Звездни компромати- 275 част

• 118 766
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не мога да повярвам, че ще го напиша, обаче на снимките от Рилския манастир Тоцка ми допада. Изглежда свежо и приятно.

# 106
 Новата приятелка на принц Хари

Скрит текст:

# 107
Не ми харесва Тоциното тяло... А мъжът ѝ така и  не си намери подходящата прическа...

# 108
Не мога да повярвам, че ще го напиша, обаче на снимките от Рилския манастир Тоцка ми допада. Изглежда свежо и приятно.
И на мен  Peace в лице е доста по-добре от последните снимки.

# 109
  • София
Днес Риана е рожденичка. Честити 28

# 110
  • Варна
Всичко е гени при Тоцито, завиждайтИ.

Донатела Версаче и Рупърт Еверет
https://www.instagram.com/p/BCAC0ewlzPl/
Тя на корицата на Style https://www.instagram.com/p/BB-b23XOJiP/

Отново тъжна вест- Починал е Умберто Еко  Flowers Rose Flowers Rose
Мир на праха му Flowers Rose Flowers Rose

# 111
Преди малко по Нова, в "Събуди се" даваха т.нар. българска Барби, някакво момиче, което не и запомних името.
Има ли или няма козметични интервенции, че спорим тука с мъжката част.  Whistling

# 112
# 113
О,много тъжно за Х.Л, а Еко го обожавам. Sad

# 114
  • София
Преди малко по Нова, в "Събуди се" даваха т.нар. българска Барби, някакво момиче, което не и запомних името.
Има ли или няма козметични интервенции, че спорим тука с мъжката част.  Whistling

Каза, че няма Simple Smile

# 115
Е да де, той и затова мъжът ми казва, че нямала, за какво и трябвало да лъже, но според мен има ринопластика и нещичко в устните.

# 116
Антония много добре изглежда на снимките от Рилския, ама тези снимки са стари, доколкото схващам, отпреди 2 години. Изглеждат щастливи, влюбени и най-вече почти естествени... Simple Smile

# 117
  • Sofia
Снимките са стари,но за мен облеклото им е нелепо за посещение на такова място.И тези чупки,стойки...може и на друго място да си се натискат и чекнат

# 118

Страхотна  Heart Eyes

# 119
  • където ми харесва
Видях, по-назад, че коментирате Мелисандра (Карис), много се чудех на тази жена, има толкова екзотично дива красота... И същевременно, някак студена. Много интересно лице.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт