Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 133 575
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
  Аз да се включа  в темата с една хитрина. Ако решите да местите тежки мебели в къщи за да не се надраска паркет, ламинат то нарязвате на филийки един картоф/или колкото решите/ и го поставяте под краката му. И така си го плъзгате по пода, като шейна. Изпробвано днес. Изключително тежък диван си го плъзгах сама по пода, сякаш беше перце.

# 331
Г-жа Рамацоти и  ♥snow_angel♥ , благодаря!  bouquet

# 332
  • в сърцата на децата <3
Аз да попитам следното - сипах нормална чешмяна вода в ютията... сега плуват в контейнера някакви частици, сигурно са варовик (водата в Пловдив е ужасна). Ако изсипя водата през дупката за наливане и си налея нормална вода за ютия дали ще се махнат?

И още едно питане - като гладя с ароматизирана вода за ютия някой път излиза повече пара и стават мокри капки, които като мина отгоре и стават жълти. Това не се случва с обикновената вода от чешмата, но тя пък е много варовита, както вече споменах. Идеи какво да правя? Гладих за бебето дрехите и едно бяло боди стана цялото на жълти петна, дано се изпере...

# 333
Аз да попитам следното - сипах нормална чешмяна вода в ютията... сега плуват в контейнера някакви частици, сигурно са варовик (водата в Пловдив е ужасна). Ако изсипя водата през дупката за наливане и си налея нормална вода за ютия дали ще се махнат?

И още едно питане - като гладя с ароматизирана вода за ютия някой път излиза повече пара и стават мокри капки, които като мина отгоре и стават жълти. Това не се случва с обикновената вода от чешмата, но тя пък е много варовита, както вече споменах. Идеи какво да правя? Гладих за бебето дрехите и едно бяло боди стана цялото на жълти петна, дано се изпере...
Слагай минерална вода.

# 334
Момичета имам проблем . Купих си от Jumbo един моп , който се казва spinner duo и е на фирма ecomax. Нямат резервни глави за мопа. Някой използва ли такова нещо и има ли от къде да взема допълнителни?https://www.google.bg/search?q=ecomax+spinner+duo&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiy_-_WpKLMAhWiDpoKHRQVAFgQ_AUIBigB#imgrc=g4H20g68Eq5oQM%3A

# 335
  • до най-прекрасния мъж
Виждала съм обикновена дестилирана вода по супермаркетите. С нея, мисля, ще стане най-добре. Аз ползвах обикновена вода от чешмата за моята ютия, но не е хубаво, разваля се по-бързо. Наскоро си купихме кана Брита и гладя вече с вода от нея - хем е чешмяна, хем е пречистена.

# 336
  • в сърцата на децата <3
Ще потърся  Peace Като ходих имаше само ароматизирана и някаква за почистване на дюзите...

# 337
  • Русе
И аз ползвам дестилирана. Има 5 литрови туби, идеална е.

# 338
  • София
Имам офис стол, чиито колелца не се въртят. Възможно е да е заради космите, които са се навъртали около тях.  Има ли хитър начин да ги почистя и развъртя?

# 339
  • Sofia
От тях е.
Много трудно се почистват.Смени ги с нови.Не са скъпи.

# 340
Пробвай с една запалка да ги поопърлиш малко тези косми. Приготви си и пожарогасител наблизо. Laughing

# 341
  • Sofia
....и противогаз...миришат ужасно опърлени косми ooooh!

# 342
  • София
Мерси момичета! Hug

# 343
Здравейте!
Скарата ми е такава https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSj1UzDC45G … uFZ-xNE_1Gi1a96um , но реотанчетата вече доста са полепили, а нямам с какво да ги стържа.
Въпросът ми е ако ги напръскам с обезмаслител и го оставя, а след това да го измия, после ще има ли нещо на храната, която печем, притеснявам се най-вече заради детето. Crossing Arms

# 344
  • в сърцата на децата <3
Този тип скара НЕ се мокри! Ще я съсипеш  Peace
Ако нямаш телена четка, пробвай с шпатула

Или такава за стъклокерамика

Естествено, най-успешно се почиства с добрата стара телена четка, но щом нямаш и няма от къде да вземеш - тези неща също ще свършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт