Лидл ::80::

• 115 210
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Намерих ги днес тортелоните, в хладилниците до стената, до корите и продуктите за мазане. Само етикет и празно кашонче. Френски франзели също нямаше, даже и етикет.
Френският рилет и на нас много ни хареса.

# 391

А някога намаляват цените на останали бройки - купих лятото за 20 лв. от Кауфланд.
Има и на други места
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=81395

[/quote]
Мерси, ще следя в Айко, когато намалят детските неща

# 392
  • Пловдив
bouquet
Този път без кюфтета ,няма да сваря да взема.

# 393
  • Русе
......Между другото ми я бяха заменили за нова. Обаче се оказа проблемна и снощи пак им я върнах след известно време ползване. Копчето за парата потъва и става много изнервящо да се ползва. Явно си е проблем на модела. Сега дали пак ще ми я заменят! Писна ми с тази ютия да се занимавам, а пък и докато чакам с какво да гладя  ooooh!
По всяка вероятност - да. Майка ми така кара вече с трети нов апарат за измерване на кръвно налягане.

# 394
  • Варна
В това отношение със замяната наистина са много коректни. Нямало е и път, в който до купя нехранителна стока и да не ме предупредят да пазя касов бон за връщане или гаранция ако е нужно. Четвъртък останах и приятно изненадана от кол центъра, които са с дежурното "няма налични", че ми предложиха ако не намеря мебелите да се обадя в петък и да ми пратят от където има налични. Сега остава и клиентите да станат малко по-коректни, че пак връщах блузки от хладилните витрини  #Cussing out
Препоръчайте ми паста. Ако има и овкусена би било супер.

# 395
  • на Мелмак
Онзи ден импулсивно си взех сокоизтисквачка. Имаше 10 -на бройки.
Може на нац. телефон да се пита къде има.

# 396

Само да не объркате сокоизтисквачка с цитрус преса  Thinking

Защото аз не съм сигурна Бейли за кое точно пита.

# 397
......Между другото ми я бяха заменили за нова. Обаче се оказа проблемна и снощи пак им я върнах след известно време ползване. Копчето за парата потъва и става много изнервящо да се ползва. Явно си е проблем на модела. Сега дали пак ще ми я заменят! Писна ми с тази ютия да се занимавам, а пък и докато чакам с какво да гладя  ooooh!
По всяка вероятност - да. Майка ми така кара вече с трети нов апарат за измерване на кръвно налягане.

Наистина никога не съм имала проблем с връщането на стоки, но в случая с тази ютия е много неприятно. Мисля, че самия модел има дефект и ще правя пътеки до Лидл, докато изтече гаранцията. Нямам друга вкъщи, не мога да гладя, докато ми я върнат. Неприятно!

Само да не объркате сокоизтисквачка с цитрус преса  Thinking

Защото аз не съм сигурна Бейли за кое точно пита.

Аз търся сокоизтисквачка за плодове и зеленчуци. Някакви около 70 лева разбрах, че са пускали преди време. Не съм ги виждала, но четох добри отзиви  Peace

# 398
Бейли, отдавна не съм виждала сокоизстисквачки, а през последните месеци редовно следя брошурите, защото чакам сгъваеми клещи за мъжа ми. Та щом отдавна не е имало, вероятно предстои скоро да ги пуснат. Имаме обаче блендер, от който сме много доволни! Развали се, занесох го в магазина в оригиналната му кутия и след 10 - 15 дни (не съм сигурна колко) ми се обадиха от магазина и любезно ме поканиха да ида да си го взема. Бяха го сменили с нов.

А наскоро се колебаех дали да взема един сутиен. Касиерката ми каза, че ако не ми става, мога да го върна в който и да е магазин на Лидл в страната, стига да представя касов бон.

# 399
Пускали ли са тази термочаша досега, ако да - доволни ли сте от нея?  Мисля да я взема на ММ, за да може да си прави 3 в 1 в колата. Тя освен да поддържа температурата на водата, успява ли да я стопля?

# 400
Пускали ли са тази термочаша досега, ако да - доволни ли сте от нея?  Мисля да я взема на ММ, за да може да си прави 3 в 1 в колата. Тя освен да поддържа температурата на водата, успява ли да я стопля?

И на мен ми направи впечатление тая чаша, и намерих тука малко инфо за тоя тип чаши. Но като я видя "на живо" ще преценя внимателно, защото съм разочарована от един друг вид термо чаши. Пластмасови бяха, със силиконов пръстен. Не стига, че бая подливаше чашата, ами и се вмириса за нула време при все, че я ползвах само за вода. Виж на страницата "въпроси и отговори". Там е обяснено, че може да се затоплят течности.
Чаша

# 401
  • Варна
Влизам само да измрънкам. Отворих немския сайт на Лидл да видя какво предстои за по-следващата седмица (от 3 март) и какво да видя в раздел Печене - форма за кекс на Зенкер за 5 евро, която тук с голямо търсене я намерих най-евтино в Метро за около 19 лв. Е къде са 5 евро, къде са 20 лв.? За големи богаташи (балами по-скоро) ни имат това българите.  Cry

Аз всяка неделя си влизам, за да разгледам какво ще пускат и при нас в близко бъдеще. Ето и линк към раздела, като скролнете надолу, ще видите нехранителните:
http://www.lidl.de/de/freude-am-backen-ab-03-03/c16415

# 402
  • София
От 29 - ти ще има форми за печене - за кекс с дупка и откопчаваща се - 7,99. Гофретник 3 в 1 - 47 лв.
Градинарски неща и ретро седмица за хранителни стоки.

# 403
  • София
С гофретника са се оляли - в Германия 20 Е, тук 47 лв.

# 404
  • Пазарджик
От 29 - ти ще има форми за печене - за кекс с дупка и откопчаваща се - 7,99. Гофретник 3 в 1 - 47 лв.
Градинарски неща и ретро седмица за хранителни стоки.
Какво друго ще има през по-следващата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт