"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 731
  • 788
  •   1
Отговори
# 345

Самотната бременна ще я убедят да си даде детето,за да живее то по-охолен живот и т.н. и ще й платят за това вероятно.Може обаче тя да размисли впоследствие и да почне да ги изнудва или да си иска детето..

Или за по-лесно, ще й кажат, че бебето е починало при раждането и ще я замотаят някак. Но по-интересна ще бъде твоята версия с изнудването.

# 346

И някак си Св. Кирил апаратурата е много тиха, доколкото я има. В другите тв-болници все нещо пиука, звънят телефони (не само с мелодия на айфон, хаха), хора се размотават напред-назад...

Сакън, недей им дава идеи.  Mr. Green Аз сега и без тез фонови звуци се напрягам да чуя репликите и усилвам ТВ- то, а с апаратура и телефони ще стане мисия невъзможна да разбера нещо.

# 347

И някак си Св. Кирил апаратурата е много тиха, доколкото я има. В другите тв-болници все нещо пиука, звънят телефони (не само с мелодия на айфон, хаха), хора се размотават напред-назад...

Сакън, недей им дава идеи.  Mr. Green Аз сега и без тез фонови звуци се напрягам да чуя репликите и усилвам ТВ- то, а с апаратура и телефони ще стане мисия невъзможна да разбера нещо.
Напълно си права! Ама те вече са го заснели май... та няма опасност да стане съвсем нямо кино. Mr. Green

# 348
  • София
Нали Захариев даде на жена си телефона на момичето и каза да й се обади!Затова си мисля,че ще я убеждават някак си.Иначе ако е умряло бебето тя ще иска да го вземе сигурно,да го погребе или нещо такова,де да знам...

# 349
Бона, май казаха, че не слушах внимателно, както с декорите, че ако има интерес Милошев щял да помисли и за втори сезон. Mr. Green

А ние тук, така между другото им подхвърляме идейки за сценарии...

# 350
  • София
Нищо не им подхвърляме, сериите май са заснети вече.

# 351
Нищо не им подхвърляме, сериите май са заснети вече.
Ние за следващия сезон. Wink

Но няма да има чак толкова голям интерес, не и колкото Под прикритие, например, или дори Столичаните, въпреки че вече затъпяха до степен гьон.

# 352
Харесва ми сериалчето, но във всеки епизод си намирам за какво да пусна по една сълза.
Мария Каварджикова е прекрасна и мисля в неделя да започна отново да гледам "Дом за нашите деца", защото съм го забравила.

# 353
"Дом за нашите деца" е страхотен сериал, много го обичам... много е човешки. Новите ни сериали не са такива.

# 354
  • Sofia
"Дом за нашите деца" е страхотен сериал, много го обичам... много е човешки. Новите ни сериали не са такива.
любим сериал ми е Peace

Ще се наложи да изгледам сценката с надупената пациентка да чуя какво лечение и предписа,че днес една близка има такъв проблем Embarassed

# 355
  • София
Присъединявам се към вас в темата.  Grinning
Като цяло сериалът ми харесва и ми е интересен. Нищо че се напъвам да чувам какво говорят и се дразня на моменти, когато изобщо не успявам да чуя или разбера. Както виждам повечето сме с такъв проблем.

Според мен ще изиграят по някакъв начин самотната майка. Не ми се вярва да я вкарат в схемата за продажбата на детето й, защото така ще трябва да й дадат част от парите, а ми се струва, че онази харпия е доста алчна, барабар със съпруга си коцкар. А и надали биха рискували някой след време да разгласи какво се е случило.

# 356
  • София
Аз съм май единствената, която няма никакъв проблем със звука. Но това може би се дължи на факта, че гледам на лаптоп. Rolling Eyes Само една реплика досега не съм разбрала: в асансьора във втори епизод, когато Биляна каза на Александър, че е много арогантен и самовлюбен, той й отговори нещо, което не разбрах. Иначе с всичко друго съм окей.
Каварджикова обаче изпъква пред всички останали с блестяща дикция. Heart Eyes

# 357
  • Sofia
Каварджикова няма какво да я коментираме, тя е висша лига. Като цяло личи колко по-опитни са актьорите от старото поколение.
"Дом за нашите деца" е сериал, който ще помня винаги. Даже помня с какво нетърпение чаках следващата серия. Къде го гледате, дайте линк?

# 358
С нищо нямам проблем , да не говорим, че работя в болница и за жалост сериала е доста близо до действителността. Особено култов момент беше "този е педофил, да не се разчува" и веднага от уста на уста се разнесе.

Вчера ми направи впечатление как Калин и Биляна бяха в леглото, говореха си за бебе, пък после пак дадох Калин в болницата? Тя спомняше ли си го този разговор или каква беше работата?

# 359
Аз гледам на телевизор и абсолютно всичко си чувам. Peace
Реалността е представена наистина много достоверно в сериала.
За 48 серии обаче дано не го разбутат много.

Общи условия

Активация на акаунт