Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 133 570
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм доволна и от тебеширите срещу мравки.

# 256
  • София
Да разкараме Винарките! Не видях някаква рецепта а знам една много ефикасна. В една чаша сипвата един пръст вода, една супена лажица оцет, 2 капки течен сапун или веро и може да прибавите и мало сок. До 2 дена вече ги няма!  Sunglasses

# 257
  • в сърцата на децата <3
Привет  Hug
Аз да попитам - трябва да почистя мухлясала ПВЦ дограма, по която има и прах. Първо трябва да изчистя прахта и стъклата, а след това да напръскам против мухъл или първо да напръскам и тогава да чистя?

# 258
  • до най-прекрасния мъж
Първо пръскаш, иначе ще разнесеш мухъла, ако първо бършеш.

# 259
  • в сърцата на децата <3
И аз така си мислех, но пък като има пласт прах отгоре дали ще е ефективен препарата? Мисля със Саво да пръскам...

# 260
Напръскай първо със Саво.

# 261
Някой ползвал ли е торбичка за сушилня ( за закрепване на обувки на врата на сушилнята), от къде да купя и отзиви?

# 262
  • до най-прекрасния мъж
Те са дълбокопроникващи тези препарати и действат доста добре. Аз ползвам този и съм много доволна.

# 263
  • в сърцата на децата <3
Много благодаря  Hug bouquet

# 264
само да се включа като добавка към предната тема която видях на предната страница - с мравки се борих преди няколко месеца и беше отвратително. Следя един канал в youtube  - clean my space - от там съм се подготвила с ред препарати за какво ли не и всичките са тип направи си сам. Та с мравките се борих със сода бикарбонат. - Поръсих по пътечката им чак до мястото от където тръгваха. Ако е възмоно добра идея е и да се сложи купичка в която да са премесени захар със сода бикарбонат. Действа безотказно.

# 265
Връщам и аз назад към борбата с паяците. Имам фобия и не мога да търпя и един паяк в къщи, поради което не мога постоянно да пръскам с отрови. В предишните теми беше споменаван Био Кил, моля споделете още впечатления, защото днес пръсках директно върху паяк и той продължи да си ходи...веднага ли трябва да подейства или в някакъв времеви интервал.
Пробвала съм и от репелентите, които уж трябва да отблъскват паяците без да ги убиват/тровят, но нямаше никакъв ефект.

# 266
Ние взехме от стоки по 1лв. някакъв спрей за пълзящи насекоми. Мравките ги прогоних от първото пръскане, предполагам и с други гадини ще е така.

# 267
Ние взехме от стоки по 1лв. някакъв спрей за пълзящи насекоми. Мравките ги прогоних от първото пръскане, предполагам и с други гадини ще е така.

Как се казва спреят? Simple Smile

# 268

Как се казва спреят? Simple Smile

http://dddmagazin.com/matatoks-400-ml-sprei-sreshtu-letiashti-i- … lziashti-nasekomi

# 269
  • оттам, откъдето започва България
Аз пък реших да си почистя ютията с лимонена киселина, защото започна да ми цапа при гладене с пара. Резултатът е, че дупките се запушиха от варовик и пуска кафява вода. Някой да е бил в тази ситуация?  newsm78 Със сигурност ще купя нова, защото не мога да си рискувам дрехите, но ако има някоя хитринка, споделете.

Общи условия

Активация на акаунт