Имам нужда от съвет и мнения за БНД

• 27 565
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Това с поравното по цяла седмица прекарване съм го виждала "колко работи" в САЩ, случаят беше с бившия най-голям клиент на фирмата ни - мъчиха се така цели две години, най-накрая самите деца на нашия човек (таткото) - две момчета гимназиална възраст - смениха системата на уикенд от време на време.

В класа на малкия ми син има едно момче, което прекарва 3-4 дена от седмицата при майка си и след това толкова при баща си. Много е зле работата и от откъм знания, и откъм оценки, и откъм възпитание. На практика е "безпризорен", денонощно играе онлайн...

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 12:52 от Sharky*

# 211
  • София

Права си- детето трябва да знае къде е " вкъщи", където си има правила, където има и задължения, и топлина.

# 212
  • София
Тук и аз бих се съгласила с абсурт
Една майка може да манипулира едно дете, докато е по-малко и е постоянно с нея.
Но от друга страна - ако БНД не е стока, нищо че не пие и не бие - едва ли ще си давам труда да го величая в очите на детето.

# 213
  • София
Но от друга страна - ако БНД не е стока, нищо че не пие и не бие - едва ли ще си давам труда да го величая в очите на детето.
Не е въпроса да го величаеш, а да разбереш, че ти и детето не сте едно, а отделни личности и това, че на теб вече не ти понася човекът, когото си избрала сама за негов баща, не значи че трябва да не му понася и на детето. Техните отношения са съвсем на друга плоскост и достатъчно сте му свили сърчицето на малкото с развода си, защо да продължиш да го мачкаш? newsm78

# 214
Не е въпроса да го величаеш, а да разбереш, че ти и детето не сте едно, а отделни личности и това, че на теб вече не ти понася човекът, когото си избрала сама за негов баща, не значи че трябва да не му понася и на детето. Техните отношения са съвсем на друга плоскост и достатъчно сте му свили сърчицето на малкото с развода си, защо да продължиш да го мачкаш? newsm78

Еха! Аз съм дете на разведени родители и сърцето ми в нито един момент не се е свивало от това. Вие изкарахте, че разводът е страшна драма!

# 215
  • София - Рим и обратно
Даже почти съм сигурна, че е пълно със свити детски сърца заради непоносима атмосфера в дома на неразведените им родители, ама на' - абсурт ни убеждава тука всичките, че разводите се случват само и единствено заради разюздани жени, разлюбили свестните си мъже и хукнали подир любовника. А не е като да не пишем от личен опит.

# 216
  • София
Даже почти съм сигурна, че е пълно със свити детски сърца заради непоносима атмосфера в дома на неразведените им родители, ама на' - абсурт ни убеждава тука всичките, че разводите се случват само и единствено заради разюздани жени, разлюбили свестните си мъже и хукнали подир любовника. А не е като да не пишем от личен опит.
Я, гузен негонен взе да бягаш! Mr. Green
Вие пишете, че е достатъчно вече да нямате тръпка, за да се разведете и че децата са длъжни да бъдат щастливи, щом мама е щастлива.
Да не би от личен опит да пишете нещо друго болшинството тук?
С няколко изключения, основните ви мотиви са, че не бил домакинствал достатъчно, че бил Муньо, щото не искал да издере очите на майка си..........че вече няма тръпка.......
Аз също от личен опит пиша, като дете на разведени, но някакси не ви отърва да четете, че децата ви страдат.

# 217
Трета тема(забелязана от мен), в която разведените с втори бракове вадим очите на Ъпсурт.

# 218
  • София
Трета тема(забелязана от мен), в която разведените с втори бракове вадим очите на Ъпсурт.
Веднъж вече ти обясних, но щом предпочиташ да се правиш на трудно схващаща, пак ще ти обясня.
Никога не съм коментирала факта " втори брак" като такъв, камо ли да го отричам!
Коментирам факта, че всички вие с втория брак, с пяна на уста обявявате, че вторият мъж трябва да приеме децата ви като свои, но се жените само за ергени или за такъв, чиито деца не са при него.

# 219
Веднъж вече ти обясних, но щом предпочиташ да се правиш на трудно схващаща, пак ще ти обясня.
Никога не съм коментирала факта " втори брак" като такъв, камо ли да го отричам!
Коментирам факта, че всички вие с втория брак, с пяна на уста обявявате, че вторият мъж трябва да приеме децата ви като свои, но се жените само за ергени или за такъв, чиито деца не са при него.

И какъв ти е на теб проблемът от всичко това? А и от постовете ти личи съвсем друго. Разведени, та разведени...

# 220
  • София - Рим и обратно
И що да не е ерген, трябваше са го върна, щото няма други деца ли?
 И аз не схващам какъв й е проблемът на Абсурт, честно.

# 221

И много разумно правят.

# 222
По-скоро това, че ергенът е приел децата ни предшества бракът или дори задълбочаването на отношенията и сериозната връзка с него. А ти го виждаш така, все едно в деня след сватбата ергенът изненадващо разбира, че ние имаме деца и ще трябва да живее и с тях.
Когато едно такова нещо ти е на две педи от Д-то, не се опитвай да разсъждаваш и да лееш акъл. Както аз не си позволявам да разсъждавам в темите за хранителни разстройства, колкото и да са ми нездраво любопитни.  Mr. Green

# 223
  • София
И що да не е ерген, трябваше са го върна, щото няма други деца ли?
 И аз не схващам какъв й е проблемът на Абсурт, честно.
Имате момчета, утре ще пораснат и тогава ще разберете, че двойният аршин не е полезен.
Вие сега не можете да си представите как ще гледате чуждо дете, ще видим как ще ви се отразят чуждите внучета......... Mr. Green

# 224
  • София

Когато едно такова нещо ти е на две педи от Д-то, не се опитвай да разсъждаваш и да лееш акъл. Както аз не си позволявам да разсъждавам в темите за хранителни разстройства, колкото и да са ми нездраво любопитни.  Mr. Green
Боже, колко си интелигентна! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт