Tatlı İntikam * Сладко отмъщение

• 63 267
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Вай, вай, ваайй Crazy  Хранят се един друг Whistling  У наше село имаме лаф - "Който го храня, после го ..." Mr. Green

Охааа - Джейда ги видя сладко заспали Party

# 691
Всички ги видяха и им се радваха, само тази вещица се прави на гъба ooooh!
Май каращисаха ароматите и направиха десерта на баща му, късно вечерта. Бюлент харесва Пелин и май разбира и вижда интересена на Синан към нея помага им, като отсранява вещицата от пътя им. Какво се случи между Бюлент и Башак аз не разбрах, че много ми забива ooooh!
Синан - С кое да започнем?
Пелин - С това според мен.

Пробваха различни подправки/аромати / но нито един не е този ,който търсят.

Синан - Пелин
Пелин - Какво има?

Думите от трея.

Пелин - а  за това
Синан - за какво друго ...
Пита я за парфюма  й . Роза  май каза .... или грешно чух ...... за аромата на  парфюм на Пелин.

Явно на това е ухаел десерта .
Hug Hug Hug

# 692
Нинка, ако не греша двойното Б Laughing  си уредиха вечеря в 20ч Crazy  Не съм сигурна обаче Peace

Лаве, и аз чух Гюл Peace

# 693
Вай, вай, ваайй Crazy  Хранят се един друг Whistling  У наше село имаме лаф - "Който го храня, после го ..." Mr. Green

Охааа - Джейда ги видя сладко заспали Party
Много сладки бяха спящите гълъбчета.  Heart Eyes  

На джадъто много й хареса гледката   Party

# 694
Искам Синан да удари зет си Twisted Evil

Бюлент се извини на Башак, че й е вързал тенекия за срещата им. Peace

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 23:08 от неЖност

# 695
Ох този Неджип ли е зетя на Синан отишъл да види жена си и кво ще и гледа...заради простите му постъпки и шантави анбиции Синан се принуди да вземе пари от Джейдата....аман бе все ги има такива пужаци. Пелин видя козкоджа родителите си да се целуват Ръза изпадна в потрес от целувката. Майката на Пелинмай  иска Толга и Пелин да се съберат.....На Бюлент му стана навик да връзва тенекии на Башак....този път няма да му прости толкова лесно като първия път.

# 696
Абе що така - през 10 мин. и пускат реклами ooooh! Crossing Arms  Серия ри гледам или какво? Twisted Evil

# 697
На Пелин ще й изхвръкнат очите Mr. Green  
Браво на Синан, че изгони Толга, ама Пелин що последва тоз червей? Twisted Evil

Гьоктан - "Ти" Heart Eyes

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 23:42 от неЖност

# 698
Блюлент каза на Башак ,че след шамара,който му е ударила са се видели със Синан и какво се е случило там . Помоли я да си остане между тях ,но тя се обади на Пелин  .

Песента е прекрасна . Heart Eyes

Tatlı İntikam 4 . Bölüm - http://www.fulldiziizleyelimm.com/tatli-intikam-4bolum-tek-parca … 16-cumartesi.html

Момичета  Hug Hug Hug    Аз отивам да преговарям.

# 699
Хареса ми финала Heart Eyes

Göktan - "Sen"

Лаве Hug Heart Eyes Ийй сеирлир, джанъм Hug

Лека нощ от мен! smile3524

# 700
# 701
Блюлент каза на Башак ,че след шамара,който му е ударила са се видели със Синан и какво се е случило там . Помоли я да си остане между тях ,но тя се обади на Пелин  .

Песента е прекрасна . Heart Eyes
Да песента е страхотна, но понеже аз съм с таблет и трудно търся и отварям линкове....ще те помоля ако я намериш да я поместиш Hug bouquet Hug
Края както всеки път страхотен. Пелин разбра, че майка и стои зад всичко. Много добра игра на Лейля...страхотна е. Няколко пъти помоли този плужак да млъкне и да не създава проблеми, заслужено си получи мръвката от първо лице, единствено число  Mr. Green

# 702
Хареса ми финала Heart Eyes

Göktan - "Sen"

Лаве Hug Heart Eyes Ийй сеирлир, джанъм Hug

Лека нощ от мен! smile3524
Нежи Hug bouquet Hug Мерси лека и спокойна нощ. Благодаря за разясненията Нежи Hug Лаве Hug

# 703
Фрагман вар  Simple Smile
Tatlı İntikam 5. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=KTPmp2fBOnk

Телефона на Пелин е изключен. Башак не знае. Симай не знае.Добре,къде е това момиче?
Симай и Башак в един глас - Синан
Пелин се е загубила.
Майката на Пелин мисли,че Синан я е отвлякъл.

Интересен епизод ни предстои отново   Simple Smile

Продължавам с преговора...

Последна редакция: нд, 17 апр 2016, 00:16 от лава

# 704
  • София
Физиономиите на Бюлент към Джейда са един път - знаех си, че има причина да ми е любимец. Joy Joy
А Bed & Breakfast (Б&Б, демек Joy Joy Joy) са страхотни. Heart Eyes Heart Eyes Тя е много сладка с вързана на кок коса. Flutter А той как я гледаше, докато тя се вторачваше в масата... Heart Eyes Heart Eyes И после токатът. Joy Joy Joy Joy

Пелин ме разби в колата. Синан я пита защо толкова се интересува от личния му живот (когато тя го пита за сватбата), а тя като почна да се обяснява, че защо да я интересува, и стана цял роман... hahaha hahaha

Обаче тоя Толга, че е отврат, отврат е... Ама актьорът какви очи има... Shocked Heart Eyes
Единствено при Лейля не ми харесва, че на моменти неестествено преиграва. Особено с това ненужно пулене - очите ще й изхвръкнат. Crossing Arms Но пък сцената, когато Синан я душеше hahaha, я изигра супер - чак аз запреглъщах. Grinning А Пелин вече се влюби в този диван (и не само, де Grinning), все на него си спи.
Иначе, зелено и червено много й отиват на Лейля. Heart Eyes

Тъкмо щях да напиша коя е песента от края (една от любимите ми турски песни), и видях, че етървичката Hug я е пуснала. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт