Играйте и спечелете грижа за съвършена коса с продуктите на KEUNE

• 17 877
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
Какви са резултатите, към които се стремите в грижата за вашата коса?
Косата ми е гъста, с дебел косъм, боядисвана и мечтая да се преборя с почти перманентна сухота и "фризи" ефекта, който съпътства почти всички (професионални) продукти, които ползвам.

Кой от продуктите на KEUNE смятате, че e подходящ за постигането им?
По описание на сериите в arlen.bg и след добрите отзиви във форума, смятам че моята серия е:
KEUNE › Vital Nutrition - За суха, шуплеста и увредена коса.

# 76
  • Варна
След третата бременност състоянието на косата ми доста се влоши, наложи се дори да я подстрижа късо, защото много падаше, затова си мисля, че серията Care Line – лечебни продукти с етерични маслa би ми се отразила добре. Thinking

# 77
Стремя се косата ми да е жизнена и лъскава .
Смятам, че тези два продукта много биха ми помогнали:
Подхранващ серум за блясък и анти-фриз Keune So Pure Defriz Shine Serum
Подхранващ серум за тънка коса Keune So Pure Moroccan Argan Oil Light

# 78
  • Кюстендил
Стремя се към здрава коса с обем и блясък и мисля, че Шампоан за суха коса с араган и брилянтен спрей ще ми подейства добре!

# 79
Старая се да имам жива, плътна, здрава и лъскава коса.  Добре хидратирана с Vital Nutrition и Satin Oil, хубаво подхранена и заздравена с Keratin Smoothing серията.

# 80
Косата ми е доста чуплива и суха, старая се да бъде здрава и блестяща. Подходящ за мен продукт е: Шампоан за суха коса с арган и брилянтен спрей

# 81
Косата ми е тънка, изтощена и без блясък. Искам да възвърна жизнеността, блясъка  и да придобие обем  ,  и затова  най-добре ще ми подейства серията Care Line – Лечебни продукти с етерични маслa

# 82
  • София
Какви са резултатите, към които се стремите в грижата за вашата коса - Стремя се към здрава, плътна и с повече обем коса.
Кой от продуктите на KEUNE смятате, че e подходящ за постигането им? -Серия  Care Line на Keune Haircosmetics. С удоволствие бих пробвала и други серии.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 20:59 от mimi34

# 83
  • Варна
Стремя се да имам здрава и жизнена коса, която да не се налага да мия през ден, както сега.

Не знам коя точно серия от KEUNE би ми помогнала, но бих се радвала да имам възможността да опитам някои от продуктите.  Peace

# 84
Искам косата ми да е здрава, с блясък и без накъсани краища и тъй като се боядисвам, мисля че Шампоан за боядисана коса с масла от жасмин, сандалово дърво и арган Keune So Pure Color Care Shampoo ще е удачен за мен.

# 85
Стремя се към здрава,жизнена,блестяща и красива коса.Смятам че SO PURE – 100% чиста органична терапия ще е най-подходящ за това

# 86
Стремя се косата ми да изглежда здрава, жизнена и лъскава.Смятам че SO PURE , ще е най-подходяща.

# 87
  • I want it all and I want it now.
Стремя се към здрава коса.
Подходящи ще са за мен:
 KEUNE › Satin Oil - Интензивно подхранващи.

# 88
  • Gulyantsi
Искам да имам здрава, жизнена и лъскава коса. Да е подхранена и мека, връхчетата да са овлажнени и загладени.Смятам, че подхранващия серум за блясък и анти-фриз So Pure Defriz Shine Serum и подхранващия шампоан с активен кератин, етерични минерали и провитамин В5, биха ми помогнали да постигна чудесни резултати.

# 89
Стремя се към здрава и жизнена коса. Мисля, че с Care line серията, това е постижимо.

Общи условия

Активация на акаунт