Сполучливи имитации на маркови парфюми - 13

• 117 219
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм в шок ! Embarassed
Наистина ли има  такива фирми ,които правят такива имитации newsm78
Laughing Преди години такава беше и моята реакция...  Laughing
Внимавай, pepcheto, защото ще ти хареса и после няма отърваване!  Laughing
Добре дошла в клуба!
 Hug

# 661
  • Бургас
Момичета,току що се връщам от Парфен и Заг.Парфен имаха този път Градините на мосю Ли-много е добър от към близост,чак се очудих.За мен няма смисъл от оригинала Peaceочаквам и вашето мнение.Пробвах доста аромати и си купих няколко  парфюма.Много ми хареса Серпентината на Кавали в имитация на Парфен и си налях 30-ка.Наскоро някой питаше за Ferragamo incanto Shine-много е хубав парфенския вариант и според моя нос е идентичен на http://www.enzo.bg/victorias-secret/bombshell-parfjumna-voda-za-zheni/И двата са хубави пролетно-летни аромати,но аз все пак предпочитам втория.Това е много добро- Eau de Chloe         Chloe,много нежен парфюм,хареса ми доста.Другите които ми харесаха са-L'acquarossa Fendi и 577   Dot-Marc Jacobs. Heart EyesПарфен имат и някакво ново Бърбъри според продавачката, не запомних номера обаче-burberry for her,много ми хареса и то.Не ме грабна никъ-  Florabotanica-Balenciaga,за мен това си е изцяло аромат на рози,почитателките на розата ще го харесат.От мъжките ми хареса този-http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/fragrance-allure-ho … ion-blanche-88412-много сладичък такъв,чак ми се стори,че може да се носи и от жени,пробвайте го.Не ми хареса Violet Blond-Том Форд,нищо общо с оригинала. PeaceВ магазина на Заг момчето беше доста любезно оказа се,че той е и собственика показа ми всичко,което желаех,но нямах много време да се застоявам,даже ми вика и до 9 часа ще ти показвам ако желаеш Laughing Mr. GreenТам ми харесаха доста аромати,налях си Цветната Бомба,много идентична с оригинала и сега започвам да ги моря наред с нея. LaughingНалях си и от Dot Marc Jacobs-страхотен аромат,препоръчвам го. Heart EyesХаресаха ми Бърбъри Боди,Диор Адикт2,който според мен доста прилича на Брайт Кристал,313 HE UN JARDIN SUR LE TOIT HERMES.322 TR TRUSSARDI DONNA TRUSSARDI,327 AA AQUA ALLEGORIA - MANDARIN BASILIC GUERLAIN-този не е лош,но има много разлики с оригинала,Черния им опиум е много добър.Ботега Венета и Шанс О виве за мен нямат нищо общо с оригиналите,особено втория. PeaceСтранно,но в Парфен нямаха налична Олимпеята,толкова се купувала,че чак била свършила.Същото ми каза и момчето от Заг много я купували,явно е хит и се харесва. Simple SmileНямаха Градините на Ли,очакват се утре,както и още някакъв на Ескада.Това е засега от мен. bouquet

# 662
  • BG-DE
Брайт, честити придобивки и моля те, като поразносиш Цветната бомба сподели как е откъм  трайност при теб  Hug

# 663
  • София
Брайт, честити нови аромати и от мен.  bouquet Много качествено излезе от парфюмната летаргия.  Joy Аз бих искала да прочета отзивът ти за Aqua Allegoria Mandarin Basilic Guerlain. Много по-различен ли е? А като го помиришеш, поне познава ли се на какво е имитация?

# 664
Аз съм много доволна от парфюмите на Gold Touch струват само 10 лв. и някой от тях не се различават от оригинала аз си купувам D&G Femme и ми харесва страшно много пробвах и с Alien ,но няма нищо общо явно си е на риск печели - риск губи.

# 665
  • В един копнеж!
Искам да си взема за експеримента така хвалените Еуфория, 212, Бърбърито...предпочитам по-леките, свежи аромати, океански? Правилно ли съм се насочила или не са това, което харесвам?

