Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 166
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Дайте съвет с какво да почистя плочки на пода в банята? Стоят като захабени, а сме ги сложили преди 2 години... само на един участък до душа се образува, всичко друго се изчисти. Самите плочки са (уж) леко грапави и в тази грапавина е задържана мръсотията. Иначе фугите се изчистиха.... До тук пробвах със сода, абразивен прах, препарата за фаянс от Лидъл, който ми препоръчахте (май в предната тема беше), течност за чистачки, препарат А1 за мазнини.... доста търках, но ефект няма...

Моите стават така от водата, едни такива оранжево кафеви налепи.
Ползвам или чиста белина или прапарата за тоалетни чинии. Обикновено Бреф.

# 121
Ако е варовик, ще помогне кислол или какъвто и да е препарат за варовик. Те пак са на основата на кислола. Трябва да е силно концентриран и да действаш бързо, за да не се изронят фугите.

# 122
♥snow_angel♥
препоръчвам препарат А1 за баня
http://www.expobulgaria.com/product-616691-1164-%D0%901-%D0%9F%D … %D0%9D%D0%AF.html

# 123
Пробвайте Цилит спрей за баня, като оставите поне половин час да подейства. Аз разбрах от форума за него и съм безкрайно доволна.

# 124
  • в сърцата на децата <3
Благодаря за бързите отговори! Отивам до магазина за препоръчаните продукти, че "съкровището" ще идва довечера, а е маниачка на тема чистота и веднага ще ме захапе  ooooh!

# 125
Дайте съвет с какво да почистя плочки на пода в банята? Стоят като захабени, а сме ги сложили преди 2 години... само на един участък до душа се образува, всичко друго се изчисти. Самите плочки са (уж) леко грапави и в тази грапавина е задържана мръсотията. Иначе фугите се изчистиха.... До тук пробвах със сода, абразивен прах, препарата за фаянс от Лидъл, който ми препоръчахте (май в предната тема беше), течност за чистачки, препарат А1 за мазнини.... доста търках, но ефект няма...

При мен Меглио върши чудеса за банята, можеш да пробваш

# 126
Пробвайте Цилит спрей за баня, като оставите поне половин час да подейства. Аз разбрах от форума за него и съм безкрайно доволна.
Кой от всичките? Понеже и аз от форума се навих за един, обаче беше слаба работа.

# 127
Препоръчвам ето този препарат за почистване на баня.

Скрит текст:

# 128
А фугите с какво ги чистите?

# 129
А фугите с какво ги чистите?

Какъв цвят са?

# 130
  • оттам, откъдето започва България
Аз в последно време си чистя банята само с обикновена течна белина. Не, че нямам препарати. Ама като видях, че и така става и си карам с нея.

# 131
Бели фуги  newsm78 и бял силикон около кухненската мивка

# 132
Кой от всичките? Понеже и аз от форума се навих за един, обаче беше слаба работа.

И фугите се чистят идеално с него

# 133
Точно този имах аз и нищо не ми чистеше.  Confused

Перилисът не съм пробвала и смятам да го пробвам.

# 134
  • София
Прилиса е добър. Аз ползвам и препарата им за тоалетни.

Общи условия

Активация на акаунт