Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 133 569
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Гледала съм клипче как чистят ютията със сол,но не съм пробвала....в/у хартия се сипва повечко сол и се търка ютията

# 241
В ДМ има стик за почистване на ютии.Това със солта съм го изпробвала - действа.Обаче не на хартия, а се слага на влажна кърпа и се"глади".

# 242
  • Sofia
може и аз да бъркам,мерси за уточнението Peace

# 243
  • София
Това със солта за какви ютии се отнася? Мисля си, че на моята покритието ѝ ще се надраска.  newsm78

# 244
  • оттам, откъдето започва България
Струва ми се, че номера със солта се отнася за едновремешните стари руски ютии. Правила съм го на тях, но сега моята е някакво тефлоново покритие и също бих се притеснявала да я търкам със сол.  Peace Но, който е пробвал, да сподели.

# 245
Значи ще ги слагам в шкафовете,нямам сушилна Confused

Недей,
 ще ти направят мазни петна на дрехите, които нямат изпиране!

# 246
Със сол само на обикновена ютия без покритие.ЗА другите - стик за почистване.

# 247
Благодаря ти, Diana D. Има интересни варианти, но ми се виждат скъпички. А и като се сетя как лепих стикери по стените в спалнята  ooooh! свят ми се завива.

imagen jpg

subir fotos

ето и гардероба на приятелката ми:

subir fotos a internet

imagen jpg

# 248
  • оттам, откъдето започва България
 newsm10 Много е яко!

# 249
откакто ползвам ютия с керамична плоча - нямам проблеми с нагар

# 250
  • Варна
Добре изглежда това със стикерите. Сами ли ги лепихте?

# 251
откакто ползвам ютия с керамична плоча - нямам проблеми с нагар
и моята е керамична, но явно от някой вълнен пуловер се е получило

# 252
Момичета, помагайте! Praynig
Нападнали са ни мравки, няма оттърване. Постоянно излизат от някъде. Как да се справя?

Какъвто и препарат за миене на съдове ползваш, разреди с вода в една пръскалка и напръскай където минават, мястото от където излизат.

# 253

Ето тази пудра е много ефективна и евтина. Поръсваш добре по пътя им, от там от където излизат и ги мори много бързо.

# 254
Скрит текст:

Ето тази пудра е много ефективна и евтина. Поръсваш добре по пътя им, от там от където излизат и ги мори много бързо.
Подобна пудра ме спаси от мравки, но беше преди доста години.
Преди нея опитвах с други препарати безуспешно.  Пудрата сложи край и не знам накъде им насочи пътечката, но не се появиха.
Спомням си, че върху насипаното застлах парчета по-твърд полиетилен и върху него нещо като пътечки да не се плъзга, защото бяха по пода. Може би мина месец и после обрах с прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт