Как си предпазвате косата при спане?

• 4 269
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • София - Варна
И аз имам себорея от години, сиугрно 10 вече. Мия си косата само сутрин. Ако я измия вечер преди лягане, после цяла нощ се чеша като говедо, въпреки че я изсушавам хубаво. Точно както е казала Remember.

# 16
И аз имам себорея от години, сиугрно 10 вече. Мия си косата само сутрин. Ако я измия вечер преди лягане, после цяла нощ се чеша като говедо, въпреки че я изсушавам хубаво. Точно както е казала Remember.

Чудесна идея,и аз ще пробвам да я мия сутрин с подходящ шампоан.Ако не успея да я изтърпя...Ще се обръсна и пак ще я лекувам  Rolling Eyes

# 17
  • София - Варна
Ама ти и си я бръснала ли? ooooh! Себорея ли имаш? Това няма лечение. Просто затихва понякога и пак се проявява. Важното е поне да не сърби, за да не мъчи и да забравяш за него. 

# 18
Ама ти и си я бръснала ли? ooooh! Себорея ли имаш? Това няма лечение. Просто затихва понякога и пак се проявява. Важното е поне да не сърби, за да не мъчи и да забравяш за него. 

Много ме нервира тая коса.Бръснала съм една трета от нея,когато беше на мода тая прическа.След това започнах работа и трябваше да е все вързана,та от тогава не я пускам въобще.Не знам как да опиша чувството,което изпитвам като докосне челото ми,ухо или каквато и да е част от главата и врата...Направо ме дразни,за това е винаги вързана.Не изглежда да имам себорея...Знам ли вече какво е,сърби ме,пърхут се появява,после изчезва...След седмица-две пак така.Фризьорката ми пък нищо не казва,каза да си взема един шампоан за косопад с ябълков зародиш или нещо подобно-пълен боклук,още по-зле стана.

# 19
  • На ръба..
Връзвам я на опашка с такъв ластик
Скрит текст:

# 20
  • София - Варна
Не знам, твоето не прилича на себорея, пък и фризьорката щеше да види, ако имаше, според мен. Иначе аз се мия с Бочко или Кря-кря, за да не дразня скалпа и нямам забележки към изгледа на косата си. Мисля, че ми влияят добре, макар и детски шампоани.

# 21
  • Враца
Против себорея и други сърбежи и гъбични заболявания, обливайте скалпа веднъж седмично след измиване,с разтворени две хапчета "Нистатин", в половин литър вода.
Без отмиване.

Общи условия

Активация на акаунт