Сполучливи имитации на маркови парфюми - 13

• 117 227
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не си сама в лудостта си, solarHug ooooh! Mr. Green Аз накупих толкова карамелени и ванилови оригинални евтинки парфюми преди няколко седмици, че ще имам за няколко години напред.  Mr. Green Не, че имам нужда и ще ги ползвам в следващите няколко месеца, но просто да имам за следващата зима.  Laughing И, за да затвърдя лудостта си утре ще проверя какво предлагат и от Raphella. За диагностициране съм вече.  ooooh!

# 601
  • BG-DE
Абе всички май сме така  Laughing ама пък като ни носи радост какво лошо има, борим стреса  Joy

# 602
  • Варна
Здравейте момичета! Чета ви и все едно аз говоря Joy Вече толкова се задръстих с парфюми,и имитации и оригинали, че някои ги ползвам като ароматизатори за стаите, а Олимпеята и отредих място във WC-то. Много бързо ми омръзна и на мен! За лятото имам три оригинала I Love Love Moschino ; Eclat d’Arpège Lanvin;  She Wood DSQUARED² и няколко имитации, та сега съм в триумение - да купя или да не купя Покривните и Нилските градини; Черешките и Исландската целувка. newsm78
Знам си,че все пак ще ги купя, но се чудя кога.  bouquet Hug

# 603
Много се коментира покривните градини и съм много любопитна да го пробвам. Казвате, че го предлагат в Заг.... но когато попитах момичето тя остана много изненадана.На кого е парфюма, не можах да го открия...

# 604
  • Бургас
Нел,губиш се,пиши по-често. bouquetМомичета аз отдавна разбрах,че количеството не е важно,а просто парфюма да ме кефи,талаж не ми трябва.Имах много имитации,всички изпръсках и разкарах и се питам защо са ми били. CrazyИмам вече две имитации-Среднощната роза и Макс Мара.Като си направя една равносметка от всички купени имитации ми харсват точно пет и най-често носех само тях.Оригиналите си ги обичам всички,те са подбирани и имат място в дома ми.Купувам само оригинали,имитации бих купила ако наистина си заслужават като качество,близост и т.н.И съм харесала доста оригинали и се чудя още кои да купя.Много ми харесват градините на Мосю Ли,вчера пак ги пробвах в Бюти Зоната,но не бих ги купила хубави са, но нещо ме спира да си дам парите точно за тях.То като ще са толкова пари по-добре нещо Шанелско като се замисли човек пък като и там нищо вече не ме грабва,омразнали са ми и те до болка.Освен да се ориентираме към ниш парфюмите Laughing,но за тях чета такива неща,че съм убедена няма да ме грабнат или поне не много от тях.И сега незная какво да купувам,проби ще поръчвам пак,през два дни ходя до мола,ха да намеря нещо. LaughingЗасега ме грабнаха новата Диорска отрова,http://parfumi-shop.bg/bg/ezine/show/van-cleef-arpels-reve-2013.php-този и този-https://www.aignermunich.com/aigner-cara-mia-edp-100-ml

# 605
# 606
Bright Crystal , "ТАЛАШ" /?!?!?!?/ и аз нямам. И моите всичките са подбрани. И имитациите ми и оригиналите ми. Всичките! /Сигурна съм, че и с всяка от нас тук е така!/  Naughty
Въпросът е, че имам някои много стойностни аромати, които обичам, на които се възхищавам, но които по една или друга причина не нося. Това в никакъв случай не е "ТАЛАШ"/?!?!/
Проблемът е съвсем друг. /В случай, че е "проблем" изобщо/...Проблемът е, че в повечето от нас съжителстват ДВЕ страсти - едната е на жената, ползваща с удоволствие парфюмите си, а другата е на колекционера в нас. Затова и едните парфюми си ги пръскаме върху себе си, а другите само ги помирисваме и пак ги прибираме в шкафа....
Напоследък имитациите станаха много добри. Да не кажа понякога, че ги намирам и за по - добри от оригинала /казвала съм го вече това и то с конкретен пример от моя си опит/...Аз съм в истински възторг от това море от възможности. "Оплакването" ми беше само за това, че не успявам да си нося всичките ЛЮБИМИ парфюми, които имам!....Нооооо.....Това не прави парфюмите ми "ТАЛАШ" /?!?!?!/

# 607
  • Бургас
 Mr. GreenСтой мирна,Солар, Hugпод талаШ имам предвид такива,които не харесвам аз лично много.Купени и предпочитани все други пред тях и просто ги разкарах по- бъррзо.В големи количества не купувам парфюми,излизат все нови и нови и не виждам смисъл.Хайде сега да не се лъжем,винаги има по-слаби парфюми и такива,които ни радват повече...Не казвам,че твоите са талашш,обичай си ги всички,на мен ми омръзват много бързо.Това исках да кажа. Laughing

