Лидл ::80::

• 115 073
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, момичета! Тя и цената му е сладка, как няма да му се радвам! (9,99 за 500г, иначе е двойна)

# 631
  • София
Здравейте момичета
Пробвали ли сте ето тези масла за тяло който ще ги има от 02,03 
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=36996

Hug Hug
Преди години съм си купувала, но не останах очарована.

# 632
Благодаря, момичета! Тя и цената му е сладка, как няма да му се радвам! (9,99 за 500г, иначе е двойна)

С много кеф да си го пиеш и в хубава компания.  Heart Eyes  По повод това кафе и още едно немско, сега не ми търси картинка, само на мен ли ли ми е кисело?

Натрупала съм ги два пакета, неотваряни и чакам германци на гости.  Crossing Arms

# 633

С много кеф да си го пиеш и в хубава компания.  Heart Eyes  По повод това кафе и още едно немско, сега не ми търси картинка, само на мен ли ли ми е кисело?

Натрупала съм ги два пакета, неотваряни и чакам германци на гости.  Crossing Arms

Аз такова обичам, с кисела жилка, може да ми ги пратиш  Mr. Green

# 634
  • Пловдив
Ходих за бутчета и какао .
Половината опаковки с бутчета бях буквално пълни с пръст вода вътре . Не всички , но досега не бях попадала .
 Имало ли е малки опаковки от 100г червен пипер Микадо ? За малко да взема от деликатесният / защо направо не си напишат лют /  250г ми идва голяма опаковка на мен , а другият по 100г на Апетито или каквото е там не ми вдъхва доверие. / От години съм само с домашен и сега ми се налага да си купя , преди съм вземала от Микадо и ми харесваше много . Дано и той не е с променено качество ./
  Гледах и някакви индийски и азиатски чайове останали от минали тематични седмици . Индийските са ми интересни .

Жармен,деликатесният червен пипер не е лют  Peace Последно взех от него,като изрично питах на касата и момичето ми отговори,че лют изобщо нямат. Хубав е  Peace

# 635
Каква е разликата тогава между този от 250г и този от 100г ?

# 636
Момичета, срещали ли сте в София останали детски чаршафи - розовите с пиленцата? Благодаря!

снощи на раковска имаше 1 комплект със сигурност, за повече не знам, най-отгоре бяха..

# 637
  • Пловдив
Каква е разликата тогава между този от 250г и този от 100г ?

Ами не знам,не мога да кажа...взимала съм само от деликатесния  Peace

# 638
: Seengirl благодаря  bouquet  Значи смело ще си купя малка .

# 639
  • Пловдив
: Seengirl благодаря  bouquet  Значи смело ще си купя малка .

Аааа,аз май не те разбрах...от делекатесния има и 100гр и 250гр така ли?  Blush Честно казано аз не помня грамаж,едно продълговато пликче с "ципче" отгоре взимам аз  Peace Да не те подведа нещо,че съм си шматка  Mr. Green

# 640
  • от Луната
Пипера на Микадо 100гр и пише паприка деликато. Не е лют и не е лош

# 641
Деликатесен е от 100г ., сладък от 250г. Няма голяма опаковка деликатесен ,нито малка сладък . Нито пък лют - така че по пътя на логиката реших ,че деликатесен би трябвало да е лют . А като не е лют или сладък какъв е Grinning Но пък вместо лют трябваше да пише пикантен  Laughing 
Попитах дали има съществена разлика във вкуса -ама май ще си купя и от двата и ще си преценя сама  Grinning
Засега мислех ,че има лют и сладък червен пипер .
Деликатесен освен да е от няколко сорта пипер ,нищо друго не ми идва като идея .

# 642
Влизам да похваля едни сурови наденици от младо телешко. По принцип не ям такива неща и като цяло рядко правим. Но тази вечер мъжът ми изпече, даже не знам и кога ги е купил, но много ни харесаха. Щом и аз постоянно си боцках от тях. Simple Smile

# 643
Привет др седмица гледам има форми за печене...в едната тава има месо, дали са качествени за пиле с картофи например?

# 644
  • Русе
Деликатесен е от 100г ., сладък от 250г. Няма голяма опаковка деликатесен ,нито малка сладък . Нито пък лют - така че по пътя на логиката реших ,че деликатесен би трябвало да е лют . А като не е лют или сладък какъв е Grinning Но пък вместо лют трябваше да пише пикантен  Laughing 
Попитах дали има съществена разлика във вкуса -ама май ще си купя и от двата и ще си преценя сама  Grinning
Засега мислех ,че има лют и сладък червен пипер .
Деликатесен освен да е от няколко сорта пипер ,нищо друго не ми идва като идея .
Гугъл каза: "Деликатесният червен пипер е с мек аромат и вкус и със светлочервен до тъмночервен цвят." и още: "Червеният пипер почти няма аромат, но според сорта вкусът му може да бъде мек и плодов, сладък до парещо лютив, пикантен. Деликатесният червен пипер е с мек плодов аромат и ярко до тъмно червен цвят.".

Тази сутрин в нашия ЛИДЛ имаше тълпа разярени бабички, които се блъскаха и обиждаха в борба да се докопат до колкото се може повече тарелки с бутчета. Докато в един момент установиха, че бутчета има и от другата страна на витрината и обстановката се успокои. Грабеха по 5-6 опаковки. На касата пред мен двойка пенсионери имаха 7 бр. опаковки с бутчета. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт