Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 132 127
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
Ще го търся. Аз разбрах, че от обикновена аптека се купува.

# 181
  • Бургас
След котки и мравки, аз да попитам за гълъби. Около нас се размножават много гълъби. Над нас апартамента е необитаем и там на терасата е купон за тях. Кацат на нашата на климатика и отдолу на плочките или скарите с дрехите да не описвам какво става. Слагах найлонови торбички да се веят от климатика, запушвах с кутии, ама не. Предполагам, че има нещо да се сложи с някаква миризма да ги гони, но не мога да открия. Ще съм ви благодарна за идеите.

# 182
  • в огледалото на живота
След котки и мравки, аз да попитам за гълъби. Около нас се размножават много гълъби. Над нас апартамента е необитаем и там на терасата е купон за тях. Кацат на нашата на климатика и отдолу на плочките или скарите с дрехите да не описвам какво става. Слагах найлонови торбички да се веят от климатика, запушвах с кутии, ама не. Предполагам, че има нещо да се сложи с някаква миризма да ги гони, но не мога да открия. Ще съм ви благодарна за идеите.

Не съм го пробвала,защото не ми се е налагало,но една позната така изгони нахалните свраки от балкона си,които ежедневно и кълвяха цветята:
http://www.chudesa.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B … 0%BB%D0%B5%D0%BD/

Не пречи да опиташ  Peace

# 183
labrex, това гелче от каква аптека е купено?

пп: разбрах, извинявай Praynig

Ще го търся. Аз разбрах, че от обикновена аптека се купува.

Момичета, така е, като не се връщам да прочета. ooooh! Заблудила съм ви, от ветеринарна аптека е взет препарата, което не означава, че и в другите няма да го има, все пак продават всякакви препарати против насекоми. Хиляди извинения, ако съм ви разхождала напразно! bouquet

# 184
  • оттам, откъдето започва България
Момичета, помагайте! Praynig
Нападнали са ни мравки, няма оттърване. Постоянно излизат от някъде. Как да се справя?

С това се избавихме: http://pesteliv.com/product/2487/kill-mat-sprey-muhozol.html

# 185
  • Пловдив
а оттърване има ли от малките мушици,които излизат от почвата на саксията newsm78 Знам само сапунена вода.

# 186
а оттърване има ли от малките мушици,които излизат от почвата на саксията newsm78 Знам само сапунена вода.
Нали ползваш купена почва? И не слагаш утайки от кафе и други подхранващи субстанции вътре? Според мен тогава излизат тези мушици.

# 187
  • Пловдив
купена е,да...нищо не слагам.пробвах с едно синьо прахче от агро аптека и в началото умираха,ма после пак.

# 188
  • в сърцата на децата <3
Нали ползваш купена почва? И не слагаш утайки от кафе и други подхранващи субстанции вътре? Според мен тогава излизат тези мушици.
А, не е задължително. И на мен ми излизат, ползвам само купена почва и не слагам нищо, освен течен тор към края на лятото (като се поизтощи почвата). Въпреки това непрекъснато ми се появяват гадните мушици. Само сапунен разтвор ги трепе, баба беше ръсила и с тютюн, накиснат във вода, но файда никаква (само смърдеше на ужас)  Laughing

# 189
  • Варна
Как точно се приготвя и прилага този сапунен разтвор?

# 190
  • Бургас

Не съм го пробвала,защото не ми се е налагало,но една позната така изгони нахалните свраки от балкона си,които ежедневно и кълвяха цветята:
http://www.chudesa.net/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B … 0%BB%D0%B5%D0%BD/

Не пречи да опиташ  Peace

Благодаря още днес ще сложа "украсата" на терасата. Казваха някъде за някакви хапчета, ама ще продължа да търся.

# 191
Слагам кибритени клечки с барута в почвата. Колкото повече, толкова по-добре. Изчезват завинаги.

# 192
  • Варна
Слагам кибритени клечки с барута в почвата. Колкото повече, толкова по-добре. Изчезват завинаги.
Това е много лесно изпълнимо  Sunglasses. Благодаря, че сподели!

# 193
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление кибритените клечки на мен не ми помогнаха.  Peace

# 194
Eдна позната се избави от гълъбите по терасата с репелент срещу гълъби под формата на спрей.

Вижте тук, има цяла тема, дано намерите подходящо средство

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=714864

Общи условия

Активация на акаунт