# 608
# 609
  • Варна
Нел,губиш се,пиши по-често.
Ще пиша по-често вече, обещавам! Simple Smile До сега само ви четях и то много редовно, но не бях купувала нещо ново ,с което да се похваля. Взех си Среднощната роза на Баргело , която толкова много ми хареса ,че купих 2 бр. по 50мл. и непрекъснато си пръскам на китката и душа - направо невероятно удоволствие ми доставя този парфюм. Тествах паралелно оригинала и имитацията на Баргело и не намерих разлики. Трайността на имитацията е според мен равна на тази на оригинала.
Вчера тествах Магнетизъм на Ескада в имитация на Баргело и  останах много разочарована. Започва с много остър мирис на горчиви бадеми - чак противно да ти стане. След около 3 часа се кротна и започна леко да прилича на оригинала. За мен най-добра от имитациите на Ескада си остава тази на Парфен, но не съм пробвала Зак.  bouquet

# 610
Bright Crystal , може би в теб не живее "колекционера", а само "жената, обичаща да се пръска с парфюмите си"...А в мен живее и "колекционера". Опитвам се да държа под контрол тази страст, но е трудно... Sick

Аз нямам такива парфюми, които "не обичам". Нямам.
За тези "по - слаби парфюми" за които ти говориш, аз не ги допускам да ми се намират при мен просто.... /под "по - слаби" имаме предвид такива, които НА НАС ЛИЧНО не са ни ТОЧНО по вкуса/... Wink Та...установя ли такова нещо, продавам го или го разменям. /Явно лошо се изразяваш, от там и недоразуменията  Laughing, иначе правим едно и също, както и всеки тук - подбираме си само онези парфюми, които обичаме и които са в хармония лично с нас/... Peace В това е красотата - което не е в хармония с един е в хармония с друг... Wink  Hug

Взех си Среднощната роза на Баргело , която толкова много ми хареса ,че купих 2 бр. по 50мл. и непрекъснато си пръскам на китката и душа - направо невероятно удоволствие ми доставя този парфюм. Тествах паралелно оригинала и имитацията на Баргело и не намерих разлики. Трайността на имитацията е според мен равна на тази на оригинала.
Нел, така вкусно го описа, че вече съм сигурна, че и аз трябва да я пробвам тази среднощна роза! Thinking
 Hug
П.П. Между другото преди известно време се сдобих с Roses Elixir Montale в имитация на Парфен от размяна и се оказа много приличен като трайност. Много комплименти събрах с него и изпаднах в "запой" за известно време... Laughing Та...препоръчвам го, ще ходя да го напълня шишето отново при първа възможност.
 Peace

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 13:42 от solar_fields

# 611
  • Бургас
Точно така,аз не съм колекционер,а само жената обичаща да се пръска с парфюмите си,много точно си го написала.Розата ми е от вечните любимци,взех си и оригинала,имам и имитацията и не ми омръзва никога този парфюм. Heart EyesКупувах имитации и после разбирах,че не са моите аромати и никога не бих посегнала вече към тях колкото и суперлативи да се изпишат.За оригинали не говорим,там както писах случайни нямам.Един прост пример-Олимпеята,толкова не мога да го дишам,че не е истина просто,а отначало примирах по него. ooooh!

# 612
Здравейте, момичета  Hug
Имам нужда от съвет. Ще търся парфюм за брат ми, който е на 23. Ще ми се да е нещо по-нестандартно, свежо, да е подходящо за пролет/лято. И ако може да е на Рефан, Заг или Баргело  Mr. Green

Аз разносвам Ейлиън Екстраординъри във версия на Заг, но май почва да ми сладнее нещо, може би е време да минавам към Покривната градина. А Лайт блу на Заг да сте пробвали? Че ми е много любим, но и доста масов, та му се чудя. Досега съм ползла на Рефан, който е хубав, но не много траен.

# 613
  • Бургас
Нел,то не е нужно да имаш нови,че да пишеш. bouquetИ аз нямам нови имитации,но не спирам да търся,сравнявам и пиша. :mrgreen:deliberation,от мен едно предложение за хубав мъжки аромат-http://www.parfimo.bg/chanel-bleu-de-chanel?gclid=CIyryra0gcwCFdIV0wod6D0FgAВиж го в имитация на Роксан,ако не те затруднява. WinkУникален е и адски траен,след брат ти ще се обръщат да знаеш. Laughing bouquet

# 614
Купувах имитации и после разбирах,че не са моите аромати и никога не бих посегнала вече към тях колкото и суперлативи да се изпишат.
Случва се. И ще ти кажа и защо. Wink Защото е лесно да дадеш примерно 10 лева за имитация и после да я захвърлиш. Докато, ако трябва да дадеш 90 лева за същия оригинал, ще ходиш 6 пъти да го помиришеш, да си го пръснеш на блотер, да си го пръснеш на китката преди да ги дадеш тези 90 лева /примерно/...Затова така ти се получава. Но темата тук е за имитации, за оригиналите е съседната... Wink Да се съсредоточим върху "сполучливите имитации на марковите парфюми", а не върху оригиналите, които още нямат сполучливи имитации!  Peace

Здравейте, момичета  Hug
Имам нужда от съвет. Ще търся парфюм за брат ми, който е на 23. Ще ми се да е нещо по-нестандартно, свежо, да е подходящо за пролет/лято. И ако може да е на Рефан, Заг или Баргело  Mr. Green

Горещо препоръчвам Инвиктус в имитация на Рефан с двойно количество капки:
http://www.fragrantica.ru/perfume/Paco-Rabanne/Invictus-18471.html
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт