Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 133 596
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря за включването.

# 286
Не мога да се редактирам, но искам да споделя с какво се махнаха петната от кафе.
С този сапун: Справи се отлично. Естествено трябваше и търкане, но резултата е налице.

# 287
  • от Луната
Изпрах една детска сатенена рокля, която отпред на талията има голяма тюлена панделка. Панделката беше твърда и стоеше сама, но след прането не е така. Как мога да я оправя? Как се колосва?

# 288
Привет и от мен! Аз си изцапах много гадно стената с гумата на колело (не питайте защо си напъхах колелото в стаята, не мога да ви отговоря Grinning). И така не бях сигурна дали са ми миещи боите, затова бях на принципа проба-грешка. Познайте - Grinning беше голяма грешка - стана отвратително петно. Реших да го скрия със стикер за стена, ама съм много капризна и все не си харесвах. Бива ме в рисуването и реших да си нарисувам нещо сама - Айфеловата кула, ама като скица с по арт линии. Измерих на каква площ искам да ми е стикера и го поръчах да ми го отпечатат. Перфектен ми го направиха, ама все не намирам време да го залепя (прочетох някъде, че имам месец преди да се развали, така че ще бързам). Та ако и вие сте капризни  ето ви идейка от мен. Simple Smile

# 289
А може ли да видим снимка на стикера вече залепен на стената?

# 290
Ето обещаната снимка Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 11:59 от Tatti

# 291
  • София
Добра идея за прикриване на петна  Grinning Ами за тези, които не можем да рисуваме, дали някъде съществува например каталог, откъдето да си избера нещо готово?
тук съм намирала интересни стикери за стена http:// myroom . bg/, но и ако потърсиш в нета излизат и други интернет магазини с каталози

# 292
  • София
Мултиакаунта във форума е забранен. Ако дадената агенция желае реклама моля да се свърже с рекламния отдел - http://www.neg.bg/bg/adv/prices/bg-mamma

# 293
Здравейте HugСпешно имам нужда от съвет КАК да третирам белите маратонки,с какво да ги направя отново бели,направо стават ужас след няколко месеца,а от прането повече пожълтяват-нищо че ползвам препарати за бяло пране,та дори и тоя боклук ВЕНИШ  #Cussing out

# 294
Здравейте HugСпешно имам нужда от съвет КАК да третирам белите маратонки,с какво да ги направя отново бели,направо стават ужас след няколко месеца,а от прането повече пожълтяват-нищо че ползвам препарати за бяло пране,та дори и тоя боклук ВЕНИШ  #Cussing out

Накисни за 1 вечер с Ариел, после сплакни хубаво. Като се сушат, там където се събира водата, пак пожълтява, затова може да изцентрофужиш.

# 295
  • в огледалото на живота
Има ли шанс да изкарам петно от флумастер върху дънкова пола?
Дъщеря ми успя да нарисува хубаво петно върху новата си оранжева поличка и сега се чудя как да го третирам.. Tired

# 296
  • в сърцата на децата <3
Пробвай с Изи за петна - напръскай, изчакай 10-20 минути, напръскай пак и отпери на ръка. Ако не се махне напълно - повтори. Може да сипеш от препарата за петна при перилния препарат или направо при дрехите (ако ползваш прах). И моята щерка си е рисувала по дрехите, обикновено излиза всичко от първия път, но все пак зависи от флумастера...

# 297

Накисни за 1 вечер с Ариел, после сплакни хубаво. Като се сушат, там където се събира водата, пак пожълтява, затова може да изцентрофужиш.
Аз и без това ги пера в пералнята,но само по 1чифт,иначе не се изпират.Сега пак взех ВЕНИШ за бяло,търках с четка,изчаках 10мин и избърсах с мокра гъба...Има малко подобрение,но ще си трябва белина ми се струва,иначе не виждам как ще се махне жълтото и захабеното #2gunfire

# 298
Имам бели кецове, светнаха с Ариел и то за цветно. Вениша гори, от белината също пожълтява. Обувки не пера в пералня. Бяло и в гардероба да седи пожълтява. Бялата гума с чертка и крем за почистване от рода на Цив чистя. На доста години са ми кецовете,  макар и не ги нося много, бели са си.

# 299
  • под тепетата
В руски сайт имаше показано почистване на бялата част на гумата с равни количества сода и течен препарат за съдове разбъркани. Не знам дали става за кожа обаче.

Общи условия

Активация на акаунт