Панелка или тухлен апартамент

• 100 667
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 510
Дали може да се намери тристаен ремонтиран апартамент в източните квартали на София за около 75000 евро? Далеч от цигански махали, до станция на метрото?

Не, не мисля. Двустаен макс.

# 511
Дори и панел ли?

# 512
Зависи за кой източен.

# 513
Дружба, Младост, Дървеница...

# 514
  • Sofia
В Младост би трябвало да се намери, но панел. В Дружба съвсем.

# 515
Да, в тези ще се намери Peace

# 516
Благодаря за отговорите. Дано имаме късмет ☺

# 517
Ако не държите да са източните квартали пробвайте и Връбица/Свобода/Надежда, частите, дето са към Северния парк са доста приятни. А и има метро наоколо.

# 518
  • SF
Колко да са приятни тези части? На 20 лева път с такси от центъра.

# 519
Колко да са приятни тези части? На 20 лева път с такси от центъра.

Скъпичко ще да е това такси за 6-8 км. Пуснах Връбница бл. 601 - от пл. Народно събрание е 7.3 км. А от президентството - 6,4 км.

# 520
По Ломско минава метрото. С него е бързо и евтино за транспорт.

# 521
Близо са всякак Peace
Там мен ме притеснява по-скоро концентрацията на китайци. Нищо против тях, но са ужасно шумни и живеят на тумби. Попадала съм на апартаменти с по 10-15 човека, един такъв да ти се падне над главата...

# 522
Близо са всякак Peace
Там мен ме притеснява по-скоро концентрацията на китайци. Нищо против тях, но са ужасно шумни и живеят на тумби. Попадала съм на апартаменти с по 10-15 човека, един такъв да ти се падне над главата...

Мен ме притеснява като цяло излъчването на тези квартали. Тегаво ми е, долу в ниското е, Витоша едва се вижда.
Не бих си купила там апартамент, ако ще и да е по-близо до центъра и да има метро. Същото важи и за Дружба, не ми харесва, колкото и да е уреден и удобен вече квартала. Едно лято живях там и едва издържах да си се върна в пак в Младост. 
Сто пъти предпочитам Младост 4, например, нищо, че е далече от центъра.
Китайските и ромски гета във въпросните северни и западни квартали пък изобщо не ги коментирам, ясно е, че това е огромен минус.

Вкусове разни.

# 523
Живяла съм в Младост (в 1 и в 2), но купих в западен. Не намирам разлика в облика, съвсем еднакви са ми, няма гета Peace
В Младост 4 също има блокове с цигани, Гео Милев е близо до Христо Ботев, но не бих ги нарекла гета, същото е и със западните.

# 524
Излъчването - ами това са си панелни квартали. Едно време са се строяли по типов проект.
Панелките са еднакви и в Младост, и в другите. Тук таме ново блокче, и то почти еднакво.
Търговските вериги също строят по проект - та и Кауфланд, Била или друго пак са еднакви навсякъде.
Хората - и те са ми еднакви. За мене поне няма разлика между обитатели на Младост и Люлин.
За таксито за 20 лв - предполагам това е цената на нощен курс, когато не работи метрото.
С помпа се връзва цената.

Общи условия

Активация на акаунт