Лидл ::80::

• 115 123
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Някой търсеше солни лампи - в Дружба 2 /Сф/ имаше доволно количество.
Дънките са еластични, не мога да дам друга информация, освен че си приличат на дънки, без да са нещо екзотично.
Поли не видях, но сутиените, които бяха много, са без банели и май не видях да има много място за "месо" от подплънки, ама това е лично мнение...
Цитрус преси, мини чопъри, тенджери за спагети, някакви керамични тенджери, бельо, детски ски панталони и якета, чорапи - май липсващите стоки в други магазини са стоварени тук...
Бутер тестото на Лидл е в пъти по-добро от така разпространеното на Белла. Да, по-малка разфасовка, но си заслужава.

# 556
  • Стара Загора
Някой видя ли потниците? Как са? Съмнявам се довечера да успея да намеря в черно и бяло S размер  Cry

# 557
Сега се връщам от Лидл.

Взех си поличка.

Алиска, честито! Със здраве да си я носиш. Разбрах за дължината, само не разбрах тя има ли еластан като дънките?

А аз след малко ще прескоча до магазина, дано има!

# 558
Аз си взех от потниците, размер М, по принцип нося С, но ми се видяха умалени.
Да, обаче са ми големи и притичах да ги сменя, взех С, по добре е. Но от черно и бяло дантелата някак си стърчи, много голяма са я направили, та тях ги върнах. Оставих си жълтия и сивия  Peace
Дънките са много хубави според мен, не ми приличат на дочени, тъмно синьо, стоят хубаво и точно това, че талията е по-висока ми допада. Дано не се отпуснат много.

# 559
  • Пловдив
Някой видя ли потниците? Как са? Съмнявам се довечера да успея да намеря в черно и бяло S размер  Cry

Аз взех-рибсени са, доста еластични и малко уголемени според мен.  На жълтия/сивия дантелката е малка ,докато на бяло/тъмно синьо дантелата е по-дебела и се вижда повече.На мен ми харесаха,взех си жълтия вариант,дори се замислям да мина утре ,ако имам късмет да взема и от другите цветове.

# 560
  • Варна, Пловдив
От формите за печене съм много доволна от тази. Лесно се мие заради липсата на ъгли, чудя се дали да не си взема и трета.

# 561
Сега се връщам от Лидл.

Взех си поличка.

Алиска, честито! Със здраве да си я носиш. Разбрах за дължината, само не разбрах тя има ли еластан като дънките?

А аз след малко ще прескоча до магазина, дано има!
Благодаря Билян@  bouquet
Има и еластан.

# 562
Simple Smile A роклите как са , конкретно тъмно синьото.

# 563
Благодаря момичета кокичета  bouquet
Ако останат до довечера ще си взема дънки  Peace

# 564
  • Перник
Вземала съм бутер тесто (замразено, 400 гр.) веднъж - доволна съм.
И аз съм хвърлила око на дънките, ама да видим какво ще е положението, като стигна до магазина...

# 565
Четох 10 стр. назад, но не видях да сте коментирали детските обувки-за момчета по-специално, светещите, от понеделник?

Днес взех свинско вратле с кост, но ми направи впечетление, че имаше с произход Франция, и с произход БГ Rolling Eyes Взех и от двата вида, проблем досега с месо оттам не съм имала...утре мисля да взема още три тарелки, цената е изгодна Peace

Дънки пропуснах този път, че имам сигурно 20 чифта..Блузките нищо особено, но и аз имам от предните...

# 566
  • София
Ех, очакват другата седмица да пуснат силиконовата форма за кекс, която видях в немския Лидл, но тук ще пускат само от другия вид, който не ми харесва...  Sad

# 567
  • Варна
Таман се разкандърдисах за дънките и пак взех да се навивам Joy И месо мислех да взема, точно това за готвене, но ако пуска много вода... Другият ми вариант е бут, но е оформено на пържоли, а аз искам да правя кебап. Дали ще стане, ако го нарежа на парчета?

# 568
  • София
А детските дънки да момчета от 17,99 лв  дали има още от най-големите до 164 см
не мога да пусна линк- не ги намирам ви Лидл брошурата  ooooh!

# 569
Таман се разкандърдисах за дънките и пак взех да се навивам Joy И месо мислех да взема, точно това за готвене, но ако пуска много вода... Другият ми вариант е бут, но е оформено на пържоли, а аз искам да правя кебап. Дали ще стане, ако го нарежа на парчета?

Месечинке, месото за готвене идва скъпичко-някъде около 7 и нещо за кг го гледах. Защо не си вземеш врат с кост - кг му е около 5 лв., режиш и си готова?

Никой нищо не казва за детските маратонки, а сте ги изкупили Laughing При нас едва намерих 5-6 чифта останали... Rolling Eyes

В много сгорещено олио се пуска месото, за да не се "вари", а да се запечата.. На мен вода не ми е пускало..

Общи условия

Активация на акаунт