Играйте и спечелете грижа за съвършена коса с продуктите на KEUNE

• 17 874
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
   Стремя се косата ми да е жива, гъвкава, с обем.До сега съм го получавала с Кюн Витал Нутришън,
но мисля, че ще е така и с Кюн Satin Oil.

# 61
Какви са резултатите, към които се стремите в грижата за вашата коса? - Стремя се цялостния вид на косата ми от корена до върха да е здрав.Да,постигна пригладеност без досадния ''фризи'' ефект,блясък, скоклива и подвижна коса..Не на последно място скалпа-за мен той е много важен тъй като съм с чувствителен такъв и при най-малкото раздразнение получавам супер неприятен сърбеж..

Кой от продуктите на KEUNE смятате, че e подходящ за постигането им?  - Шампоана за чувствителен скалп както и лосиона от серията So Pure, Шампоан и маска Vital Nutrition,Repair - Възстановяващи с органично арганово масло  Hug

# 62
Стремя се косата ми да бъде гладка, жива, блестяща и здрава. Това го постигам с шампоана и маската
Vital Nutrition.

# 63
Какви са резултатите, към които се стремите в грижата за вашата коса? - искам косата да е с блясък ,добре подредена и разбира се най-вече здрава.

Кой от продуктите на KEUNE смятате, че e подходящ за постигането им? - Мисля ,че с този продукт - Шампоан за суха коса без блясък Keune Care Line Satin Oil  от серията Care Line – лечебни продукти с етерични маслa ще бъде подходящ.

# 64
Искам здрава и бляскава коса.

# 65
  • София
С продуктите от  линията Care line бих постигнала това към което искам - здрав вид на косъма, подредена , бляскава коса и подхранен скалп.

# 66
Моята коса е дълга и доста гъста. Почти след всяко измиване я изправям със сешоар, което доста я изсушава .Отделно боята я досъсипва.  Стремя се да я предпазя с хубава козметика и бих пробвала шампоана с арганово масло.

# 67
Косата ми искам да излъчва блясък, обем, здравина. Стремя се да има естествен вид.
За това биха ми помогнали продуктите с натурални масла.

# 68
Стремя се към жива, плътна и бляскава коса,без сухи и накъсани краища.Мисля че всеки един продукт от серията би ми помогнал да си възстановя косата и бих го пробвала.

# 69
  • На ръба..
 Стремя се косата ми да изглежда здрави, силна, да предотвратя накъсването ѝ и да няма цъфтящи краища. Смятам, че за мен е подходяща натуралната им серия Keune So Pure.  Heart Eyes

# 70
Косата ми е тънка, с мазни корени и сухи краища - най-много искам да я вида с обем и жизненост. Може би с успокояващ шампоан за чувствителен скалп Keune So Pure Calming Shampoo , успокояващ балсам за чувствителен скалп Keune So Pure Calming Conditioner, успокояващ елексир за чувствителен скалп Keune So Pure Calming Elixir и Подхранващ серум за тънка коса Keune So Pure Moroccan Argan Oil Light ще се постигне.

# 71
Старая се да имам жива, плътна, обемна и лъскава коса. Най-вече здрава. Добре хидратирана с Vital Nutrition и Satin Oil, хубаво подхранена и заздравена с Keratin Smoothing серията.

# 72
  • Пловдив
От скоро съм с къса прическа
Иска ми се прическата ми да стои добре и след спане.
Продуктът, който би постигнал този е ефект е от серията стилизантиPeace

# 73
  • Бургас

Имам дълга и гъста коса, но проблема ми е тънкия косъм и накъсването. Искам жив и плътен косъм без накъсани и сухи краища. Бих пробвала серията с етерични масла, както и всеки един от Вашите продукти с удоволствие!  bouquet

# 74
Стремя се косата ми да има обем, плътност и блясък. Смятам, че Подхранващ шампоан за обем с житен протеин и етерични минерали от лечебната серия  Care Line на Keune Haircosmetics и Лесен за употреба спрей за обем с етерични минерали и течен фито кератин от лечебната серия Care Line на Keune Haircosmetics са подходящия избор.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт