Звездни компромати- 275 част

• 118 557
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
# 466
След като това същество написа книга, че има и напъни за втора, няма да ме учуди Венета, която поне има (може и да бъркам) обща култура > 0 да драсне нещо. Сега остава НиЛо-то да направи една докторантура, Златките да преподават в училище, а Пайнера- президент!!!  ooooh!

# 467
  • До морето
Какво е направил Кристо тази сутрин, стана ми интересно?

# 468
Моля, слагайте снимките в скрит текст! bouquet

# 469
Захир, това Калина Паскалева ли е?
Боже, сега отворих корицата на Венета, какво заглавие, каква класа. Сигурно затова се е сближила с Л. Филипова, да я консултира като видна писателка... Но ще има успех книгата, убедена съм. ooooh! Sick

# 470
  • Дубай
Захир, това Калина Паскалева ли е?
Да тя е

# 471
Какво е направил Кристо тази сутрин, стана ми интересно?

И аз питах по-рано... newsm78

# 472
Ами нищо май, ходели облечени в тон с по-младото му гадже.

# 473
  • На топло
Това е някаква мода, куцо и сакато да се захваща с литература  Rolling Eyes
За голямо съжаление много издателства отказват на истински писатели за да издават тези боклуци!
И се намират простаци да купуват....

# 474
  • Дубай
На мен ми се струва че книгата ще е подобие на Дневниците на една .... ,но ще има успех.

# 475
Ами нищо май, ходели облечени в тон с по-младото му гадже.
Да ходят облечени еднакво, защото са рекламни лица мисля на Москино България и постоянно са с техни дрехи, а те не са супер много за големи комбинации и разминавания. Може и договор да имат за еднаквост. Peace

# 476
  • София
Венето, и ние четем книги.  Joy
Не си прави Венета корицата. Тя има дума като автор за одобрение, но не е тя тази, която да каже - слагайте зелената табуретка, примерно.  Wink

# 477
Венета Райкова е написала книга, която ще излезе на 8 март. Корицата, на която има голям червен стол е 1:1 от книгата на Хорхе Букай "Кандидатът". Там столът е зелен. Венето, и ние четем книги.  Joy
Верно са същите ooooh!
Скрит текст:

# 478
Аз чакам книгата на Ирина Тенчева, тя няма ли да се разпише да сподели мъдрост и Светлина. Flutter

# 479
След като това същество написа книга, че има и напъни за втора...

Ще пише ами. По едно време оглави месечната класация на някоя от книжарниците, а сега гледам е на 37-мо място в топ 100 за 2015. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт