Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 438
  • 767
  •   1
Отговори
# 465
Нещо взе да ми мирише в кухнята, като пусна чешмата и се чудих да взема тези прахчета да сипя  в сифона, ама дали стават за пластмасови тръби? Че са такива и в кухнята и в банята на мивката, дали ще ги разядът?

# 466
  • София
Пускай спокойно, нали тръбите са за канал направени.

# 467
  • оттам, откъдето започва България
Аз вече даже и сода каустик пуснах по тръбите на мивката в кухнята. Няма проблем.

# 468
  • Варна
 Момичета,как да премахна петна от бяла чанта от изкуствена кожа?Зимата е стояла притисната до черна чанта и сега по нея има едни гадни розово-лилави петна.
Пробвах с тоалетно мляко,обезмаслител,веро,препарат за прозорци и съвсем в края с лакочистител.Не става.Лакочистителя обели леко кожата.

# 469
  • Sofia
Няма как...купи си нова

# 470
  • Варна
 Жалко,беше нова,ползвана два пъти,че и скъпа като за изкуствена кожа  Sad
Но пък здраве да е!

# 471
  • На брега на реката
Опитай да ги заличиш с бяла боя за обувки.

# 472
  • Den Haag
Момичета, как мога да махна дъвката от анцуга на сина ми?  Thinking
Пробвах с ютия и хартия, но си остана петно.

Също петна на коленете от трева и почва? Grinning

# 473
  • до най-прекрасния мъж
Подръж го малко във фризера и дъвката ще се втвърди достатъчно, за да я отстраниш с ръка.

# 474
  • Варна
Момичета, как мога да махна дъвката от анцуга на сина ми?  Thinking
Пробвах с ютия и хартия, но си остана петно.

Също петна на коленете от трева и почва? Grinning

Купуваш Йод бензин от аптеката и с едно памучно тампонче напояваш го  и изтъркваш дъвката.
За тревата и почвата опасявам се,че не зная дали ще стане,но ти гарантирам,че дъвката ще я са
свали на 100%

# 475
  • Пловдив
Момичета,как да премахна петна от бяла чанта от изкуствена кожа?Зимата е стояла притисната до черна чанта и сега по нея има едни гадни розово-лилави петна.
Пробвах с тоалетно мляко,обезмаслител,веро,препарат за прозорци и съвсем в края с лакочистител.Не става.Лакочистителя обели леко кожата.

Това го знам за лак, но може да помогне и за кожата, така че ако искаш пробвай. С памук напоен с прясно мляко и търкаш, даже ако имаш възможност да го накиснеш, тогава има по-голям ефект.

А аз искам да питам, тъй като хладилника ни се е умирисал и като го отвориш и се усеща гадна миризма как да я премахна. Дали има някакви таблетки, които да се сложат и да поемат миризмата или нещо друго

# 476
  • Варна
*Padme* , содата за хляб поема миризми. Аз слагам и празни пакети от кафе. Като отворя ново, зареждам него и изхвърлям старото Wink.

# 477
  • Den Haag
Благодаря ви  Hug

# 478

Сложи я да я напече слънцето, може да избелеят  Peace

# 479

А аз искам да питам, тъй като хладилника ни се е умирисал и като го отвориш и се усеща гадна миризма как да я премахна. Дали има някакви таблетки, които да се сложат и да поемат миризмата или нещо друго
Имаше едни пластмасови кутийки за обезмирисяване на хладилници - Абсорбатор за хладилник с активен въглен.
Купувала съм от Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт