Звездни компромати- 275 част

• 118 751
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Винаги е стилна, съчетана, с подходящи дължини и кройки, съобразени с тялото. Не съм я виждала безвкусна по такива събития до сега Peace

Тя има прекрасно тяло. Не виждам какво толкова има да "съобразява".  Laughing
Факт е, че винаги е стилна.

# 331
тези последните две са малко Мечо Омуртаг.

# 332
Ето  тази жена ми прави добро впечатление. Цвета на роклята и мотивите. Както и това, че раменете са покрити, макар и частично е добро решение в една възраст, когато не винаги ръцете и раменете са за показване.
....като тази дама
Скрит текст:

# 333
  • София
Ето  тази жена ми прави добро впечатление. Цвета на роклята и мотивите. Както и това, че раменете са покрити, макар и частично е добро решение в една възраст, когато не винаги ръцете и раменете са за показване.
....като тази дама
Скрит текст:

Задното семейство и друг път съм го вождала, тя е адвокат, той лекар от арабски произход. Имат 3 деца!

# 334
Жената от "задното" семейство все едно всеки момент ще накърми мъжа си.

# 335
И тази дама - също. Явно и те виждат други личности в огледалата си.  Mr. Green

# 336
  • Бургас
Гледам им стайлинга за четирицифрени суми и в съзнанието ми изплуват само тези 17 лв, които всеки от тях си е откъснал от сърцето. Да вземат да се откажат от благотворителност, че само се излагат. Каква гордост, че 350 души, облечени с рокли за хиляди, са откъснали по 17лв от сърцата си. Тая смешна благотворителност е единствено предтекст да пукат и пият и да се хвалят коя с по-скъпа рокля/обувки/чанта/бижу има.

Съфорумката ни наистина е много стилна и класна жена. Освен това е готина и като човек. Надявам се поне някой от останалите маймуни, които са вечното присъствие на подобни сбирки, е читав като нея.

# 337
Гледам им стайлинга за четирицифрени суми и в съзнанието ми изплуват само тези 17 лв, които всеки от тях си е откъснал от сърцето. Да вземат да се откажат от благотворителност, че само се излагат. Каква гордост, че 350 души, облечени с рокли за хиляди, са откъснали по 17лв от сърцата си. Тая смешна благотворителност е единствено предтекст да пукат и пият и да се хвалят коя с по-скъпа рокля/обувки/чанта/бижу има.

Съфорумката ни наистина е много стилна и класна жена. Освен това е готина и като човек. Надявам се поне някой от останалите маймуни, които са вечното присъствие на подобни сбирки, е читав като нея.
То им личи, повечето дами са доста наднормени, егати хайлайфа. А имат средства да се хранят здравословно, но май не си дават зор да се вталят...

# 338
  • София
Джулка, според мен парите, които събират първо може би покриват цялата клоунада - ядене, пиене, чекнене и наем на залата, и накрая хоп - средно по 17 лв. за благотворителност. Смисълът на цялото това шоу ми се губи.

# 339
  • Бургас
Джулка, според мен парите, които събират първо може би покриват цялата клоунада - ядене, пиене, чекнене и наем на залата, и накрая хоп - средно по 17 лв. за благотворителност. Смисълът на цялото това шоу ми се губи.
И така да е пак е отвратително. Чака-рака за хиляди, а за благотворителната кауза - квото остане.

П.П. В бг мама "глиганите в анцунзи" сме давали за добри каузи повече пари от тези смешници.

# 340
  • София
Наистина в този виенски бал, най-компроматното е събранта сума за благотворителност.
Пищните деколтета са много по-малко от друг път, недоразуменията като цяло са на познати личности...

Съфорумката може ли да разясни от къде се формира и защо се излагат с тази щедра сума  Peace

# 341
  • Вестерос
И по каква линия са канени гостите?

# 342
Малко цветна красота от Бутан - кралското им семейство се е сдобило с наследник:

прекрасни   пак   красота   по време на бременността  една сватба

*

Саша Барон Коен пак в образ   готини обувки Mr. Green

# 343
  • София
Кувертът за бала бил 150 за едната или 200 лева за другата зала ( студентите били на преференциални цени), като тези пари отивали за благотворителност също. Само от томболата били събрани 6000 лева. Само че не разбирам кой плаща за цялата веселба - наем на зала, оркестър, храна ( не знам си колко степенно меню с месо, доставено от незнам си къде си), шеф-готвач от Виена, то си е направо евтино да платиш 200 лева куверт. Или аз нещо бъркам математиката newsm78

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 12:41 от ADENA

# 344
  • Бургас
И по каква линия са канени гостите?
Имам чувството, че на тези събития организатора е един, който си кани дружките, защото винаги са едни и същи. А най ми е смешно как се пишат суперлативи под снимките на въпросните от техни приятелки и рода. Смешно ми е как при толкова последователи на Хайлайф във фейсбук никой страничен от въпросния "хайлайф" не припада и въздиша по тях.

Общи условия

Активация на акаунт