Боледуване на децата ни - тема 36

• 50 271
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • в огледалото на живота
Фер, може да заквасиш с две супени лъжици обикновено купешко кисело мляко.

Ако открие истинско кисело мляко в магазина.... Simple Smile/без добавка на сухо вътре../

Не съм пробвала със пробиотик,но редовно квася домашно мляко.
Фер,препоръчвам Домлян,стига да го намериш в кварталните магазини.

# 526
  • София
Не знам дали е сухо, но съм квасила с Елена, Верея, Боженци, Домлян, Здравец Simple Smile

# 527
  • На брега на реката
Аш, знам, правим си често, но не с всяко става хубаво кисело мляко. Взимам често и от био магазините закваска, става невероятно кисело мляко. Взех в крайна сметка Елена, да видим какво ще стане. То нямаше и много избор на магазина до вкъщи  ooooh!

# 528
И моята е хремясала след 8 дни на ДГ.
Детето ,което спяло до нейното легло кашляло ... еййййй ,аман вече  #Cussing out
Засега промивам с ФР и давам инфлуцид  ooooh!

# 529
При  нас се е случвало директно с кашлица да почне и после да почне температура и хрема..  Сега от вчера след събуждането следобед нещо  като храчка имаше на гърлото, чува се като говори, изчисти я със няколко изкашляния, до вечерта  един път пак го чух така, тази сутриин след събуждане също и сега преди малко пак ...   Тия дни не правихме Пулмикорта ( нубелизатора ни се счупи, днес земах новия,бях го поръчала ) и да си продължаваме пулмикорта, че да не е нещо от това че  не го правих тия дни.Ще му засиля малко  дозата ,  че ако почва нещо ...

# 530
Аз се чудя дали да включа инхалации  newsm78 само с приставката за носле.

# 531
  • София
На моите, като хремясат, винаги давам и нещо за смукане за гърлото. Много ме е страх от болно гърло, затова може да се случи да дам превантивно за смукане. Днес купих Джуниър ангин на пастили, Пропс и Ефизол. Отделно започнах Био Гайа и Инфлуцид (3 х 1).

Фер, дано се получи заквасването с купешкото КМ. Може да стане по-рядко, но вкусът поне дано е ОК.

# 532
  • shumen
Аш,благодаря.И аз се моля да се оправя скоро и да излезем от този порочен кръг вече,че АБ много трудно пие.Тази вечер му го дадох и веднага пак изповръща всичко.Не знам вече с какво и как да го давам,че вече и номера с болници,инжекции не минава.
АБ не ми се искаше да давам,но ако не бяха 4 почивни дни можеше да изчакам до днеска.Поне днеска Т не е вдигал и е жизнен.Само дето не иска много да яде.
Фер,надявам се,че се е получило.

# 533
Дани,Габи от Клацида,винаги губи апетит.Тя и така го няма,но тогава хич ни иска да яде.
Аз съм една идея по-добре,детето май също.От днеска таткото се разболя.Сега сме в чуденка дали Габи беше с грип или тепърва ще я заразим,защото тя беше само с хрема,а ние почнахме с подкашляне и темп.+хрема.При нея започна като обикновен вирус.Дано не го лепва тепърва,защото е много ужасно,всичко ме боли,но поне тая нощ съм спала и не съм вдигала много висока темп.

# 534
Добро утро и честит празник, момичета! Нека имаме все повече поводи да се гордеем със страната си  bg

Ние, както можеше да се предположи, се присъединяваме към болните - аз ви казвам, че ми се стъжня като се зададат повече почивни дни    ooooh!
Криси е с повръщане от 4 посреднощ, повърна 3-4 пъти, а има и разтройство. Понакашля, но може и от позивите да е това   Rolling Eyes Отначало си помислих, че снощната леща е виновна, щото не беше сварена както трябва, но след ктао върна лещата, последваха и още няколко повръщания, та май не е от нея ами си е чист вирус. Дадох  ентерол, че това имах вкъщи, заръчах на ММ да вземе свещички ако положението стане по-напечено и не задържа течности. Някакви други идеи  newsm78
Аз, ест., съм на работа, добре, че ММ е държавен служител, та почива....

# 535
Рали, би трябвало днес да не повръща вече...може Рекомфорт да вземете, ако я заболи коремчето - две наведнъж съм давала по съвет на педи. Чай от шипки, от кора на нар, от джоджен - за затягане на положението евентуално, повече течности, да си почива Криси...Т има ли? Спрайт - съдържа натриев цитрат Mr. Green

Другите болнички също да се оправят..

# 536
Бързо оздравяване на всички.
Ние след консултация с ЛЛ сме на Фитоназал спрей и Инфлуцид.

# 537
Тете, благодаря! bouquet Как не се сетих за спрайта, аз самата съм мн. доволна от него. Т няма  Peace

# 538
  • в огледалото на живота
O,Рали.. Sad

Течности,повече течности давайте.
Чай мента,шипка,корички нар.Неподсладен!

Не я насилвай да яде,ако няма желание.
Солетки или суха бисквитка,сухар.

Натриев цитрат пресича позивите за повръщане.
Гуш за малкото момиче  Hug

# 539
Дев, мерси, много си мила  Hug ей сега се прибирам, ще пробвам всичко, за което съветвате  bouquet Да чукна на дърво, много рядко се появяват подобни вируси при нас, та нямам опит. Виж, по бронхитите съм спец вече  Tired

Общи условия

Активация на акаунт