Боледуване на децата ни - тема 36

• 50 280
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Мон,пиши утре какво е казал лекаря.
Моето тази вечер към 7 пак вдигна Т и я смъкна сам.Сега обаче като да ляга пак имаше 38.5 и дадох Нурофен,че да изкараме спокойно нощта.Преди малко заспа,но пак е много неспокоен.Кашля,върти се,мрънка,че носа му е запушен.Май се очертава пак тежка нощ да се кара.АБ колкото и да не исках да давам го взех и го дадох,че с тия 4 почивни дни направо ме е страх какво ще ми сервира без него.

# 481
Дани,грип?Аз съм с грип,Габи с 39 в момента,не кашля за сега,много сополи.Аз съм с 38,друго нищо ми няма,прокашлям,но спорадично.Моля се да сме с един вирус,щото ако залепи и тая гадост,с която съм аз...ще се гръмна,като парцал съм.

# 482
  • shumen
Уми,педи каза вирус,но може и грип да си е.Не знам,но с тая кашлица хич не ми харесва.Сега го преоблякох,че явно от Нурофена се беше изпотил и смъкнал Т.Надявам се вече след 2-3 прием на АБ да е добре и да е пак онова моето беснеещо дете.
На всичкото отгоре и мен май зарази.Гърлото започва да ме боли,цялата ми уста е в херпеси.Не знам,но или ще се побъркам,или ще се  #2gunfireвече.

# 483
  • На брега на реката
И малката снощи вдигна 38,3. Вече май аз ще си изпрося АБ. Много се протака и тия промени в боледуването ме объркват. Алогично е и не мога да си обясня защо не оздравява и нещо ново ли кара. Иначе спа добре и не е вдигала Т, не се е оплаквала и от ухото. Но вчера ту се дереше от рев, ту бягаше и се заливаше от смях. Шантава работа...ше звънна после и на лл да видя дали иска пак да я прегледа.  Cry

# 484
  • shumen
Фер,оправяйте се скоро.
Да не би някои отит да е направила и от това тази Т или пък кара нещо ново.
Ние пак изкарахме тежко нощта.Спа,въртя се,кашля,мрънка и чак към 2-3 се поуспокои малко и е заспал дълбоко.Сега още спи,но пак носа му е запушен.Поне Т не е вдигал и се надявам и да не вдигна вече.

# 485
Дани,а този АБ,който даваш според антибиограмата от последната микробиология ли е?

# 486
  • София
Фер, Дани, защо не се изпросите и едно направление за кръвни. Знам, че Фер пускаха скоро, но все пак.

# 487
  • На брега на реката
Аш, в петък я бодох, 3 дни детето седя със свита длан. Много се стресира тоя път. Толкова скоро не ми се иска пак да й го причинявам.
Поне хапна за закуска. Че вчера изкара на едно пире с ориз. Вече се чудя какво да й правя.
Ще видя лл какво ще каже.

# 488
Лайт, и аз точно заради подобни на Фер впечатления, никога не съм си водила детето там, макар и само отвън да съм го виждала. Прави ми впечатление обаче, че доста хора, които отсядат в него, не знаят или не са проверявали, че има много достъпни квартири, както и хотели, а почивката ще е в пъти по-приятна и спокойна  Peace Разбира се, всеки знае сам какво го устройва, но за мен поне, там е изкл. голям шансът детето да лепне нещо - било заради голямо струпване на деца /доста от които си пристигат болни/, било заради лоша хигиена.
Ето пример -  
Скрит текст:
в момента очаквам приятелката ми да си уреди отпуската и резервираме в Панорама - апартамент за двама възр. и две деца - 60лв на вечер с вкл. закуски и вечери. Е, идва 30 лв на ден, на теб в Санаториума колко ти излиза като си сметнеш закуските и вечерите за двете? Ако тя не успее да вземе почивка точно тогава, отивам сама с детето за 40 лв в двойна стая, което пак е добре.
Ферче, ако скоро не е пила малката АБ, нямай скрупули да дадеш. Някой път просто си се налага, колкото и да избягваме  Hug

# 489
  • На брега на реката
Последно за Коледа пи като беше с трахеит и ужасен вид.
На мен сама с нецата ми е добре на квартира с кухничка. В хотелска стая ньма да ми е добре.

# 490

На мен сама с нецата ми е добре на квартира с кухничка. В хотелска стая ньма да ми е добре.
Може, аз затова казвам, че всеки си преценя, аз като съм на почивка, не готвя, не го намирам за почивка иначе. Но при всички положения няма да й излезе кой знае колко по-скъпо на квартира - ето ти споделяш за 20 лв., тя стаята в С не е по-малко май  Rolling Eyes
За АБ-то - виж док какво ще ти каже, щом не искаш пак да я боцкат. Но и аз като Дани се страхувам при наличие на нещо започнало + предстоящи няколко почивни дни  Tired Все нещо и на нас ни се случва, изтръпвам само при мисълта за неотложния кабинет  Confused

# 491
  • На брега на реката
По спомен от преди 4 години, цената, която заплатих в С не оправда вида на стаята и настаняването. А към болницата нищо не плащам също за процедури, но няма такова чакане като в С. Имаш си час и влизаш според него. Даже мисля да си взема от лл направление за малко нагревки, че за 1 весец два пйти си докарах синузит. Та и аз да намажя Simple Smile
Не ми говори за празниците. Планове и организация се изпариха. Ще звъня след малко на унг да видя в града ли е и да я види първо той.

# 492
  • shumen
Яни,Клацида е по последната МБ.
Рали,тези неотложни кабинети и аз ги мразя.Дано не се налага да ходим през почивните дни този път там.
При нас АБ се пие много трудно.Предния път с Аугументина беше ужас,сега с Клацида е същото.Сега стои тука до мен и мрънка и той не знае защо.Няма Т,но е един такъв мрънкащ,унил,седнал и гледа детско.

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 09:27 от danaeka

# 493
  • в огледалото на живота
Фер,кой ден е с Т малечка?

И постоянно ли я поддържа висока?

Ако ви е критичния 3 такъв ,има амлитуден спад и детето видимо е с добър тонус би могла да изчакаш и днес поне.... Rolling Eyes

Дежурни аптеки винаги има в града,ако решиш да даваш АБ.
И да,нека първо я види лекарят ви.

п.п:Остави организации и мероприятия,ами натоварвай децата и на чист въздух  Wink
Поне имаш къде да ги оставиш да дивеят на воля   Hug

Бързо оздравяване на всички болни.

# 494
Даже мисля да си взема от лл направление за малко нагревки, че за 1 весец два пйти си докарах синузит. Та и аз да намажя Simple Smile
Вземи си, аз мин. година взех направление за нагревки и масаж на кръста, та и аз намазах покрай дребната  Laughing
Дани, успех с АБ, дано да е по-малко борбата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт