Tatlı İntikam * Сладко отмъщение

• 63 271
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Джайда май видигна скандал на Пелин, че е закасняла и започна препирнята. Синан май и прости и и каза да си тръгва нямало за какво да остава.....като я гледах Пелин май май не и се тръгваше. Джейда голям патрон го раздава...коза такава и майката на Синан е една лека ooooh! и на мен започва да ми забива значи Sad Тази Джейда е пълна отврат контрол мщяла да вкара в ресторанта, ред и така нататък ужас маймуна, а като видя Синан все едно нищо не е било запознавала се с персонала.

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 21:11 от bobolina_nina

# 676
  • Разград
На Еuro-d върви при мен, но е малко по назад серията.
http://www.hdtvler.net/euro-d/

# 677
На Еuro-d върви при мен, но е малко по назад серията.
http://www.hdtvler.net/euro-d/

Благодаря  bouquet

# 678
Нищо не им разбрах  Whistling Whistling Whistling ма чаровницата Пелин много сладко му се обясняваше на Синан... душицата му с памук вади  Laughing Laughing Laughing

# 679
Таз съседка много любопитна.

# 680
# 681
Охаааа, среща на високо равнище Синан - Толга ... язък, че нямаше съветване

# 682
Бюлент - за теб го приготвих
Отнесе един токат Бюлент бей  Laughing

# 683
Отнесе един токат Бюлент бей  Laughing

Верно ли?! Тюх... изтървах го  Whistling Whistling Whistling ще ходя на поправка още бу гедже.  Peace

# 684
Отнесе един токат Бюлент бей  Laughing

Верно ли?! Тюх... изтървах го  Whistling Whistling Whistling ще ходя на поправка още бу гедже.  Peace

и то какъв токат....  само да  качат целия епизод някъде и веднага ще сложа линк в темата . Peace

Таз песен сякаш в Статуса са я пускали ......  newsm78

Синан се ядоса много като видя Толга с момичето.Бюлент му казва да не се бърка сега.

Сцената в колата беше страхотна.  Heart Eyes Пелинче пита Синан кога е сватбата му с Джейда .

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 22:21 от лава

# 685
Ceга си пуснах Euro D Laughing  Злото не умира лесно Mr. Green  Хубаво блъснаха майката на Пелин, но тя същински кахраман - няма и следа от удар Whistling

# 686
Ceга си пуснах Euro D Laughing  Злото не умира лесно Mr. Green  Хубаво блъснаха майката на Пелин, но тя същински кахраман - няма и следа от удар Whistling
Joy Joy Joy

# 687
Пелин и Синан при майстор Рамет  да търсят тефтера на бащата му. Синан не помни случката от детството му ,която дядото разказа.
Майстора на Синан каза,че не знае къде е този тефтер.
Пелин - знам,че ще го намериш.

Аферин сана Бюлент . smile3501 Излъга Джейда,че Синан си е тръгнал вече и я помоли да го закара .

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 22:36 от лава

# 688
На Пелин пискюлите не ми харесват Naughty  Т.е. - обеците й Laughing

Охх, Фукиии Crazy  Златни ти ръце Flutter  Шприц да си в ръцете му Whistling Crazy Mr. Green

# 689
Синан - С кое да започнем?
Пелин - С това според мен.

Пробваха  с различни подправки/аромати / но нито един не е този ,който търсят.

Синан - Пелин
Пелин - Какво има?

Думите от трея.

Пелин - а  за това
Синан - за какво друго ...
Пита я за парфюма  й . Роза  май каза .... или грешно чух ...... за аромата на  парфюмa на Пелин.

Явно на това е ухаел десерта .

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 23:57 от лава

Общи условия

Активация на акаунт