Искам да кажа ... (73)

• 79 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Гена , ще  правя балеаж, и ще намаля дължината.
Молба към теб :за Сливен ще искам информация какво
може да се прави, разглежда, че другият месец сме
там за уикенд с Ловето, ще ходи на семинар, та и
аз се наредих за разходка. Ама през деня ще е зает
пък аз ще се чудя какво да правя?! Много тъпо,че
сме в този смотан хотел на Лечков... по спомен от
преди 2 години няма СПА там. Язък му за звездите.

Гледам Гала... ха, ха не съм гледала това предаване
от години, ама нали е почивка.

# 661
  • Sofia
Оооо,балеаж и аз правих два пъти  Peace...ако имах смелост и аз бих си скъсила косата  Peace.Ама-тцъ. Шубелийка съм. А на Кари Брадшоу много й седеше дълго каре на къдрава коса  newsm78. На НиЛо новата прическа ми харесва, колко и да я оплюват  Crazy.

За Сливен
Скрит текст:
хич и не се жали за хотела. Ние сме в хепи соц хотела в центъра  bowuu.Децата са настанени тук,та и ние.  Crazy. Компромисен вариант-стая лукс  Mr. Green.Извървяха се дечицата да гледат и да питат що сме в такава стая. Ако бяха по-малко на брой щях да ги натъркалям всички на дивана да спят. Душички. Иначе, при хубаво време има какво да се види за ден-два. Ама като гледам май и до Карандила няма да идем  Rolling Eyes.ММ не е никакъв турист  Crossing Arms

# 662
/

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 11:19 от Анонимен

# 663
Дъждовно при нас...

Чакам гости, леко интернационални. Simple Smile Мъжът е македонец, жена му - германка:българка 50:50. Simple Smile

Искам и аз някаква промяна в прическата, но ме държи точно 2-3дни еуфорията от новата...и после ме е яд, че съм я скъсила. Така или иначе вече я държа до раменете максимум, нямам много варианти.

Началото на април, ако ме одобрят, ще съм на обучение в Габрово. Може ли препоръка за хотел?

# 664
Честит рожден ден на патерици, Силвия!

Вчера излязохме, над вечер се прибрахме с кръсниците и поляхме подобаващо празника. Днес - реанимация!

# 665
  • Ямбол
Дъждовно е и тук.
Имах планове да излизаме с дъщеря ми да погледнем за някакви дрешки и за мен обувки, че особено при нея вече положението е окъсяло, но ако не пекне следобед, ще се излежаваме вкъщи с книжки.

# 666
  • постоянно
Дъждовно е и тук.
Имах планове да излизаме с дъщеря ми да погледнем за някакви дрешки и за мен обувки, че особено при нея вече положението е окъсяло, но ако не пекне следобед, ще се излежаваме вкъщи с книжки.

Лиле,
да не сте от захар , че да се разтопите  Hug  Wink
След толкова години в ЮК ,времето вече не играе роля  в плановете ми.   Peace

# 667
  • Ямбол
Не сме, ама не ми е приятно. А и не бързам, имам още два дни, в които излизането може да се случи. Никак не обичам да нося чадъри, особено като спре да вали.

# 668
Добро утро!

Силвия, честит рожден ден на патерица! Да си много здрава и все така да те радват децата!

И тук е гадно днес времето, та ще е с книжка на дивана. И без това мъжът ми е втора смяната, та не можем да организираме нищо.

Вчера беше чуден ден, наобикаляхме се с дружките. Малко шопинг направихме, ама беше ужас по магазините. Все пак не съм капо де  Laughing Вечерта бяхме на гости, та сега мъжът ми реанимира, а аз като добра съпруга сервирам алказалцер  Laughing

# 669
А аз сервирам Беналгин.  Grinning

# 670
А аз сервирам Беналгин.  Grinning

Joy
Мисля да направя закуска и да го изръгвам от леглото след малко, че е на работа... Разправям му аз, че вече е стар за такива неща, той не та не  Laughing

# 671
Не си признават.
Моя го прихвана да купува мотор. Добре, че банките не работят, че щеше да тръгва за Добрич, така, както е махмурлия.

# 672
Благодаря на всички за пожеланията. Толкова сте мили  bouquet
Моя мъж на 33 си купимощен мотор, кара го 2-3 пъти, държа го още 5-6 години и го продаде. След това си купи 250 кубиков скутер, лятото му е удобен да хвърчи по задачи, защото е лесен за паркиране. Даже и мен ме е возил няколко пъти.
Моя син си държи на бюрото в стаята целогодишно едно знаменце.
Ето едно вчерашно. Снимката не е моя, аз го снимах от терасата, но снимката е с лошо качество.

Скрит текст:
Изненадите от децата за мен продължиха и вечерта.
Скрит текст:

# 673
.

Последна редакция: пт, 04 мар 2016, 20:00 от Мъ℘♥Мяɣ

# 674
  • постоянно
Сесил,

в Габрово ли искаш или  може и в близост наоколо ?

В Габрово разгледай хотелите
- Х-л Габрово ( център ) - има ресторант
- Х-л Орловец ( до спортна зала ) - по-нов , няма ресторант , но наоколо има много и хубави места за хранене.

В близост до Габрово
-Х-л Люляците - имат ресторант и са възможни процедури , разгледай им сайта
- Х-л Боженци - по-луксозен , мисля е със Спа , двойна стая излиза около 100лв на вечер.

Ако пишеш  в кой район искаш, ще ти пратя още препоръки .

Hug

Общи условия

Активация на акаунт