Играйте и спечелете грижа за съвършена коса с продуктите на KEUNE

• 17 546
  • 276
  •   1
Отговори
# 15
Стремя се косата ми да е  защитена, с блясък и обем ,понякога трудно го постигам.Продуктите от серията SO PURE са идеалните за мен.

# 16
  • Плевен
Стремя се косата ми да има блясък и обем. Мисля, че серията Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa е това, от което имам нужда!   Hug

# 17
  • Перник
Моята коса е чуплива и доста гъста. Почти след всяко измиване я изправям с преса, което доста я изсушава и накъсва по краищата. Стремя се да я предпазя с хубава козметика и бих пробвала шампоана с арганово масло.

# 18
Старая се да имам красива, плътна, обемна коса. Да е здрава, да не намирам косми по четката,да се подчинява на фризьора. Да бъде добре хидратирана с Vital Nutrition и Satin Oil, хубаво подхранена и заздравена с Keratin Smoothing серията.Искам да пробвам серията, независимо от факта,че я боядисвам и може би допълнително е увредена

# 19
  • София
Стремя се косата ми да e здрава с блясък и обем. Мисля, че използването на шампоан с арган би и се отразило добре.

# 20
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Опитвам се косата ми да изглежда здрава,лъскава и силна .Мисля ,че Възстановяващ протеинов спрей за незабавна защита, подхранване и блясък KEUNE Protein Spray би ми дейсвал много добре!

# 21
Косата ми е боядисана, чуплива и съответно доста суха. Стремя се към жизнена,  здрава и мека коса. Смятам, че  серията Care Line-лечебни продукти с етерични масла е идеален избор.

# 22
Стремя се косата ми да изглежда жива, плътна и с обем и ми е много интересна серията SO PURE.

# 23
  • София
Стремя се към здрава коса и мисля, че моят продукт е от серията Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa.

# 24
  • Пловдив
Стремя се косата ми да бъде здрава и жизнена. Блясъкът и обемът също не са за подценяване. Simple Smile
Мисля, че продуктите, които биха ми помогнали да постигна добри резултати, са от серията Absolute Volume.

# 25
Имам дълга, боядисвана от години коса, която изисква повече грижи. Затова се старая да използвам продукти, които да я подхранват, да й придават жизненост и обем, и които да запазват здравият й вид. Ето защо смятам, че шампоана и балсама от серията So pure биха били чудесно решение за моята коса Peace

# 26
Искам лъскава, подхранена, гладка и здрава коса.
За мен са продуктите Ви от серията Satin Oil - Интензивно подхранващи!

# 27
  • София-Младост
Боядисвам се и косата ми се изсушава доста. Като добавим, че е твърда и чуплива очаквам от шампоана да я измива в дълбочина и  да я оставя хидратирана и мека. Бласъкът е задължителен.
Предполагам, че серията с етерични масла ще отговори на изискванията ми.

# 28
Стремя се косата ми да изглежда здрави и силна, да предотвратя накъсването ѝ и да няма цъфтящи краища.
Серията Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa, ще е най-подходяща за мен! Heart Eyes

# 29
Мисля, че продуктите от Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa са най-подходящи за моята коса, защото искам косата ми да е защитена, с блясък и по-здрава, а с тези продукти мога да го постигна.

Общи условия

Активация на акаунт