Професионални серии за коса - тема 101

• 85 354
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Чела съм доста хубави отзиви за Инициалист серума,за Алтерна с детелините,но за Керастаз Жонес срещнах само въпрос без отговор:   http://www.arlen.bg/product/1913/serum-za-sgastyavane-na-kosata- … unesse-120ml.html
Ако има коя да сподели за него и особено ако е сравнявала с другите два,ще съм щастлива да прочета коментара  Praynig Кой от 3те продукта е ок за чувствителен скалп и най-ефикасен?

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 13:12 от bubanka

# 361
DELI22  Heart Eyes страхотни къдрици наистина и коса ти изглежда подредена и с много блясък.

# 362
Дели,страхотно ти се е получило с крема  Flutter Явно сме писали едновременно и чак сега видях снимките  Blush Много хубава коса имаш,толкова е златна и слънчева  Grinning Хареса ми твоя коментар за крема на Лив.Пр. Определено ще го купувам  Mr. Green

# 363
Бюти, много си готина, а очитее Heart Eyes

Дели, много се радвам че ти е харесал крема на Ливинг, страшно сполучлива марка са според мен, 3 серии и финишите им събрах и няма лош продукт.  Flutter

# 364
Благодаря ви много сте мили bouquetОбмислям сега  и нещо друго да взема от Ливинг прууф, чудя се шампоан или балсам, или и двете  Laughing LaughingОх едно намаление ако има сега на тях  осмомартенско Heart Eyes

# 365
Здравейте момичета, искам да попитам къдрокоските как използвате новия крем за къдрици на Керастаз. В емайла, който представиха новите продукти пише да се нанася върху измита и подсушена с кърпа коса, а на самия продукт пише на суха коса  newsm78 . Inked Mom спомням си,  че ти също имаш продукти от серията. Ако си използвала този продукт моля те да споделиш как го нанасяш.   Praynig
Привет, крема го използвам на подсушена с кърпа коса, на суха не съм го слагала. Сега погледнах, че на огромния стикер, залепен за него, в описанието на Бг пише на суха коса, но разбира се разлепих и видях, че пише leave-in, като е упоменато, че има ксилоза за термозащита. Не пише на суха или влажна коса, но предполагам, че може да се ползва и по двата начина, като термозащитата по подразбиране е да се слага на влажна коса.  bouquet

# 366
Добро утро!
Днес изпробвах Living proof PHD ш+б + финиш крема. С боядисана коса съм и гледам да използвам серии за изтощени коси, за това имах притеснения относно серията дали няма да ми е слаба. Харесах я, косата ми е жива и има обем, дано се задържи и по-дълго чиста, както е по ревю. Този път и с Паралукса се справих по-добре, явно трябва време да му посвикна.
С удоволствие бих пробвала серията за обем и тази за изтощени коси на Living proof .
Заинтригувана съм и от нощната грижа на марката, но имам  въпроси  newsm78 . Нанася се вечер , а сутринта се изплаква обилно, прочетох в Рибката. Само с вода ли се изплаква сутрин? Не ми допада много... Моля , момичета които ползват маската , да споделят как го правят.

Хубав и усмихнат ден!

# 367
  • Пловдив
Чаках някой да се включи на моето въпросче с термото на Лабел М  и не дочаках взех от Арлен маската с намалението и един спрей за небрежни плажни вълни пише, че има термо и UV защита дано се харесаме с тези продукти, защото съм пропуснала сигурно отзивите и помня само, че хвалите ДПШ на марката  newsm78

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 10:18 от astravera

# 368
Здравейте момичета, искам да попитам къдрокоските как използвате новия крем за къдрици на Керастаз. В емайла, който представиха новите продукти пише да се нанася върху измита и подсушена с кърпа коса, а на самия продукт пише на суха коса  newsm78 . Inked Mom спомням си,  че ти също имаш продукти от серията. Ако си използвала този продукт моля те да споделиш как го нанасяш.   Praynig
Привет, крема го използвам на подсушена с кърпа коса, на суха не съм го слагала. Сега погледнах, че на огромния стикер, залепен за него, в описанието на Бг пише на суха коса, но разбира се разлепих и видях, че пише leave-in, като е упоменато, че има ксилоза за термозащита. Не пише на суха или влажна коса, но предполагам, че може да се ползва и по двата начина, като термозащитата по подразбиране е да се слага на влажна коса.  bouquet
bouquet Много ти благодаря , ще го нанасям и аз на подсушена коса. Сега Дели ме зариби и с крема на Living proof   newsm78 .

# 369
marcela и при мен сушенето с Парлукса ми беше малко трудно първия път,защото струята му е по-силна и ми разхвърчаваше косата,ако държа срещу нея,но когато го държа така,че струята да е отгоре надолу,както е във фризьорски салон,резултатът е много добър.
А нощната грижа на ЛП също ми е интересна,но останах с впечатление,че момичетата,които я имат не изплакват сутринта. newsm78

# 370
astravera, аз разбрах че питаш за термо, а не спрея за плажни вълни. Него го имах и наистина правеше косата ми като след плаж точно, моята е чуплива и със спрея ставаше на хубави букли и къдрички, но косата е една идея по-суха.

Марсела, нощната грижа се отмива с шампоан, после балсам, както си процедираш при миене на косата. А ако ти хареса как ти изглежда косата след нея може и да не се отмива на сутринта и да си походиш с нея повече. Peace

# 371
  • Пловдив
Линде наистина питах за термото, но като разгледах другите продукти ми стана интересен този спрей и го поръчах, мерси за отговора слънце! bouquet

# 372
  • Чукарландия
Много ви благодаря за милите думи Heart Eyes Hug ...Денси, разсмя ме с четката, докато се сетя за коя става дума  Grinning , наистина е повече странна, отколкото четка  Joy .

Може ли линк към четката, която коментирате. Заинтригува ме "странността" ѝ, а съм ви пропуснала. Hug

# 373
Кода за Алтерна на Арлен не е активен  newsm78 Да знаете нещо?
БЮТИ,красавица си!Забравих да гледам косата  Flutter  
 astravera и аз като теб правя-няма ли отговор,направо купувам и после споделям моето мнение  Wink

Търся състава на Серум Жонес на Керастаз,никъде го няма в нета  Crossing Arms Намерих на Алтерна и ми хареса.Соята ме притеснява,но пък има много хубави съставки като цяло...

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 10:48 от bubka:)

# 374
за втори път мия с Аргана на Наши и пак ми раздразни скалпа.Защо така с безсулфатните ми е по-зле отколкото с шамп.със сулфати нямам обяснение.
Скрит текст:
имам чисто нови ш.и б. неотваряни,ако някой ги иска да ми пише,ползвах от мостри ш.и м.

Общи условия

Активация на акаунт