Звездни компромати- 275 част

• 118 574
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Какви платове, това всичкото е от Китай... някой си умрат да създават митове около себе си.

Починал е Йордан Соколов.

# 436
Бая парцалки трябва да продава с тези цени по 20-30лв, за да направи милион...  Joy hahaha

# 437
Бая парцалки трябва да продава с тези цени по 20-30лв, за да направи милион...  Joy hahaha

Ако са шити от демоде пердета, както горепоказаната - мооооже.

# 438
  • София
Милион, но от оборот, и сигурно за поне година  Simple Smile И пак ме съмнява.
Тъкмо се чудех каква е тази модна икона, която изобщо не съм чувала.

# 439
А да си милионер не значи ли да имаш печалба 1 милион? Thinking Оборот 1 млн. при 999 000 лв. разходи (примерно, не съм я проверила още в ТР) не те слага май в графата милионери.

# 440
  • София
Или печалба, или поне активи на тази стойност. Но аз и оборот не вярвам да прави толкова.

# 441
А да си милионер не значи ли да имаш печалба 1 милион? Thinking Оборот 1 млн. при 999 000 лв. разходи (примерно, не съм я проверила още в ТР) не те слага май в графата милионери.
  Принципно може да има и милиони в активи (шевни машини, примерно  Crazy), не е задължително парите да са кеш и в банката. Но, струва ми се въпросния милион е предимно в главата на въпросната Меги.
  Кристо е някъде към 32 годишен наистина, как изобщо му се занимава с 18 годишно момиче, че и да се води по акъла й (демек по липсата му).

# 442
Може и да има голяма  печалба, и в английски сайтове продава.

# 443
# 444
Милена Славова на 50 г. Crazy

http://life.dir.bg/news.php?id=21808853&nt=5

Тази Мегз абсурд да има оборот от 1 млн. лева Naughty

# 445
Не мога да повярвам, че Милена е вече на 50 години, такъв млад дух има таз жена! Много здраве й пожелавам и да е винаги толкова щура!  bouquet

# 446
Наскоро в друга "статия" (разбирай платена реклама) четох, че Мегито била в ТОП10 продаваните марки на ASOS. Поразтърсих, понеже ми се стори доста .....неочаквано, но не я открих дори в списъка с продаваните брандове от ASOS.
Колкото до активите й - във въпросния материал самата тя казва, че нямала собствени шивашки фабрики, понеже не можела да насмогне  Sunglasses, пък и било голяма отговорност да управляваш такъв голям бизнес, та работели за нея на ишлеме  Crazy.

Наоми е ужасна с тия космести дрехи напоследък.
Хелън Мирън - стра-хот-на!
Хю Грант - свежар и по-важното - естествен. Дано не започне да злоупотребява с пластичните процедури и да се обезобрази като Том Круз.

Харесвах Йордан Соколов. Да почива в мир!

# 447
ЧРД на Милена.  bouquet

Това за Мегс ми се струва абсурдно.

С какво се е изложил Криско с неговата изгора в сутрешния блок на БТВ?

# 448
И аз точно за Асос чух,но мисля че наистина продава там. Peace Като цяло дрехите и са доста евтини,нормално да се купуват от много хора.

# 449
В Асос продават и доста боклуци, та нищо чудно да продава там Мегито. Все пак е добре някой да потвърди тази информация с факти, нали си има бранд госпожицата?

Общи условия

Активация на акаунт