Лидл ::80::

• 115 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
 Снощи и аз ходих за обичайните продукти и забелязах нови десертчета с ядки ( 3-4 виса бяха)...Взех с мед и ядки и с шам фъстък ( 0.69-0.75 лв) ...изядох само това с меда- хареса ми,че не беше сладко много, но не ми хареса,че вътре има от тези оризови пуканки ( ризон ли се казваха  newsm78)...Не ги видях като ги купувах десертчетата, ако ги бях видяла нямаше да ги купя ,че не ги харесвам...

# 286
Скрит текст:
При нас имаше оранжеви блузи+синя с колела. Аз взех райе и синя. Малко са им тесни ръкавите обаче-установих при мерене.
Лаврак вечеряхме, не беше солен.
Скрит текст:
Другата седмица ще погледна дънките. Но аз трудно избирам без да меря.
Имах предвид, че изобщо е осолен, колкото и малко да е - като си свикнал на безсолно се усеща Peace

# 287
И аз искам от солната лампа,дано има останали в нашия магазин.

# 288
Здравейте, случайно да знаете дали книгата на Манчев и Шишков може да бъде закупена от някъде.

На Славейков я гледах.

# 289
  • Пловдив
Имам солна лампа от другаде - много си я харесвам и я ползвам ежедневно. Цената на тези в ЛИДЛ е много добра  Peace.
Какво и е предназначението?
Аз я ползвам за нощна - излъчва мека и приятна светлина, но си има и други предимства  Wink.

# 290
Солните лампи освежават въздуха в помещението и са като естествен йонизатор.Награяват се и непрекъснато излъчват йони с отрицателен заряд.Хималайската кристална сол има противовъзпалително,антибактериално и противоалергично действие.Използват се и като халотерапия-вдишване на солите за лечение на респираторни заболявания/бронхити,астма,алергия/.Лампите се използват в затворени помещения и независимо дали са включени в ел.мрежа те отделят сол,но когато се включат под въздействието на топлината от ел.крушка,процесът на йонообмен се засилва.

# 291
  • в ябълковата градина
Аз взех етажерката за детска стая. Нямаше нито една едворена кутия и я взех на сляпо. Сега определено съжелявам. Сладка е, но е много ниска, малка, с много малки кутии и няма да събира никакви играчки. Но детето като я видя, я иска. Е сега стои празна, като за украса.

# 292
  • Дъблин
Аз взех етажерката за детска стая. Нямаше нито една едворена кутия и я взех на сляпо. Сега определено съжелявам. Сладка е, но е много ниска, малка, с много малки кутии и няма да събира никакви играчки. Но детето като я видя, я иска. Е сега стои празна, като за украса.
Грушенка, имаме подобна от друго място, предполагам е същата като размер. Ще й намерите приложение, много е подходяща за дребни играчки и всякакви "джвъчки" които иначе няма къде да се сложат, защото в голям кош изпадат на дъното.

# 293
Препоръчайте хубаво ароматно, плътно червено вино от Лидл  bouquet

# 294
  • Варна
Грушенка,
нямате ли дребни играчки? И нашата етажерка е изключително полезна, пълна е с дребушлаци от рода на колички, човечета, гумени играчки, конструктори... Просто е безценна според мен, точно такава каквато е - с малки чекмеджета! Даже 2 пъти по-голяма да беше щяхме да успеем да я напълним Laughing

# 295
  • Варна
Лошото на тази е, че и кутиите са много меки. Трябва буквално да внимаваш като ги вадиш, което за едно дете не знам как ще стане. Иначе и аз си ги представях по-големи, но са сладурски. Раклата май ще ходи за нощно шкафче, че иначе няма да събере кой знае колко играчки.

# 296
  • Стара Загора
Здравейте, случайно да знаете дали книгата на Манчев и Шишков може да бъде закупена от някъде.

Книгата я продават из OLX и Bazar, но някои хора я пускат на ненормални цени - миналия месец я търсих за подарък, защото роднина я искаше, но нямаше кога да събираме точките - един я беше пуснал за 69лв.  #Crazy

# 297
  • Варна
Въобще не внимаваме като ги вадим кутиите, дребният даже стъпва в тях. Меки са, да, но не са толкова кекави, колкото изглеждат.

# 298
  • София
И аз искам от солната лампа,дано има останали в нашия магазин.
Сутринта имаше няколко бройки в Красна поляна. Peace

# 299
  • София
+1 за солната лампа. И аз я имам от друго място, работи без прекъсване. Съжалявам единствено, че ми е само една и не мога да си сложа във всички стаи. Не мога да повярвам, че я открих едва миналата година. Вече съм подарила на всичките си приятелки.
От естетическа гледна точка бих ви посъветвала, като избирате, да гледате да има повече червено - светлината е по-мека. Освен това означавало, че има повече желязо, което имало отношение към отделящите се йони.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт