Боледуване на децата ни - тема 36

• 50 237
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Ми,кашля тая сутрин-влажно,от сополите явно.Вчера мота една темп.до 38.Сваля я,качва я-цял следобяд.Преди сън дадох Нурофен,че да не ставам 100пъти.Тая сутрин няма за сега.
Проблемът не е в сополите,а в тона,че всичко тази седмица започва като нов вирус-с кихане,тичащ нос,темп...Както и да е.Да идва понеделник вече.Sad(
П.п.И както върви още не е хванала грипа...Тепърва предстои.Уж я пазим ,ама...сто ке я опазим,не е ясно..

# 601
  • shumen
Уми,дано успеете да я опазите Габи.
Палитра,дано не се разболее детенце.
Аз минах да ме прегледат.Според докторката в спешното от АБ няма нужда за мен.Изписа само Флудитек за кашлицата и Витамин С.Според нея това си било чист грип.

# 602
Дани,температура имаш ли?Ако нямаш,не е грип.Аз грип не помня да съм карала,но го познах от раз.
При Габи кашлицата се влоши,суха и много начесто.Ако продължава така,ще ходим до спешното на слушалка.То почне ли да кашля и АБ ни е в кърпа вързан.

# 603
  • shumen
Уми,Т нямам.Кашлям обаче ужасно.
При нас също е така като при Габи.Започне ли да кашля и сме за АБ вече,че се докарваме до бронхит.

# 604
Уме ти даваш ли нещо за кашлица ?
Незнам ,но при моето вече два пъти се случва с различни сиропи за отхрачване да се влошава .Кашлицата става суха и без да спира ,дори не може да се нахрани .И двата пъти ги спрях и става по-добре .Това разбира се след консулт с лекар .

# 605
Дадох Мукоплонт и почна да кашля едно трахеитно пак.Ма търчи като лудо,даже не е спала за обяд.Сега забърках за цялата рода,че нали всички кашляме по различен начин,мед,джинджифил,чесън и лук.Една виетнамка ми беше казала,че с това лекува децата и викам чакай да пробвам...Е,няма такава гадост,но изядохме всички по една лъжица.
Дани,не е грип.Грипът започва със сухо подкашляне,болки в главата и мускулите+втрисане и температура.Вече няколко познати+няколко деца около нас го изкараха,симптомите са идентични.Сигурно и атипично протича,но определено се различава от обикновен вирус.По-скоро малкият те е заразил.

# 606
Точно по същия начин започна и при нас грипът тази година Peace Аз освен по Т го разпознавам и по мускулните болки Tired

# 607
Още ме боли всичко,вкл.и очите.

# 608
Не знам кой ден ти е, но аз се почувствах отново човек на 3тия или 4тия. Тогава обаче май беше започнала хремата и кашлицата беше станала влажна. Лошото е, че много усложнения дава тазгодишният грип. Шестима се бяхме заразили, четирима се наложи да пият АБ ooooh!

# 609
Уме ти даваш ли нещо за кашлица ?
Незнам ,но при моето вече два пъти се случва с различни сиропи за отхрачване да се влошава .Кашлицата става суха и без да спира ,дори не може да се нахрани .И двата пъти ги спрях и става по-добре .Това разбира се след консулт с лекар .

Понякога се оказва, че даден сироп за кашлица "не е твоят" така да се каже.
Преди години педи изписа еуреспал при едно кашляне, беше останал сироп от предишно боледуване. Дадох, но започна да кашля повече. Звъннах на педи, тя каза да го спирам, че това явно не е неговият сироп. Та и това го има...

# 610
  • shumen
Уми,аз Т нямах,но онзи ден ме втрисаше и ме болеше навсякъде.Кашлицата обаче при мен е влажна.Докторката днеска уж ми изписа Флудитек,но няма спиране.Досега малкия кашляше по цяла нощ,сега аз.

# 611
Дани,не е грип.
Палитра,четвърти сен ми е.Тази вечер се чувствам човек Simple Smile Хремата ке появи в четвъртък.Днес откашлям.При мен страшна кашлица не е имало.Може би ден,кашлях по-вече и сухо.При мъжа ми също.Той днес от обяд е без темп.Почти не кашля.Хрема няма.Само гърба и очите го болят още.

# 612
  • shumen
Не знам грип ли е,вирус ли е,какво е,ама няма спане.Вече всичко ме боли от кашляне и имам чувството,че и дроба ще си изкашлям.

# 613
  • София
И аз се записвам с едно болно дете и чакам и второто. В сряда баткото имаше открит урок в ДГ. Едно от приятелчетата му едва дишаше - запушен нос, подкашляне....та беше ясно, че ни чака същото. Не е кой знае колко зле положението, за сега, но не мога да му отпуша носа и много се мъчи. Дайте идеи с какво да го отпуша- за съжаление само Назик помага, а не искам да прекалявам с него.

# 614
Фелисити с инхалации, със Синупред, с малко мед в началото на всяка ноздра, с Голия актив /ако детето иска да го смуче, имат евкалипт и отпушват носа/, с 7 ШС като топла седмица.

Общи условия

Активация на акаунт