Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря парфюмите на Роксан в Пловдив?
Има ли имитация на парфюма "Innocent" на Teri Müller?
Къде в София мога да купя наливни парфюми от Zak Zodiac и Parfen?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря парфюмите на Роксан в Пловдив?
-
Има ли имитация на парфюма "Innocent" на Teri Müller?
-
Къде в София мога да купя наливни парфюми от Zak Zodiac и Parfen?
-
Какви са разликите между капсулованите и течните парфюми на Refan?
-
Кои са успешните имитации на парфюми от Роксан?

Имам вече две имитации-Среднощната роза и Макс Мара.Като си направя една равносметка от всички купени имитации ми харсват точно пет и най-често носех само тях.Оригиналите си ги обичам всички,те са подбирани и имат място в дома ми.Купувам само оригинали,имитации бих купила ако наистина си заслужават като качество,близост и т.н.И съм харесала доста оригинали и се чудя още кои да купя.Много ми харесват градините на Мосю Ли,вчера пак ги пробвах в Бюти Зоната,но не бих ги купила хубави са, но нещо ме спира да си дам парите точно за тях.То като ще са толкова пари по-добре нещо Шанелско като се замисли човек пък като и там нищо вече не ме грабва,омразнали са ми и те до болка.Освен да се ориентираме към ниш парфюмите

До сега само ви четях и то много редовно, но не бях купувала нещо ново ,с което да се похваля. Взех си Среднощната роза на Баргело , която толкова много ми хареса ,че купих 2 бр. по 50мл. и непрекъснато си пръскам на китката и душа - направо невероятно удоволствие ми доставя този парфюм. Тествах паралелно оригинала и имитацията на Баргело и не намерих разлики. Трайността на имитацията е според мен равна на тази на оригинала.
Та...установя ли такова нещо, продавам го или го разменям. /Явно лошо се изразяваш, от там и недоразуменията
В това е красотата - което не е в хармония с един е в хармония с друг... 
Купувах имитации и после разбирах,че не са моите аромати и никога не бих посегнала вече към тях колкото и суперлативи да се изпишат.За оригинали не говорим,там както писах случайни нямам.Един прост пример-Олимпеята,толкова не мога да го дишам,че не е истина просто,а отначало примирах по него.