Хитринки за всякакъв случай -тема 13

• 133 595
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
И мен това ме притеснява. Няма да имам тераса с банята е вътрешна. Слагаме нови плочки и вентилация ама знае ли човек. Не ми се рискува.

# 316
Знам че на този въпрос е отговаряно и аз съм чела, но до там.
Имам черна памучна тениска, която под мишниците има бели петна сигурно от ролков дезодорант.
Има ли оправия или да поръчвам нова?

# 317
  • в сърцата на децата <3
♥snow_angel♥ , моля сподели какъв е вашият вентилатор, моят не действа задоволително и в банята имам мухъл, въпреки че имам и прозорец!  Twisted Evil

След много пръскане с препарати установих, че обикновена белина в шише с пулверизатор върши също прилична работа.
Съжалявам, но не мога да ти дам задоволителен отговор. Нищо не пише на него, а кутията съм я хвърлила отдавна, още преди 3 години, когато го купихме. Помня, че беше около 50 лева, от някаква промоция в Алати... Просто стандартните вентилатори за баня са горе-долу 20 на 20 см, а този е почти двойно по-голям. Но при нас въздуховода позволяваше да разширим дупката до желаните размери.

Solar Wind, нанесохме се точно в ново жилище, в началото на октомври (преди 3 години както вече споменах по-горе) - не сме имали проблем с влагата. Тази зима не беше много студена и не топлихме спалнята и зад конвектора се е задържала влага и беше мухлясало. Даже скоро бях питала за препарат. Но само това... Банята никога не ми е правила проблем, а е вътрешна.

# 318
  • в огледалото на живота
Да докладвам за петното от флумастер .. Simple Smile
Напъсках с Мелио  оставих да постои 15мин.
След това третирах със сапун за петна и пак обезмаслител.
Резултатът:изпра се перфектно!
Няма и помен от петното  Party
Този сапун за петна ли използва  http://izi.bg/userfiles/productthumbs/thumb_2394.jpg
Не,ето този:
http://pesteliv.com/product/12087/sapun-kapus-protiv-petna-250g.html

# 319
  • Варна/Благоевград
Момичета какви магически гъби използвате, може ли снимка? Нещо не вярвам на тези от лев и два. Всъщност как се използват, мокрят ли се или?

# 320
  • оттам, откъдето започва България
Няма значение цената. И от скъпите съм ползвала и от евтините. Ефектът е един и същ. Мокриш гъбката изцеждаш я и чистиш. Тя постепенно се стопява, но това си е нормално. Когато е по-замърсено мястото, което чистиш, примерно има мазни наслагвания, направо почва да се рони при чистене.  Peace

# 321
И още - гъбата трябва да е много добре изцедена, за да чисти добре. Може и да си отрежеш малко парче от нея и с него да чистиш докато "се стопи".

# 322
Момичета какви магически гъби използвате, може ли снимка? Нещо не вярвам на тези от лев и два. Всъщност как се използват, мокрят ли се или?

https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0 … ReCasJf6_te3fM%3A

На Сано също са много добри.
http://preparati.bg/products.php?id=3748#sthash.4wkiwYk6.dpbs

# 323
  • Варна
...
Solar Wind, нанесохме се точно в ново жилище, в началото на октомври (преди 3 години както вече споменах по-горе) - не сме имали проблем с влагата. Тази зима не беше много студена и не топлихме спалнята и зад конвектора се е задържала влага и беше мухлясало. Даже скоро бях питала за препарат. Но само това... Банята никога не ми е правила проблем, а е вътрешна.
Явно има значение в кой град е жилището, какво разположение и т.н. Живея във Варна, жилището е северозападно изложение и за две вечери влагоуловителя е с пълен контейнер. През деня има отворени прозорци все от някоя стая и така се проветрява и банята.

# 324
  • Бургас
как мога да почистя еспадрили от вътрешната им страна, която е подплатена?

newsm78

# 325
  • София
Не стават ли за пералнята? Аз моите там ги пера.

# 326
  • Бургас

подметката е от сплетени въжета и не ми се рискува, че са много любими.

# 327

подметката е от сплетени въжета и не ми се рискува, че са много любими.
Опитай с четка която има по-дълга дръжка / може и четка за зъби/.

# 328
Какъв спрей използвате за скърцащи панти на врата от PVC ?

# 329
  • в сърцата на децата <3
Какъв спрей използвате за скърцащи панти на врата от PVC ?

WD 40  Peace

Общи условия

Активация на акаунт