Лидл ::80::

• 115 213
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Някой пробва ли вече кюфтетата и кебапчетата Стара планина? Добра ли е партидата?
Извинявам се, ако е писано, върнах 1-2 стр., ама нямам време да чета.
Хубави са, ама дали ще имаш време да ги купиш.
Благодаря ти! Успях да се класирам и грабнах. Кебапчета- страхотни. Кюфтаците ще ги тестваме през седмицата.

Днес купих шоколада с плодове, млечният и сега точа лиги, но ще го споделя със семейството довечера и тогава ще дам отзиви.

# 421

Имах рекламация на ютия. Когато беше върната от сервиз ми се обадиха от магазина.

Между другото ми я бяха заменили за нова. Обаче се оказа проблемна и снощи пак им я върнах след известно време ползване. Копчето за парата потъва и става много изнервящо да се ползва. Явно си е проблем на модела. Сега дали пак ще ми я заменят! Писна ми с тази ютия да се занимавам, а пък и докато чакам с какво да гладя  ooooh!

Не следя темата, а няма да е лошо. Сравнително често пазаруваме в Лидл.

А каква марка е ютията ?Мисля да купувам  Пфаф като пуснат.Дано не е тази марка твоята! newsm78

# 422
Нали скоро не са пускали кафемашина? Някакви отзиви да споделите за тези в ЛИДЛ, че нашата сдаде багажа и сега ни е наложително. ooooh!

# 423
Нали скоро не са пускали кафемашина? Някакви отзиви да споделите за тези в ЛИДЛ, че нашата сдаде багажа и сега ни е наложително. ooooh!

Мисля, че скоро не са пускали, но може да погледнеш в Метро - до 24ти има каталог Вземи 2, плати 1.
В него има кафемашина Ронсън и ако намериш с някого да си поделите парите, излиза много изгодно. Иначе самата машина прави много хубаво кафе, вкъщи сме с такава.

Аз да помоля за мнение за чугунения тиган - не ви ли се струва прекалено евтин за чугунен съд. Мислех си, че са около 100 лв. и се чудех дали наистина е чугунен като струва 35 лв.?

# 424
Защо да не е, наскоро издирвах определен чугунен руски тиган за приятелка. Оказа се, че една жена ги внася и продава в БГ, от Украина, и са по 20-50 лева, а някои други, които продават тук, и дори не са толкова хубави, са над 100 лева.

# 425
Лидълските тигани от чугун нямат ли тефлоново покритие?

Аз търся без такова.

# 426
  • София
Аз отдавна чакам да пуснат силиконова форма за кекс, но от по-големите. Сега видях в немския сайт, че я има на цена 3,49 евро, да видим дали ще дойде тук и на каква цена ще ни я сервират.

# 427
  • София
Някой знае ли тези бисквити с какво масло са?
http://promocii.bg/files/masleni-biskviti-382742-1.jpg

На етикета пише "масло", но дали е краве, дали е палмово, не казват.

# 428
Има ли бонбониери в Лидл, от които сте доволни?

# 429
Защо да не е, наскоро издирвах определен чугунен руски тиган за приятелка. Оказа се, че една жена ги внася и продава в БГ, от Украина, и са по 20-50 лева, а някои други, които продават тук, и дори не са толкова хубави, са над 100 лева.

Може ли да помоля да споделиш къде и как мога да издиря жената, на ЛС. Да не спамим в  темата

# 430

Може ли да помоля да споделиш къде и как мога да издиря жената, на ЛС. Да не спамим в  темата

И аз се присъединявам към молбата, защото преди малко ходих до Лидл и на пръв поглед тиганът им не струва. На тежест са го докарали, но дъното е покрито с нещо, което още в магазина е напукано и на шупли. На кутията пише, че е емайлиран, но визуално повече прилича на тефлон.
Не ми вдъхна доверие и не взех.
Исках да взема и джегинси, но естествено на обяд вече нямаше нужния номер в желания цвят.

Разсърдих им се и си излязох без нищо  Mr. Green

# 431
Имам един много стар руски, сигурно от 70- те години.

Купих си немски от Немски магазин, като този лидълския - ни- що! общо с чугунен тиган. Само на тегло са го докарали....

# 432
Момичета
Скрит текст:
http://chugunbg.olx.bg/ Има магазин в Овча купел, тигана е на тази марка http://www.syton.com.ua/html/page9.html
Приятелката ми си взе гофриран, без покритие, има си инструкции какво се прави преди първа употреба, предполагам сте наясно...загрява се със сол и т.н. Не се мие в миялна. Тя е много доволна, аз все се каня да ида до магазина, но не съм ходила още и нямам такъв тиган. Тя търсеше точно гофриран, такъв има майка й от преди да се родим, и е много доволна. и другаде не намери.
Аз лично мислех да си взема тиган от Лидл, заради покрититето, а и ми е по-удобно. Но щом така се рони  newsm78

# 433

И аз се присъединявам към молбата, защото преди малко ходих до Лидл и на пръв поглед тиганът им не струва. На тежест са го докарали, но дъното е покрито с нещо, което още в магазина е напукано и на шупли. На кутията пише, че е емайлиран, но визуално повече прилича на тефлон.
Не ми вдъхна доверие и не взех.
Исках да взема и джегинси, но естествено на обяд вече нямаше нужния номер в желания цвят.

Разсърдих им се и си излязох без нищо  Mr. Green
Аз си взех сутринта тиган и е супер Simple Smile Може да е нещо от партида, в крайна сметка можеш да видиш и да върнеш до месец. Руските чугунени дали могат да се връщат, ако нещо не им е ок - да взема един и за майка ми

# 434
  • Перник
Има ли бонбониери в Лидл, от които сте доволни?

Най-голямата и евтина, с различните видове бонбони вътре, ок. 4 лв. (същите бонбони, но в различни кутии ги има и в Била, и в Кауфланд), двуетажните белгийски - 250 гр. за около 6 лв. Тези са ми любимите.

Общи условия

Активация на акаунт