Имам нужда от съвет и мнения за БНД

• 27 564
  • 298
  •   1
Отговори
# 225

Когато едно такова нещо ти е на две педи от Д-то, не се опитвай да разсъждаваш и да лееш акъл. Както аз не си позволявам да разсъждавам в темите за хранителни разстройства, колкото и да са ми нездраво любопитни.  Mr. Green
Боже, колко си интелигентна! smile3501
Само това ли можа да кажеш? Нездраво е това, което правиш. Разбирам, че си любопитна, но лично аз повече няма да ти задоволявам желанието за ровене в хорски отношения.

# 226
  • София
Имам 2 сина, големият е на 25 Laughing Laughing Laughing, таман му е време  за сериозна връзка. Изобщо не ме притеснява възрастта и броят на децата на потенциалния му партньор в живота, важното е да е се обичат, да е щастлив и да се разбират. 21 век е, не 17ти.  Въпреки че имам цели 3 деца съзнавам, че да се възпроизведеш физически не е най-важното нещо в живота. Въпрос на приоритети.

"Чужди" внучета? Че те ще са мои внучета, с които нямам кръвна връзка. По аналогия,  с племенниците си също нямам кръвна връзка, това трябва да ме прави леден къс към тях ли?

А къде е проблемът ли? В щастието на другите.

# 227

bouquet

# 228
  • София
"Чужди" внучета? Че те ще са мои внучета, с които нямам кръвна връзка. По аналогия,  с племенниците си също нямам кръвна връзка, това трябва да ме прави леден къс към тях ли?

Дано си вярваш, но щом се опитваш да правиш аналогия с племенниците си, явно си наясно...........
Проблемът ще го усетиш, но няма да посмееш да го споменеш дори- не си могла да си представиш да приемеш с дете човекът, когото обичаш, а ще приемеш като свои внучета деца на някаква непозната?
Проблемът е в двойния аршин, който се прилага от всички съфорумки с втори брак и много смехотворно звучат обвиненията, че едва ли не, завиждам на щастието им, защото не приемам такова двуличие за нормално.

# 229
Наистина има двоен аршин, но това е нормално.
Искаш мъжа да те приеме с децата, но ти мъж с деца не искаш. Хора всякакви, за всекиго има влак, за някои повече от един Simple Smile

# 230
Обикновено децата живеят с майката.

# 231
  • София
Обикновено децата живеят с майката.
Бих те посъветвала да прочетеш постовете на съфорумките, в които директно заявяват, че не биха гледали чуждо дете.
Аз просто провокирам мъжките майки да погледнат малко по- далеч от днешните си интереси, но предпочитат да зарият глава в пясъка и да ме оплюят. Mr. Green

# 232
Ъпсурт, пак казвам, не си наясно. Какво за теб означава "да гледаш чуждо дете"?

# 233
  • София - Рим и обратно
Всъщност имам две момичета.
Добре, че кръвната баба на малката ми дъщеря не е провинциалистка като absurt и не прави никаква разлика в отношението си към едната и другата ми дъщеря. Какво й е в главата не знам, а и не ме интересува, но външно децата не усещат нищо - каквото за едната, това и за другата.

# 234
Какво й е в главата не знам, а и не ме интересува, но външно децата не усещат нищо - каквото за едната, това и за другата.
Такива са и моите мисли, свързани с отношението на свекърва ми към моята дъщеря и към билогичното и внуче.

# 235
  • София
Аз такива постове не съм прочела - че не биха се "взели" с мъж с дете; не биха се взели с мъж, който е зарязал жена и дете, да, тогава има логика, безотговорен мъж до себе си никой не иска.

# 236
  • София
Хайде, ще ти обясня пак.
За мъжа ти, твоите деца са чужди, но той ги приема и гледа като свои.
Нормално би било същото да важи и за теб, нали?
Само че, тук не видях жена, която да напише, че би се омъжила за някого, който има дете, а пък и да е при него, съвсем.
И дано не се опиташ да ме убедиш, че съвсем случайно, от всичките съфорумки, нито една не е попаднала на друго, освен на ерген. Mr. Green

# 237
  • София
Аз такива постове не съм прочела - че не биха се "взели" с мъж с дете; не биха се взели с мъж, който е зарязал жена и дете, да, тогава има логика, безотговорен мъж до себе си никой не иска.
Ами, върни се назад и прочети, те постовете си стоят.
Но, това, последното, изби рибата, без да се засягаш!
Значи, не би взела мъж, който е зарязал жена и деца, но би взела мъж, когото жена му и децата му са зарязали? newsm78
Освен ако не съм те разбрала правилно и всъщност, ти не би взела някой, бил вече женен? newsm78

# 238
Хайде, ще ти обясня пак.
За мъжа ти, твоите деца са чужди, но той ги приема и гледа като свои.
Нормално би било същото да важи и за теб, нали?

Ъпсурт, не си наясно. Грижите и съжителството с дете или деца са едно нещо, но отговорността за тях е нещо съвсем друго и много по-сериозно. ВСеки може да  гледа и да се грижи за свое дете, дете от предишна връзка на партьора си, племенник,  внуци, детето на съседката. Отговорността обаче, си остава на майката и бащата. Това ти няма как да го разбереш и си пишеш наизуст.

# 239
  • София

Ъпсурт, не си наясно. Грижите и съжителството с дете или деца са едно нещо, но отговорността за тях е нещо съвсем друго и много по-сериозно. ВСеки може да  гледа и да се грижи за свое дете, дете от предишна връзка на партьора си, племенник,  внуци, детето на съседката. Отговорността обаче, си остава на майката и бащата. Това ти няма как да го разбереш и си пишеш наизуст.
В случая, подценяваш собствената си интелигентност и ставаш смешна, но щом това ти е начина да се изнижеш по тъча, коя съм аз да те спирам? Joy

Общи условия

Активация на акаунт