Баба МАРТа идва вече и ни носи бяло, румено човече - 10 тема

• 55 820
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Zinaaa,момичеее,я по-спокойно. В 9ти месец си бременна,какви са тия салта,шпагати и премятания по гръб и корем.Отнеси се по-сериозно към това научно откритие  Joy.  Няма аз да съм виновна ако получиш контракции и родиш на 29ти. Не искам детето ти мен да държи отговорна,че ще празнува рд веднъж на 4 години.  Whistling

Па току виж от цялата работа съм видяла мистичната тапа..... Joy

# 631
Хриси,аз от малка си живея близо до такива сгради. Все на около 15ина км са ми. Първо Севлиево,сега Карлуково..едва ли е случайност..то си ме тегли,ама аз все се дърпам  Joy

# 632
Ох,момичета нали Ви писах,че от снощи имам контракции,които не са през определен период от време и продължават и днес.Преди малко като се изправих и изтече някаква течност не във голямо количество,но доволно колкото да намокри и да усетя.Някакъв съвет ?  Thinking

# 633
  • Варна
С първото ми дете ми изтече водата на порции малко по-малко. Още на първото подмокряне хукнахме към болницата, нямах контаркции, нямах разкритие, никакво намерение за раждане. Това беше около 10-11 ч. вечерта. На сутринта към 6-7 ч. може би ме сложиха на системи окситоцин. Нататък няма да разказвам, родих в 11:15 на обяд.
Та идеята ми е че най-вериятно ти изтичат водите, има ли някакъв цвят, моите в началото бяха леко розови.
Има и друг вариан, заради притискането на матката да си задържала урина в каналчетата след пишкане и това да е изтекло.

# 634
Това са ти водите.На мен с първото раждане също не изтекоха наведнъж

# 635
  • София
stellapg аз бих си взела раничката и към болницата. По-добре фалшива тревога, отколкото да се чудиш какво да правиш Simple Smile

# 636
Ами нито има цвят,нито мирис .. Обаче трябва при всички положения да изчакам мъжа ми да се прибере,понеже са на работа на обект във Перник.

# 637
Stella,пътят,чантата и след 4 дни обратно към увас с бебе 😜
П.П назначавам те за специален пратеник от мястото на събитието да докладваш за развитието на наболялата тема "Тапата-що е то,съществува ли и има ли почва унас"

# 638
  • Nearby
Нашата бебка е 3200, тонове много добри, тапата ми падна днес.  

Много моля Писана Яна да ни влезе в положението и да не ни държи в неведение!  Mr. Green

# 639
  • София
Бойна задача- в търсене на тапата  Laughing Laughing   Поне ще ти направят тест в болницата за околоплодни води,да се притесняваш излишно ,ако не са

# 640
Stella,пътят,чантата и след 4 дни обратно към увас с бебе 😜
П.П назначавам те за специален пратеник от мястото на събитието да докладваш за развитието на наболялата тема "Тапата-що е то,съществува ли и има ли почва унас"
момичета ,заболя ме корема от смях по дебата за темата Joy

# 641
  • Варна
Нов лаф може да вкараме "Ша ми падне тапата от смяха"  hahaha
Значи....... мразя нарцис модата със селфитата, ама вида ли го туй чудо ша са щракнем  tooth

# 642
Хахас,Zina,да я тагнеш въпросната особа и я изтипосай тук ,белким на 29 години я видя как изглежда. Моля снимките да са в цял ръст-и в профил,и в анфас.Ако след въпросната публикация нямаме данни и известия от теб,ще знаем ,че военните са предприели мерки срещу член на групата,направила сензационното разкритие Peace

# 643
Твоята точно Тапа не от смях,а от чекнене ще падне. Сефте виждам някой да тренира активно акробатика и художествена гимнастка в последните дни на бременността си  #Crazy

# 644
Ааа, моля, моля!  Laughing Човек да не ви остави за малко без наблюдение и вие...  Crazy

Тапата съществува!  Mr. Green Лично съм се сблъсквала, опипвала, чудила що-е-то и т.н. С предната бременност тапата ми падна някъде две седмици преди термин (нищо, че после нито контракции съм имала, нито тръгна нормално раждане). При мен беше с размер на еднолевка някъде, много гъста слуз, почти като желе седеше твърда, иначе напълно прозрачна и чиста. Ама не съм знаела тогава, че ще предизвика такъв интерес, иначе щях да снимам за спомен на поколенията  Laughing

Иначе по темата за психичните отклонения и заведения - офисът ми се намира на една-две пресечки от психодиспансера в центъра на Сф, а по работа ми се налага да ходя в сградата точно срещу него  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт