Звездни компромати- 275 част

• 118 551
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Венета Райкова е написала книга, която ще излезе на 8 март. Корицата, на която има голям червен стол е 1:1 от книгата на Хорхе Букай "Кандидатът". Там столът е зелен. Венето, и ние четем книги.  Joy

Не само корицата е крадена, а и заглавието е по аналогия с "Триумфът на червилата" на Кандис Бушнел (авторката на "Сексът и градът").

# 481
Аз чакам книгата на Ирина Тенчева, тя няма ли да се разпише да сподели мъдрост и Светлина. Flutter

Тя нещо много липсва...

# 482
Венета чете Хорхе Букай. Все едно не знае...

# 483
  • София
жалкото е не толкова това, че те пишат, а че има контингент да ги чете.

# 484
  • ...на безопасно
https://www.facebook.com/181963455268892/photos/pcb.782142605250 … ype=3&theater

Марчето с фотошопната талия.
Знае си слабото място жената.

# 485
  • Mediterraneo
Ами нищо май, ходели облечени в тон с по-младото му гадже.

Специално по Бтв коментираха не обличането еднакво, а каква е връзката им. Как чрез мобилни приложения се следели кой къде се намира във всеки момент, карали се един друг да правят снимки на обстановката и пр. глупости. Иначе не се ревнували ooooh!  КрисТо се опитвал да я възпитава, понеже с родителите било трудна работа  Tired Била малка, затова той правел тези неща. После се появи и мацката и започна да ръси някакви простотии от сорта на това, че в една връзка такива отношения били ок, ако искаш човекът до тебе да не пострада, да не се нарани( затова винаги трябва да знаеш с кого е и къде е)...
Ей такива хлапашки изказвания, които за 18 годишната пикла може и да са ок, но за някакъв, който се смята за звездЪ- не са никак.
А, Орлин Павлов беше в студиото, уби се да прави физиономии на изказванията им.

# 486
  • София
Тарти, в кое предаване е бил тоя цирк, че да го гледам и аз.

# 487
  • Mediterraneo
"Тази сутрин". Всъщност промотираха новия клип на Орлин и Кристо.

# 488
  • До морето
Благодаря. Кристо съм го гледала в няколко интервюта, добро мнение имам за него.

# 489
# 490
  • На брега на реката
Нещо не е наред с носа й...прекалено чип ми се вижда.  newsm78

# 491

И от тая супер опъната назад коса, стегната в конска опашка, както ходи напоследък... чак мен ме заболява скалпа като я гледам Crazy

# 492
Сигурно така си опъва бръчките.

# 493
https://www.facebook.com/181963455268892/photos/pcb.782142605250 … ype=3&theater

Марчето с фотошопната талия.
Знае си слабото място жената.

Да й бяха оправили и веждата с фотошопа Rolling Eyes

# 494
Ами нищо май, ходели облечени в тон с по-младото му гадже.

Специално по Бтв коментираха не обличането еднакво, а каква е връзката им. Как чрез мобилни приложения се следели кой къде се намира във всеки момент, карали се един друг да правят снимки на обстановката и пр. глупости. Иначе не се ревнували ooooh!  КрисТо се опитвал да я възпитава, понеже с родителите било трудна работа  Tired Била малка, затова той правел тези неща. После се появи и мацката и започна да ръси някакви простотии от сорта на това, че в една връзка такива отношения били ок, ако искаш човекът до тебе да не пострада, да не се нарани( затова винаги трябва да знаеш с кого е и къде е)...
Ей такива хлапашки изказвания, които за 18 годишната пикла може и да са ок, но за някакъв, който се смята за звездЪ- не са никак.
А, Орлин Павлов беше в студиото, уби се да прави физиономии на изказванията им.

Също така Кристо на 2 пъти намекна, че приятелката му се е "издънила", като е правила неща зад гърба му, и по този начин е загубила доверието му. Но въпреки това всеки заслужавал втори шанс, все пак трябвало да се "докаже", а следенето е своеобразен израз на доказването.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт