Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря парфюмите на Роксан в Пловдив?
Има ли имитация на парфюма "Innocent" на Teri Müller?
Къде в София мога да купя наливни парфюми от Zak Zodiac и Parfen?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря парфюмите на Роксан в Пловдив?
-
Има ли имитация на парфюма "Innocent" на Teri Müller?
-
Къде в София мога да купя наливни парфюми от Zak Zodiac и Parfen?
-
Какви са разликите между капсулованите и течните парфюми на Refan?
-
Кои са успешните имитации на парфюми от Роксан?

очаквам и вашето мнение.Пробвах доста аромати и си купих няколко парфюма.Много ми хареса Серпентината на Кавали в имитация на Парфен и си налях 30-ка.Наскоро някой питаше за Ferragamo incanto Shine-много е хубав парфенския вариант и според моя нос е идентичен на
Парфен имат и някакво ново Бърбъри според продавачката, не запомних номера обаче-burberry for her,много ми хареса и то.Не ме грабна никъ- Florabotanica-Balenciaga,за мен това си е изцяло аромат на рози,почитателките на розата ще го харесат.От мъжките ми хареса този-
Нямаха Градините на Ли,очакват се утре,както и още някакъв на Ескада.Това е засега от мен.
Аз бих искала да прочета отзивът ти за Aqua Allegoria Mandarin Basilic Guerlain. Много по-различен ли е? А като го помиришеш, поне познава ли се на какво е имитация?