Имам нужда от съвет и мнения за БНД

• 27 556
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз никога не съм "търсила", затова не знам как да ти отговоря на въпроса.

# 241
  • София
Всъщност имам две момичета.
Добре, че кръвната баба на малката ми дъщеря не е провинциалистка като absurt и не прави никаква разлика в отношението си към едната и другата ми дъщеря. Какво й е в главата не знам, а и не ме интересува, но външно децата не усещат нищо - каквото за едната, това и за другата.
Хи,хи!
Ти ме развесели, наистина! Mr. Green
Значи, аз съм провинциалистка, защото забелязвам, че ти не искаш дори да помислиш да гледаш чуждо дете?
Добре поне, че отбелязваш колко по- широко е скроена свекърва ти, че приема и другата ти дъщеря като свое внуче.

# 242
  • София
Абсурт, ти помисляла ли си някога да гледаш чуждо дете?
За какво се бориш, изобщо, за равенство между половете ли?  Laughing
Не са равни половете, в нито един аспект, вкл. в детеотглеждането след развода.
А жена, която е поставена в ситуацията да "гледа" чуждо дете, не просто трябва да го гледа, а непрекъснато да се конкурира с него, особено ако е момиче.

# 243
  • Варна
А жена, която е поставена в ситуацията да "гледа" чуждо дете, не просто трябва да го гледа, а непрекъснато да се конкурира с него, особено ако е момиче.
Я виж ти, как се е родила идеята за Снежанка.  Mr. Green

# 244
  • София
Абсурт, ти помисляла ли си някога да гледаш чуждо дете?
За какво се бориш, изобщо, за равенство между половете ли?  Laughing
Не са равни половете, в нито един аспект, вкл. в детеотглеждането след развода.

Ха, така!
Не били равни половете? newsm78
Това ще е ново форумско виждане, защото дотук, няма тема, в която съфорумките да не са твърдели обратното!
До там чак, че се хвалеха как мъжете им не само готвели, перели, простирали, пазарували, ами и дрехите гладели и сгъвали.
И ти сега, уби всичко детско в тях! Mr. Green
Дано и ти да имаш само момичета, че не ми се мисли, ако имаш син как ще посрещнеш " доведените" внуци и " конкуренцията". Mr. Green

# 245
  • София
Какво значи това "доведени"??? Всеки си живее живота в неговото си семейство в неговия си дом, какво тук общо имат някакви си баби? Бабите са да им оставиш внучето някой уикенд или когато се налага, как ще й "водиш" деца да живеят при нея. Или и в това отношение сме си в 17 век?

# 246
Какво значи това "доведени"??? Всеки си живее живота в неговото си семейство в неговия си дом, какво тук общо имат някакви си баби? Бабите са да им оставиш внучето някой уикенд или когато се налага, как ще й "водиш" деца да живеят при нея. Или и в това отношение сме си в 17 век?
Тя си няма идея за какво "гледане" на деца говори. Пълен трол. Пише колкото да се дразни с някой. Самият факт, че трета тема успява да извърти към браковете между ергени и самотни майки, е достатъчен. И в темата за перилни препарати може да го направи, ако реши.  Laughing

# 247
  • София

Абсурт е вече баба и затова се вълнува от взаимоотношенията между баби и внуци.

# 248
  • София
" Доведени" деца, внуци, означава, че ти си ги довела, не ги е направил сина ѝ.
И да, това са чужди деца, които мъжът ти е приел да отгледа като свои, а ти очакваш свекървата да направи същото- да ги приеме като свои внуци.
И обикновено, точно така се получава, докато ти не си в състояние да приемеш и да отгледаш детето на мъжа до себе си. Затова и се омъжваш за ерген.
Това обяснявам вече в не знам колко поста.
Какво пак не разбирате? newsm78

# 249
  • София
Тя си няма идея за какво "гледане" на деца говори. Пълен трол. Пише колкото да се дразни с някой. Самият факт, че трета тема успява да извърти към браковете между ергени и самотни майки, е достатъчен. И в темата за перилни препарати може да го направи, ако реши.  Laughing
Ти, като имаш идея за какво " гледане" на деца иде реч, защо не посмя да отговориш на нито един въпрос от постовете ми, ами заобикаляш изреченията, които не ти изнасят, все едно че не съществуват? newsm78
Вярно, трябваше да говоря за перилни препарати, че да ти е комфортно отвсякъде! Mr. Green

# 250

Ти, като имаш идея за какво " гледане" на деца иде реч, защо не посмя да отговориш на нито един въпрос от постовете ми, ами заобикаляш изреченията, които не ти изнасят, все едно че не съществуват? newsm78
Вярно, трябваше да говоря за перилни препарати, че да ти е комфортно отвсякъде! Mr. Green
Аз не съм приела въпросите ти като насочени към мен, защото аз никъде не съм казвала, че не искам чужди деца. За мен децата са си деца. Бих отгледала дете, което не е мое билогично. Единственото важно нещо за мен е да съм изрично наясно като каква гледам това дете.

# 251
  • София

Аз не съм приела въпросите ти като насочени към мен, защото аз никъде не съм казвала, че не искам чужди деца. За мен децата са си деца. Бих отгледала дете, което не е мое билогично. Единственото важно нещо за мен е да съм изрично наясно като каква гледам това дете.

Именно, трябва да си наясно като каква го гледаш.
В повечето случаи, отношенията между самотни бащи и децата им (дъщерите им, особено) са патологични. И новата жена се оказва в ситуацията на придатък към връзката баща-дъщеря.

# 252
  • София
Бих отгледала дете, което не е мое билогично. Единственото важно нещо за мен е да съм изрично наясно като каква гледам това дете.
Айде, сега!
Когато искаш мъжът да приеме детето ти и да го отгледа като свое, толкова ли не ти става ясно, като какво ти би отглеждала неговото? newsm78
И ако наистина никъде не си казвала, че не искаш чужди деца, то ще си единствената в този форум.
Което не отговаря на въпроса, защо всъщност, се конфронтираш с мен, като си единствената, мислеща като мен?

# 253

Когато искаш мъжът да приеме детето ти и да го отгледа като свое,
Как ще искам да го гледа като свое, като детето ми си има жив баща? Искам да го гледа като мое дете с жив баща и нищо повече. Трябва да съм доста откачена, за да отглеждам детето си като дете на двама бащи.  Rolling Eyes Rolling Eyes Това, което теб те дразни, обаче, е само един от възможните варианти, които предполагат гледане на дете, което биологично не е твое, или е "чуждо", което е много груб израз. И понеже ти явно не предполагаш, че има безброй други варианти, които могат да наложат да гледаш дете, на което не си биологична майка, за това не коментирай.

# 254
  • София - Рим и обратно
Ма защо да мисля бих ли, не бих ли, бе абсурт?! Не ми е дошло до главата, не съм го мислила. Ако ми дойде, ще го мисля. Егати досадата си. И аз като Шарки не съм "търсила" ни ерген, ни вдовец, ни еднорог. Срещнала съм човека, за който съм решила да се омъжа, това е. Теб кое те боде, не е ясно. Ако искаш да подсетя днес мъжа си и свекърва си, че дъщеря ми им е "чужда", да не са забравили случайно. Ще те успокои ли Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт