Лидл ::80::

• 115 349
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
 Във Варна специално магазина на Владислав винаги е бил най-зареден,но е и най-оборотен/това вътрешно инфо/.

# 271
  • WonderLand
С риск да бъда силно поругана ще се престраша да попитам защо гледате на Лидл като на единствения магазин на света  newsm78 Ядосвате се, че дънките били скини, сутиените с подплънки - еми това са решили да заредят, това са заредили, не е магазин за дрехи все пак, нито за бельо, хранителен е. Всичко останало е бонус, за който иска  Peace

И да не са празни приказки да добавя, че съм хвърлила око на металните купи от другата седмица и на грил тигана също. Обнадеждавам се, че е чугинен и ако не друго, то поне няма да се изкриви.

# 272
  • София
От вината "bag- in-box" има само един вид бяло и един вид червено (мавруд на Менада). Навсякъде ли това е постоянният асортимент или просто там, където аз ходя? Преди поне имаше мавруд Асенова крепост  Confused

# 273
С риск да бъда силно поругана ще се престраша да попитам защо гледате на Лидл като на единствения магазин на света  newsm78 Ядосвате се, че дънките били скини, сутиените с подплънки - еми това са решили да заредят, това са заредили, не е магазин за дрехи все пак, нито за бельо, хранителен е. Всичко останало е бонус, за който иска  Peace
Лошото е, че гледам на твърде много магазини по този начин и Лидл никак даже не е единствен, съответно те поглъщат сериозни суми, защото и твърде често ги гледам... Confused Crazy Иначе, да кажа за Лидл - има стоки, които няма в друг магазин и ги харесвам. Mалък е и не се въртя като гламава колкото в Кауфланд. Е, въртя се, ама то е защото пререждат често щандове, които вече съм запомнила и после като разместят не мога да намеря нищо! ooooh! И трето - от дрехите имам бельо на Jolinesse и Esmara, и съм много, много доволна! Страхотно качество са по-скъпите им неща(вмествам се в стягащите бодита и бикини, сутиените ... не ми стават). Изглеждат добре също така. Имам блузи, дънки и бельо за момчетата. Доволна съм от всичко това. С нетърпение очаквам да пуснат пак от късите, тънки дамски чорапки, които са по пет чифта в червени кутии и които са супер здрави и удобни! Отдавна не е имало... Имам часовници от там, които работят безотказно и всякакви други дрънкулки, за които съм решила, че са ми жизнено необходими. Crazy
Харесвам тематичните им седмици, защото всички у дома обичаме деликатесни неща. Замразените им зеленчуци и миксове са ми много удобни и също така напълно по вкуса ми. Харесвам млякото на Пилос, сиренето им, какво ли не. Ми това е! Затова предпочитам този магазин.

Специално погледнах днес бебешките обувчици, ами те са като цвички - толкова меки! Едно време моите деца като бяха малки, прохождаха с обувки с твърд форд. Тези са кожени чорапи направо. Обаче пък са много сладки всички модели.

# 274
При нас имаше оранжеви блузи+синя с колела. Аз взех райе и синя. Малко са им тесни ръкавите обаче-установих при мерене.
Лаврак вечеряхме, не беше солен.
Другата седмица ще погледна дънките. Но аз трудно избирам без да меря.

# 275
  • Варна
Обаче забелязах, че дънките размер 86 и 110 бяха абсолютно еднакви в кръста. Ще ме прощават, но е абсурдно.

# 276
  • Бургас
При нас двайсетина минути след отварянето на магазина беше спокойно както обикновено. От дънките имаше може би по един брой от размер, от блузките по малко повече (за момчешките говоря). Взех едни 110 размер, обаче дървооо - доста са широки на моя клечо, а 100% няма да има 104 за да ги сменя и просто ще трябва да ги върна Sad Блузките са уголемени наистина, но аз така или иначе ги взех за домашни и все ще им дойде реда.
Иначе днес бях на лидл-обяд - хляб със семенца от техния с крема-сирене, шунка и краставица - всичко от Лидл. За десерт лъжица от техния течен шоколад и за капак кафенце от намаленото (най-накрая дочаках да го намалят, че ние от него само пием у дома) Mr. Green

# 277
  • Sofia, Bulgaria
Като споменахте кафето, препоръчайте някое от тяхното за кафеварка. Не сме капризни относно вкуса, аз все ощв се уча да пия кафе,само Нова Бразилия купуваме('щото не разбираме)ама ми се иска да опитам някое от техните марки. Само да не е кисело Grinning да става като за капучино, че аз само това пия. И да похваля едни сладки бутерки със захарна поръска отгоре и масло, френски уж, напомнят ми на нашите Бг. сълзици, само че са в пъти по хубави.

# 278
Здравейте, случайно да знаете дали книгата на Манчев и Шишков може да бъде закупена от някъде.

# 279
  • Варна
В олх преди се коментираше, че продавали.

# 280
  • Русе
Като споменахте кафето, препоръчайте някое от тяхното за кафеварка. Не сме капризни относно вкуса, аз все ощв се уча да пия кафе,само Нова Бразилия купуваме('щото не разбираме)ама ми се иска да опитам някое от техните марки. Само да не е кисело Grinning да става като за капучино, че аз само това пия. И да похваля едни сладки бутерки със захарна поръска отгоре и масло, френски уж, напомнят ми на нашите Бг. сълзици, само че са в пъти по хубави.
Всичките кафета са Арабика, а те киселеят. Не знам дали в ЛИДЛ ще намериш твоето кафе. Аз например не купувам кафе от ЛИДЛ, точно поради тази причина - имат кисела жилка. Купувала съм 3-4 пъти и вече не ми се рискува. Peace

# 281
  • софия
Рилета е страхотен. Припоръчвам. Тази седмица 2 пъти купувам и българските салатки. Други нищо не мога да кажа, че ме е впечатлило. Напоследък доста рядко и по-малко неща пазарувам от Лидл.
Много не е яд за сутиените им. Моделите и качеството са много добри, но няма с по-голяма чашка и малка подгръдна. Confused

# 282
Всичките кафета са Арабика, а те киселеят. Не знам дали в ЛИДЛ ще намериш твоето кафе. Аз например не купувам кафе от ЛИДЛ, точно поради тази причина - имат кисела жилка. Купувала съм 3-4 пъти и вече не ми се рискува. Peace

Абе всички са Арабика, ама не киселеят. Затова не си купувам оттам. Купувам само от серията делукс буренцата и Dellmayer Prodomo, само при тях съм усетила киселата жилка.

# 283
  • Пловдив
Имам солна лампа от другаде - много си я харесвам и я ползвам ежедневно. Цената на тези в ЛИДЛ е много добра  Peace.

От брошурата за другата седмица си харесах много неща, но най-вече сирената  Crazy.

# 284
Имам солна лампа от другаде - много си я харесвам и я ползвам ежедневно. Цената на тези в ЛИДЛ е много добра  Peace.
Какво и е предназначението?

Общи условия

Активация на акаунт