Играйте и спечелете грижа за съвършена коса с продуктите на KEUNE

• 17 545
  • 276
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Какви са резултатите, към които се стремите в грижата за вашата коса - стремя се да имам коса с обем и блясък, здрава коса.

Кой от продуктите на KEUNE смятате, че e подходящ за постигането им?  - Ефективен ексфолиращ шампоан против пърхот с масла от чаено дърво, лавандула и арган от Keune, Пяна за обем със силна фиксация и масла от арган, портокал и палмароза от Keune

# 46
Аз харесах серията Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa, тъй като косата ми е изтощена от боядисването, няма обем и е без блясък. Желая да върна жизнеността и блясъка й, да има обем и плътност.

# 47
Косата ми напоследът изглежда сивееща и без блясък. Няма жизненост сякаш. Предполагам най-удачно ще е да пробвам серията Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa
Simple Smile

# 48
Стремя се към здрава, витална, бляскава и гъста коса. Гледам да постигна това с качествени продукти за коса с добър състав като тези от серията So Pure.

# 49
Стремя се косата ми да бъде здрава и жизнена. Прекрасно е когато косата е с блясъкът и обем.
Мисля, че продуктите, които биха ми помогнали да постигна тези резултати, са Care Line – лечебни продукти с етерични маслa.

# 50
Желая косата ми да е жизнена, със запазен цвят и обем. Смятам, че Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa ще ми помогнат да го постигна, както никоя друга серия продукти!

# 51
Стремя се косата ми да е здрава, за да  има блясък и обем. Смятам, че серията Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa е подходяща за моя тип коса.

# 52
След като родих, косата ми претърпя драстични изменения. За момента се стремя да възстановя предишния и вид, жизненост и блясък. Keune So Pure Cooling Shampoo с арганово масло, мента и розмарин е продуктът, който смятам, че би допринесъл за това.

# 53
След раждането на второто си дете, косата ми започна да пада, ръся косми на всякъде. Не стига, че пада, ами е и тънка, лесно заплитащи се и постоянно цъфтящи краища. Не съм ползвала нищо от натуралната серия и бих пробвала нещо от натуралната серия Keune So Pure или нещо от серията Care Line- лечебни продукти с етерични масла.

# 54
  • Варна
Аз се стремя към здрава,обемна и бляскава коса.Бих могла да го постигна с Care Line- лечебни продукти с етерични масла.

# 55
Аз бих желала косата ми да е по-плътна,здрава,блестяща и мека.Също така искам да имам повече обем и повече гъвкавост.Най-подходяща ще е за мен серията Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa. Heart Eyes Hug

# 56
Бих искала да пробвам някой продукт от серията с етерични масла,тъй като косата ми напоследък загуби обема  и искам да я подхраня и да живне отново

# 57
  • София
В момента косата ми се омазнява повече от обичайното, затова бих използвала шампоан за мазна коса Keune Derma Regulating.

# 58
Стремя се към здрава, хидратирана, блестяща и подхранена коса. Държа на естествените съставки в продуктите и бих пробвала продуктите от линията - Keune So Pure Moisturing.

# 59
Стремя се към здрава, изпълнена с жизненост и блясък коса. Мисля, че серията Care Line е най-подходяща за моя тип коса.

Общи условия

Активация на акаунт