Искам да кажа ... (73)

• 80 488
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • В Космоса
Честита Баба Марта! Да сте здрави, весели, засмени!

Само днес ли се разменят мартеничките?

# 556
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Акаше, не. по принцип през целия март може, но след първите два-три дни вече никой не им се радва. Пък и нали, ако видиш щъркел, трябва да ги закачиш на дърво.  Та е добре да ги имаш, да не изпуснеш щъркела. Joy

Ванини, не се гръмвай, на всички ни е идвало да се гръмнем в някой момент.
От спанака може да имат разстройство децата, но не и да се превъзбуждат.

# 557
Честита Баба Марта! Акаша, по принцип слагам само в днешния ден, но в почивните дни ще се  срещаме с роднини и приятели, та съм приготвила и за след 4 дена да подарявам. Онна, май хващаш ''моята'' болест - колко дни минаха, още нямам рецептори като хората, отвратително нещо, дано се оправим, че рождени дни ни чакат Simple Smile

# 558
И аз нямам обонянание и вкусовете хич не ги усещам  Sad Вчера в Лидл имаше пресен босилек в саксия, ами мачкам листата грам не усещам аромат. Питам един дядо мирише ли, той човека потвърди че мирише. В крайна сметка не го купих, като ми мине ще купя Simple Smile

# 559
Скрит текст:
И аз нямам обонянание и вкусовете хич не ги усещам  Sad
Вчера в Лидл имаше пресен босилек в саксия, ами мачкам листата грам не усещам аромат. Питам един дядо мирише ли, той човека потвърди че мирише. В крайна сметка не го купих, като ми мине ще купя Simple Smile

Трябваше да го купиш.

# 560
  • някъде ... тук ...
Ще видим довечера какво ще взема от аптеката.

Коте, купувала съм босилек в саксия - изпасахме го, но нови листа не излязоха. Садя си аз и нямам такива проблеми. Миналата година беше пощурял - режа, ядем, сушА, пак расте и пак  Crazy още имам сух.

# 561
  • В Космоса
Благодаря за отговорите! И ние ще се срещаме за 3-ти с приятели, ще ходим на планина заедно и смятам да купя мартенички за всички.

Готвя мароканския кус-кус.  Crazy

# 562
  • София
Да се похваля,че днес станах леля пак  Heart Eyes
Кус кус много  обичаме,това дето е бледо подобие на него и го продават няма нищо
 общо с истинския .

# 563
  • Телиш/Плевен
Миднайт, честита радост! bouquet Да са живи и здрави бебето и майката! Страхотна дата! Heart Eyes

# 564
  • София
Мерси Лаленце,то беше планирано секцио,но да хубаво е днес сланчев  и светъл ден.

# 565
  • София
Честито,  midnightStar, да ви е живо и здраво бебето.
Честита баба Марта, много здраве и късмет на всички!

# 566
В училището на дребния имало въшки. Той бил чист и в момента се прибира към дома, а госпожата казала и утре да не ходи...
Има ли смисъл да мажа превантивно с нещо?
Превантивно срещу въшки не се маже. След банята превенцията ще си замине. Щом е чист, само се молиш да не хване следващият път.
Искам да кажа, че ме боли вената. За три дена, два пъти ми смучат кръвта за изследвания и все в тая вена.  Tired

# 567
Мид, честито лелинство! За вената съчувствам, имам си една-единствена, годна за манипулации и знам какво издевателство пада над нея.

# 568
  • sofia
Честита баба Марта!
Моите деца видели щъркел миналата седмица, та малко наобратно им се получи с мартениците.

midnightStar, честито! Да е живо и здраво малкото човече!

Моята половинка има РД на 3-ти, а нямам никаква подготовка за случая. Каза, че не искал купешка торта. Спряхме се на кекс. Само остана да измисля украсата на кекса, че да заприлича на торта  Simple Smile

# 569
  • София
Залей го с шоколадов ганаш и му нахвърляй декоративни шарени топченца отгоре.

На кекса, Веси, не на мъжа Naughty

Общи условия

Активация на акаунт