"Откраднат живот" по Нова тв.

• 104 871
  • 788
  •   1
Отговори
# 435
Записвам се и аз в темата и отивам да гледам 3ти епизод.
Засега става филмчето, въпреки че ми е малко тягостна самата обстановка.
Номерът с химикалката го имаше и в Анатомията.

# 436
  • София
Филмът не е документален, така че няма нужда от драматизиране.

# 437
Тъкмо и аз тва си мислех, Тонка.
+това във всеки един бранш има безсъвестни и не виждаме за пръв път некой да си вади оная работа там, където си вади хляба. Не ни показват нищо ново, така че дишайте.

# 438
Възмутена докторка налази темата  Crazy

# 439
Възмутена докторка налази темата  Crazy
Точно това си помислих. Не знаем нии какво става в българските болници и доматите ги ядем с колците! Whistling Whistling Whistling Wink

# 440
Ние знаем, но явно тя не знае. hahaha

# 441
  • Варна и...духом на Босфора
Ааа,и в Спешното го имаше номера с химикалката. CrazyНали д-р Рос и Джуляна Маргулис бяха скарани и той беше напуснал,ама в един порой го дават как спаси едно дете точно с химикалката,и хеликоптери,и телевизия,охх,страхотен сериал. bowuu

# 442
Възмутена докторка налази темата  Crazy
Точно това си помислих. Не знаем нии какво става в българските болници и доматите ги ядем с колците! Whistling Whistling Whistling Wink

М дааа ,аз имам не една позната мед.сестра ,на тях пък им е смешно,малко самоирония никой не е убила.друг е въпроса ,ако някой се чувства гузен-негонен Wink

# 443
Ние знаем, но явно тя не знае. hahaha

Знаем и още как Wink Сигурно за гилдията е ОК но за мен беше кошмарно да ме "прегледат" десет! студента во главе с професора в университетска клиника,  където бях приета със съмнение за извън маточна бременност...... Към 3 следобед бях щастлива да си обуя гащи.... От сутринта се размятах без такива.

# 444
И аз в Шейново съм имала подобна ситуация - съмнения за извънматочна бременност, първо ме прегледа един лекар, не беше сигурен, извика други двама, после разбрах, че са двамата най-добри в болницата и доста известни /в последствие те ме оперираха/. Та те отхвърлиха извънматочна бременност, оказа се доста заплетен случай със срастнали яйчници и заплетени черва #Crazy. Преди да ме вкарат по спешност в операционна извикаха една тумба студенти като им показаха и разясниха откритието си...

# 445
Като чета някой коментари и си мисля "гузен негонен бяга", защото ги нямаше тези коментари при "Четвърта власт"
Сериалчето е свежо, много по добре от турските. С малко художествена измислица, обичайни сцени при голям смесен персонал в различна йерархия.

# 446
От чужбина къде може да се гледа? Нова плей не тръгва.

Във videoklip.bg после изписваш в полето за търсене заглавието  Peace

# 447
И аз съм лежала в Майчин дом с патологична бременност. Първо някаква отказа да ме приеме и ме върна с думите "да го направят ваш'те доктори". Те пък подобно нещо не правят, но ме мъчиха две седмици. Като не се получи нищо пак ме изпратиха в София. Прие ме друга в приемния кабинет. Whistling Предизвикаха раждане и трябваше да ме чисти тази, която отказа да ме приеме. Толкова ме и изчисти. Следобяд ми стана лошо в коридора и друга ме "довърши". Започнах да вдигам температура. Първата смяна отсече - нормално е, втората - че 37,2 температура ли е и едва третата смяна ми обърна внимание. Изписаха ми пет!!! АБ на принципа проба-грешка, защото в мое присъствие обясняваха на студенти и колеги, че не знаят какво ми е. А държанието им беше отвратително. Едва когато "хванах връзки" видяха в мен човек.
За студентите не протестирам. За нас не е приятно, но те как да се научат? Но другото няма да забравя, това е най-кошмарният месец в живота ми. Tired

# 448
И аз в Шейново съм имала подобна ситуация - съмнения за извънматочна бременност, първо ме прегледа един лекар, не беше сигурен, извика други двама, после разбрах, че са двамата най-добри в болницата и доста известни /в последствие те ме оперираха/. Та те отхвърлиха извънматочна бременност, оказа се доста заплетен случай със срастнали яйчници и заплетени черва #Crazy. Преди да ме вкарат по спешност в операционна извикаха една тумба студенти като им показаха и разясниха откритието си...

Малко съм пристрастна, понеже малкият ми син следва медицина, но съгласи се, че тези деца са там, за да научат нещо.
Сигурна съм, убедена съм, че ти е било ужасно неприятно да те гледат толкова хора, аз съм го преживяла същото, след раждането на малкото ми чадо - на всяка визитация минаваха и стажанти, а ние - с разкрачени крака по леглата и всички надичат. Абе, гадно е, спор няма, но нали заради това са там, да учат, да видят.  Peace

# 449
  • София
Току що изгледах и трите епизода .Сериала става за гледане .Има наистина мн неща ,които "куцат" .
Стана ми жал за родилката със секциото.Според мене ще има проблем и виновна е онази забравих и името.
Бях сигурна ,че Дарин Ангелов ще играе сина ,но...

Общи условия

Активация на акаунт