя до другия край на града да проверявам, не направиха един магазин на по-централно място, всичките са на майната си.

# 576

Никой нищо не казва за детските маратонки, а сте ги изкупили Laughing При нас едва намерих 5-6 чифта останали... Rolling Eyes

Аз купих за дребните- и двамата много ги харесаха и ходят само с тях от понеделник. И на мен ми харесват. Взех черно- лилави от момичешките и сиво- сини от момчешките.

Благодаря bouquet И аз взех едни 29 номер, довечера ще мерим. Светещите гумени ботуши са голям хит вкъщи, затова мисля, че и тези ще се одобрят...а и времето навън се позатопли..

Поли дънкови - 1 бр. имаше сутринта само при нас Rolling Eyes Явно бързо са свършили...

# 577
 Дънки към обяд имаше само от смотаният син цвят .
 Момчешки само от най -голям размер и най -малък и  от там нищо .
 Купих си
Скрит текст:
  нарциси в керамична купа . Някой купувал ли е и дали ще ми изникнат  Crazy
 Купичката  с подложката ми харесва - нарцисите на картинката
Скрит текст:
са много красиви / не тези от сайта / - narcissus bridal crown .
 Моля някой ,ако е купувал и има опит да сподели . На опаковката има картинки - имаше си и пакетче с пръст - та направих всичко според указанията .

# 578
И при мен в 2 магазина - нито една пола. Чак ми е странно, дали не са ги изкупили още снощи? Thinking
Взех си тъмносин чорапогащник, много ми допадат тези от Лидъл. Само там пускат памучни. Нямаше от най-малкия номер, и те бяха разграбени и си взех 40/42, но честно казано не виждам разлика. Ако не се бях зачела, че цветът е тъмносин, нямаше и да разбера, защото изглеждат като черните.

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 17:06 от nevituuu

# 579
Някои стоят на нисък старт пред магазина преди да го отворят, и товарят с колички от всички размери и от всичко! Това го наблюдавах една сутрин рано, бях тогава за мъжки дънки и си взех от количката на пазаруваща. Количката беше препълнена само с въпросните дънки. И естествено станА скнадал.

Днес следобед  - вси -чко беше ошушкано. Намерих две разпечатани, но за жалост не бяха моя размер... Ще каже човек , че до сега голи са ходили. Tired Close  Twisted Evil

Понякога ми се отщява и дори да разглеждам, то всичко е обърнато  наопаки, някои дрехи са преместени на други места, цял ден трябва да си изкарам там, ако търся точно конкретно нещо, както в случая.
Толкова се ядосах, че забравих от сирната да си купя.
Бясна съм!
Споделих...

# 580
  • Пловдив
Аз сигурно ходя в най-забутания Лидъл в Пловдив Simple Smile И поли имаше, и дънки, обаче аз бях тръгнала за хляб и котешка тоалетна и минах транзит. И имаше 5 човека клиенти в магазина, празен.

# 581
  • Пловдив
Аз сигурно ходя в най-забутания Лидъл в Пловдив Simple Smile И поли имаше, и дънки, обаче аз бях тръгнала за хляб и котешка тоалетна и минах транзит. И имаше 5 човека клиенти в магазина, празен.

Кой е той, за да знам за друг път Wink

# 582
  • Пловдив
На автогара Север Simple Smile

# 583
Не напразно Пловдив е културна столица!!!  А ние тук сме... Няма да пиша, че много ще ми се обидят..
Омммм.

# 584
Не напразно Пловдив е културна столица!!!  А ние тук сме... Няма да пиша, че много ще ми се обидят..
Омммм.
+1  newsm78 #Crazy #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт