Бялата козметика - лице и тяло

• 102 896
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас/Пз
Ани, оставя ли бял филм, как го чувстваш? Благодаря, че сподели!  Hug

О, не, не, няма нищо общо с повечето кремове с висок фактор. Точно обратното, има съвсем лек цвят като ВВ, изравнява много хубаво тена, дава озаряване без да лъщи и попива за секунди. Рядък е като консистенция и се разнася много, много лесно. Най-хубавото е , че в същото време не матира прекалено да опъва кожата и не се събира по бръчките, които аз доволно имам Simple Smile Това е само от еднократно слагане днес, повече инфо ще мога да дам към края на седмицата.
Ако не се ползва пудра отгоре, може да се подновява към средата на деня, ако предстои излагане на слънце часове след сутришното слагане.  Peace

# 511
Предложение за измиващ гел/пяна, с които да мога да мия и очен грим? newsm78
В момента имам Фитокод и Декльор, но ми се ще да пробвам и друг продукт.
Не е гел или пяна, но почиства отлично и очен водоустойчив грим.Използва се на суха кожа.
http://bg.loccitane.com/%D1%81%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%BE%D1%86%D0% … 93142.htm#s=53193

# 512
  • София
Аничка  Hug Май ще го взема, че да си реша проблема със слънцезащитата, върши ми идеална работа. В Медея дали е намален? Ти откъде го взе?

Да ви се оплача, че пяната на Филорга много ми изсушава кожата ...  Sad Не очаквах.

# 513
  • Бургас/Пз
Аничка  Hug Май ще го взема, че да си реша проблема със слънцезащитата, върши ми идеална работа. В Медея дали е намален? Ти откъде го взе?

Да ви се оплача, че пяната на Филорга много ми изсушава кожата ...  Sad Не очаквах.

Вив, от Бургас го взех, аптеката е местна, но жената ми каза, че в момента специалната цена е навсякъде.

# 514
  • Sofia
   Може ли линк към този Аквафлуид, момичета, че да знам как изглежда? Hug

# 515
Аз използвам гела на Шанел,измива чудесно грим,спирала,не ми изсушава и опъва кожата и е страшно икономичен,последната опаковка ползвам вече осми месец сутрин и вечер.За мен е голямо откритие тъй като вечер не ми се занимава с няколкостъпково разгримирване,а всички гелове или пяни,които съм имала са били твърде агресивни за околоочния контур.

# 516
Както момичетата посъветваха проверих в сайта на Royal mail, съответно я открих, но за допълнителна информация кликваш  на съответното поле и там ти изписва цялото движение на пратката включително и кой е българския куриер. Така и я открих 😆 и се разбрахме да ми доставят на друг адрес, защото девойката по телефона ми каза, че 4 пъти са идвали, но на Ботевградско шосе където (там живее баба ми и по цял ден има човек) бях поръчала има два блока 17 и оттам явно идва объркването.
Ако не можеш да се оправиш пусни ми тракинг номера на лични и ще се опитам да ти помогна.
Благодаря ти за споделеното. Тракинг номера колко дни след като направиш поръчката ти го пращат. Аз я пуснах в петък късно вечерта към 23ч и още нямам номер. Иначе имам потвърждение на имейла

Здравей, моята поръчка съм пуснала на 1 март, а тракинг номер са ми пратили на 3-ти. Имай предвид, че тракинг номера се получава при изпращане на колета, предполагам, че това ще се случи утре след почивните дни.

Успех  Peace и се надявам скоро да се похвалиш с новите придобивки!

# 517
  • Sofia
Имай предвид, че тракинг номера се получава при изпращане на колета, предполагам, че това ще се случи утре след почивните дни.

Даже най-вероятно вторник, понеже празнуват Великден и утре също е почивен ден за тях, както беше и петък. Peace (Не знам откъде идва пратката, всъщност.)

# 518
  • София
Аз съм ползвала много и различни мицеларни води, но най-добрата е тази на Филорга. Кожата ми след нея е мека, дори без да съм сложила крем, а в същото време почиства и най-тежкия грим. Лицето си почиствам винаги първо с масло - писах по-назад. Понеже мицеларната вода на Филорга ми е на привършване реших да пробвам новите начин на почистване с мляко и тоник.
Взех си ето тези на Талго и съм много доволна от тях
http://www.arlen.bg/product/1848/pochistvashto-mlyako-za-chuvstv … illant-250ml.html
http://www.arlen.bg/product/1849/tonizirasht-losion-za-chuvstvit … onique-250ml.html

Вечерна програма. Ежедневна.
Подготвила съм си една мокра кърпичка,  както и 3-4 тампончета напоени с тоника.
Намазвам лицето обилно с масло. Масажирам няколко минути първо лицето, после минавам и очите, върху които има грим. След това изстисквам  малко тоалетно мляко в шепата  (монета от 2 лева) и го разтривам първо в дланите,  а после намазвам и лицето. Продължавам да масажирам и размазвам навсякъде по лицето, шията и очите в продължение на 2-3 минути. Когато съм приключила с масажчето избърсвам ръцете с мократа кърпичка, защото те са поели част от грима по себе си. След това едно по едно с напоените с тоник тампончета почиствам млякото и маслото от лицето до пълно почистване на грима. Кожата става едновременно мека и стегната след тоника. После нанасям крем за околоочния контур, серум и крем. Готова съм  Grinning

Сутрешната програма.
Измиване на лицето с пяна или друг измиващ продукт. После 2-3 минути с четката Магнитон.  Подсушавам, казвам 4-5 капки масло на дланите, разтривам енергично дланите да се затопли маслото и после ги долепвам до лицето и бавно притискам навсякъде. Част от маслото се поема от кожата веднага, включително и в околоочната зона. После слагам крем около очи, серум и крем.
Ако ще излизам веднага започвам да гримирам след около 10-15 минути. Напоследък преди фон дьо тен слагам от блъра, който си взехме масово напоследък. С него много добре се нанася фон дьо тена.

Айде  лека нощ от мен.   Joy Отчетох се  bouquet

# 519
  • Велико Търново
Магнолия, какво масло ползваш за почистване на лицето?

# 520
  • Пловдив
[/quotehttp://apteka.framar.bg/30016238/уриаж-почистваща-течност-богата-за-чувствителна-кожа-400-мл-
Нямам идея защо не излиза целия линк,5 пъти го слагах Thinking
Гела на Юрияж, уникален продукт от който съм изхабила десетки опаковки. Спрях го просто защото ми омръзна Grinning

# 521
За почистване на грим, включително и околоочен, ползвам NUXE Rêve de Miel Face and Body Ultra-Rich Cleansing Gel.

Изключително съм доволна, защото е цели 400 мл., много е щадящ за кожата и непресушаващ. Изобщо да не ви притеснява това, че освен за лице е и за тяло - много деликатен продукт, богат, усещам го хидратиращ. Но се справя отлично с премахване на грима. Има и вариант само за лице, но е по-малко количество и не съм купувала.

# 522
Вчера привечер пробвах тази маска и съм изключително доволна.Стоях с нея около 4-5 часа, усещам кожата си кадифено мека .  Peace
Мисля,че по-назад Магнолия я препоръча,много благодаря! bouquet

# 523
  • Бургас/Пз
Здравей, моята поръчка съм пуснала на 1 март, а тракинг номер са ми пратили на 3-ти. Имай предвид, че тракинг номера се получава при изпращане на колета, предполагам, че това ще се случи утре след почивните дни.
Успех  Peace и се надявам скоро да се похвалиш с новите придобивки!
Благодаря, ще съм в очакване Simple Smile

Да споделя днес след цял ден с Аквафлуида на Биодерма http://www.marvi.bg/bioderma-photoderm-max-aquafluide-akvafluid- … -40-ml-11926.html
Тъй като не бях сигурна как точно да действам, естествено при мен всичко е проба - грешка Simple Smile
Реших, че само флуида няма да ми е достатъчен и затова си сложих обичайния дневен крем - ползвам в момента Филорга Изоструктур. След 10-тина минути нанесох флуида. За съжаление обаче покривността не ми беше достатъчна и реших да рискувам и върху него да сложа и фдт /Колър стей на Ревлон/. Дори си подготвих продукти, ако ми се наложи да се разгримирам на работа и да си сложа наново грим, защото бях сигурна, че на обяд ще съм лъснала жестоко или фдт-на ще се е свлякъл. За мое голямо учудване - нищо подобно Simple Smile Вече 8 часа гримът не ми е мръднал. Изводът е , че кремът освен добра слънцезащита е и много добра основа. Уточнявам , че съм в момента с нормална кожа, на участъци леко суха. Лятото се омазнява в Т зоата - ще го видя тогава как ще е.
Единственото , което ме притеснява е че слагам отгоре фдт, а това със сигурност намалява фактора, но определено не мога да мина без него. За по-млада кожа , която не иска фдт мисля, че ще е идеален.
Ще продължавам с издирането на Фдт с исок фактор, ако някой срещне някъде Шисейдо 50ти фактор фдт - да даде знак Simple Smile Mr. Green Flutter

# 524
  • София
Шисейдо нямат фдт с 50 фактоп. Имат с 30.

Общи условия

Активация на акаунт