# 666
И от мене честити придобивки, КристалчеHug
Искам да си взема за експеримента така хвалените Еуфория, 212, Бърбърито...предпочитам по-леките, свежи аромати, океански? Правилно ли съм се насочила или не са това, което харесвам?
Ако искаш океански аромат, защо не тестваш Aquawoman на Рохас на Рефан?  Wink

# 667
  • Бургас
Благодаря Ви Hug,да ще споделя за трайността на Бомбата като почна да ги бомбандирам Laughing Hug.Аз уж нямаше да купувам никакви имитации засега,а какво стана Laughing,че си харесах сигурно още пет. Heart EyesМежду другото,много хора я оприличават на Ла Ви не отричам,че има прилика,защото и двата са захарно-сладки.Но Бомбата ми харесва много повече и определено за мен е по-добрия аромат,Ла Ви ме дразни,има някаква кофти накъртваща нотка от която ми призлява направо,която в първия липсва.Незная,но за мен са различни аромати и не си приличат чаааак пък толкова много.Алегорията на Герлен ми се стори адски сладка в имитация на Заг,то ще се познае на какво е имитация,но за мен е дълечна работа.За сегашното по-хладничко все още време е перфе,но това чудо за лятото не го виждам в никакъв случай.Оригиналът не е така сладък,поне според мен.Покривните градини също са ми сладки макар,че той има повече прилика с оригиналния/според мен/Аз не бих купила нито един от двата,не са моите определено.От всички аромати на Hermes,харесвам и бих купила само градините на Ли,но изчаках да видя и версията на Заг. Hug bouquetИ искам пак да похваля Макс Мара,не мога да се наситя на тоя парфюм,толкова е зарибяващ. Heart Eyes

# 668
  • София
Благодаря ти, Брайт.  Hug Ще отида да го тествам. И аз не мога да се наситя тази Макс Мара. 30 мл, които купих почти свършиха.  Embarassed Отдавна не ми се беше случвало да унищожа парфюм за минимално кратък срок.
Aivelin, посочените от теб аромати не са акватици. Но като "леки и свежи" мога да препоръчам Еуфория Блосъм на Зак, 212 ВИП РозЕ на Рефан, въпреки че намирам разлики с оригинала и не е най-добра имитация, но за момента единствена на този парфюм, както и Бърбъри Уикенд на Рефан или Бърбъри Брит на Баргело. Ако харесваш Cool Water Davidoff, CK One, и/или Light Blue D&G можеш да пробваш тях. От последните три съм имала имитация само на Light Blue D&G на Рефан, от която бях доволна.  Peace

# 669
Max mara я обожавах. Мисля, че оригинала го спряха. Радвам се, че все някак мога да я имам. Заг ли я имат?

# 670
  • В един копнеж!
По-добре ориентирана съм. Ще ги пробвам. Благодаря.

# 671
  • София
Димитрина Петрова, да, Заг я имат, както и Парфен.  Peace За справка можеш да ползваш списъците, които са на първа страница и да се ориентираш коя фирма кои аромати предлага.
Aivelin, моля.  Hug Надявам се, че ще получиш и други препоръки от момичетата.  Simple Smile

# 672
  • Бургас
Мажик,ще чакам отзива ти за Алегорията. HugЗабравих да кажа,че Заг имат изимитиран Екстаза на Нина Ричи и е доста добър за всички,които го харесват.Aivelin, от мен следните предложения-Нилските и градините на мосю Ли във версията на Парфен,Gucci PREMIERE на Заг,Серпентината на Кавали на Парфен,Marc Jacobs-Dot,See Chloe, Burberry for her от Парфен и Marc Jacobs- Decadence на Баргело.

# 673
  • Добрич
Аз съм в шок ! Embarassed
Наистина ли има  такива фирми ,които правят такива имитации newsm78
Laughing Преди години такава беше и моята реакция...  Laughing
И аз така гледах  Shocked като открих темата преди около месец. Понеже в нашия град знам само магазинчета с Рефан и Роксан засега само тях пробвам. След коментарите тук, вчера разгледах сайта на Парфен и много приятно се изненадах, че може да се поръча до 3 бр безплатни мостри с безплатна доставка при това. Поръчай и днес ми се обадиха за потвърждение, очаквам ги скоро  Simple Smile

# 674
  • София
Брайт, ще споделя впечатление от Алегорията, само да стигна до Заг, което надявам се да стане в петък, че ми е ужасно натоварена седмица.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт