Имам нужда от съвет и мнения за БНД

• 27 613
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде в орбита...
Мдааа..... гроздето е кисело . То пък пред вратите на тези трите сигурно са струпали цели тълпи от мъже.
Трудно е да повярва човек, до като не го види с очите си Wink. Има такива хора, и си живеят страхотно, мен ако ме питаш.

# 121
Мдааа..... гроздето е кисело . То пък пред вратите на тези трите сигурно са струпали цели тълпи от мъже.
Трудно е да повярва човек, до като не го види с очите си Wink. Има такива хора, и си живеят страхотно, мен ако ме питаш.

Има такива хора, които са си напълно самодостатъчни в някакъв етап от собствения си живот. И в никакъв случай не е, защото няма хора, които имат желание да са с тях.

# 122
Аз съм на обратното мнение - че жените, които казват, че са по-добре без мъж, наистина го мислят  Peace Познавам точно три жени, които категорично не искат мъж в къщата си и са 100% искрени. Просто толкова са разочаровани от мъжкия свят, че предимства да имаш мъж не виждат. Вярвам им.

И съдбата почти иронично им изпраща мъж точно в този момент, който някак си остава в сърцето им за поне двайсетина години. Има и такива примери.  Grinning

# 123
  • София - Рим и обратно
В един определен момент от живота, особено когато вече имаш деца и случайно останеш без мъж, е доста тъжно основна цел да ти е да запълниш тази липса. Търсенето на мъж на всяка цена никога не съм го разбирала. И хич не ми е кисело гроздето, защото все така се случва, че от 15 годишна при мен все се застъпват мъжките присъствия, та няма как да ми е "на високо" Laughing. Просто ми е нелепо - да имаш деца, да си независима и да рониш сълзи, че го няма Принца.

# 124
В един определен момент от живота, особено когато вече имаш деца и случайно останеш без мъж, е доста тъжно основна цел да ти е да запълниш тази липса. Търсенето на мъж на всяка цена никога не съм го разбирала. И хич не ми е кисело гроздето, защото все така се случва, че от 15 годишна при мен все се застъпват мъжките присъствия, та няма как да ми е "на високо" Laughing. Просто ми е нелепо - да имаш деца, да си независима и да рониш сълзи, че го няма Принца.
Цената на парите знае бедния , цената на здравето - болния . цената на мъжа до теб - непривлекателната жена ! Древна библейска мъдрост . Sunglasses

# 125
  • София
 Laughing За първото не съм съгласна.

# 126
Аз за последното.  Grinning

# 127
Такова нещо като последното няма. Що таласъми въртят мъжете...

# 128
  • София
И за трите съм съгласна.
Имала съм 1 впечатляваща и 1 направо красива колежка/приятелка и знам разликата в мъжкото отношение. Не съм се комплексирала от това, но човек трябва да има реална представа къде е и какво може

# 129
Аз пък досега почти не съм срещнала жена, която да няма поне 2-3 ухажора налични, без да си дава зор за тях. Сега не казвам, че са номер едно всичките кандидати, ама ги има. Ако пък жена поиска да има мъж до себе си, това е лесна задача, просто трябва да пресее кой става...

# 130

Аз не съм съгласна грижата и приоритизирането на чувствата и комфорта на децата да се нарича жертва. Ненормално е да се смята, че една майка или един баща трябва да мисли на първо място за собственото си щастие, защото евентуално един ден децата нямало да бъдат благодарни. Да бъдат благодарни за какво? Каква благодарност, какви жестове се очакват от деца, които ние сме създали и имаме задължението да се грижим за тях? Неслучайно децата на такива, които цял живот преследват собственото си щастие, обичайно се отдават на модерните за времето ни пороци. В повечето случаи жертви на несполучливите бракове са именно децата, в резултат  от отчаяния стремеж на родителите към  криворазбрано преследване на собственото им щастие.
За да не бъда грешно разбрана съм длъжна да уточня, че нямам предвид двама души, които не изпитват чувства един към друг, да останат заедно в името на децата. Имам предвид, че когато едно семейство се разделя и всеки трябва да поеме своя път в този живот, трябва да мисли първо за това как биха се чувствали децата. Ако се налага да бъде направен компромис, то същия трябва да бъде направен в името на тях, а не в името на собствения комфорт.

И аз така мисля.

# 131
  • София
Просто ми е нелепо - да имаш деца, да си независима и да рониш сълзи, че го няма Принца.
Децата запълват само тяхното си място в сърцето и ежедневието на жената.
Независимостта може да тежи ужасно, когато схванеш, че въпреки парите, децата и жилището, си сама като куче.
Най- силно си проличава вечер, когато приятелките ти се приберат при мъжете си, нищо че в очите им не са принцове.

# 132
  • Варна
Всъщност доколкото аз схващам, проблемът на децата не е ли, че майка им бързо си е намерила втори принц?

# 133
  • София
Независимостта може да тежи ужасно, когато схванеш, че въпреки парите, децата и жилището, си сама като куче.
Най- силно си проличава вечер, когато приятелките ти се приберат при мъжете си, нищо че в очите им не са принцове.
Бас държа, че половината приятелки биха дали мило и драго да не им се налага да се прибират точно при тези мъже.
Сама като куче....нали и бате Бойко бил така.
На мен не ми пречи да съм сама, независимо, че предпочитам да не съм. И са ме обвинявали, че всъщност никога не съм била наистина сама, за да знам какво е. На което отговорих, че по-зле е да се чувстваш самотен при наличието на хора.

# 134
  • някъде в орбита...
Всъщност точно това е очарованието - да си самостоятелен, подсигурил си се, и си свободен. За теб "сам като куче", за други - "волна като птичка". Въпрос на гледна точка Wink

Общи условия

Активация на акаунт