Лидл ::80::

• 115 202
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Само това са закачили зад касите.

# 406
  • София
Аз също често разглеждам страниците на Лидл в различните държави.
Писала съм в стари теми, че в немския Лидл има възможност за онлайн пазаруване. Но не разбирам немски и не ми е ясно дали е за всички стоки.
Може би ще може и от тук да се поръчва до превозвач в Германия.
На който му се занимава и знае езика може да прочете как става.

# 407
Намерих ги днес тортелоните, в хладилниците до стената, до корите и продуктите за мазане. Само етикет и празно кашонче. Френски франзели също нямаше, даже и етикет.
Френският рилет и на нас много ни хареса.

Тези са охладени и винаги са си били във витрините - е, поне аз лично никога не съм ги виждала в раклите - там е само за дълбоко замразените продукти.

# 408
Аз също често разглеждам страниците на Лидл в различните държави.
Писала съм в стари теми, че в немския Лидл има възможност за онлайн пазаруване. Но не разбирам немски и не ми е ясно дали е за всички стоки.
Може би ще може и от тук да се поръчва до превозвач в Германия.
На който му се занимава и знае езика може да прочете как става.

Веднъж съм купувала така. Поръчах до адрес в Германия и когато човекът идваше в Бг, ми донесе покупката. Нямаше опция да се достави на адрес извън Германия. Трябва да се регистрираш и после, ако искаш можеш да си изтриеш регистрацията, ако няма да ползваш повече сайта.

# 409
  • Русе
Аз от дълго време чакам тези малки форми http://www.lidl.de/de/ernesto-kleinbackform/p214636-c16415 спомняте ли си по кое време на годината ги пускаха?

# 410
  • Плевен
Зори, получих такава малка кръгла формичка за подарък  миналата Коледа, така че горе-долу май тогава ги пускаха.

# 411
  • Русе
Зори, получих такава малка кръгла формичка за подарък  миналата Коледа, така че горе-долу май тогава ги пускаха.

Следя брошурите винаги и по Коледа не са ги пускали,надявам се за Великден поне да ме зарадват  Simple Smile

# 412
  • на Мелмак
Моя е грешката за сокоизтисквачка та.
Аз взех цитруспреса.
Съжалявам, че съм подвела някой!
Моята сокоизтисквачка седи в един шкаф от ....Не помня от кога.

# 413
Влизам само да измрънкам. Отворих немския сайт на Лидл да видя какво предстои за по-следващата седмица (от 3 март) и какво да видя в раздел Печене - форма за кекс на Зенкер за 5 евро, която тук с голямо търсене я намерих най-евтино в Метро за около 19 лв. Е къде са 5 евро, къде са 20 лв.? За големи богаташи (балами по-скоро) ни имат това българите.  Cry

Аз всяка неделя си влизам, за да разгледам какво ще пускат и при нас в близко бъдеще. Ето и линк към раздела, като скролнете надолу, ще видите нехранителните:
http://www.lidl.de/de/freude-am-backen-ab-03-03/c16415

Ей затова, изобщо не отварям немския. Само да се ядосвам  Confused Crossing Arms

# 414
Пускали ли са тази термочаша досега, ако да - доволни ли сте от нея?  Мисля да я взема на ММ, за да може да си прави 3 в 1 в колата. Тя освен да поддържа температурата на водата, успява ли да я стопля?
Тази конкретно не съм имала, но идентично изглеждаща съм ползвала преди време, даже още се търкаля в някой шкаф. Загряването така и не проработи (запалката в колата си е наред), не след дълго се разлепиха слоевете на чашата (метала и пластмасата) и почна една игра по натъпкване на кабели, а междувременно се и вмириса.. И не считам, че ползвам вещите "като за последно", мия веднага, суша нормално, другата ми чаша си е наред Whistling

# 415
Дали скоро е имало или ще има кутии за хляб?

# 416
Свежина, благодаря! Дано с настъпването на пролетта я пуснат  Grinning Ще следя!

Моя е грешката за сокоизтисквачка та.
Аз взех цитруспреса.
Съжалявам, че съм подвела някой!
Моята сокоизтисквачка седи в един шкаф от ....Не помня от кога.

Няма за какво да се извиняваш  Hug

И аз понякога влизам в немския сайт и разглеждам. Преди време мм беше в Германия и му поръчах да вземе едни детски дрешки. Оказа се, че е и там е същата блъсканица Crazy Малко ми е странно защо предлагат по-малко от търсенето.

# 417
Гофретник днес имаше на Каблешков за 39 лв с три яида плочи.
Откопчаваща се тава с керамичко покритие, както и такава за кекс си купих ит лидл по 10 лв преди два месеца.

# 418
Гофретник днес имаше на Каблешков за 39 лв с три яида плочи.
Откопчаваща се тава с керамичко покритие, както и такава за кекс си купих ит лидл по 10 лв преди два месеца.
В Лидл ( Изток) имаше няколко бройки, докато се усетя бабите бяха разграбили всичко. Чидя се дали в по-големите не са останали бройки?

# 419
  • WonderLand
Днес имаше от парфюмите които бяха на промоция преди седмица - две в един Лидл в Младост 4, имаше и гофретници и тостери до колкото видях.

Аз иначе днес отново накупих редовните неща, ще купя тиган и метални купи другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт