Професионални серии за коса - тема 101

• 85 363
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Наистина сте много мили  Heart Eyes .
Сетих се...мина ми  Hug . По случая в Арлен са пуснали игра във фейса, наградата е Парлукс, пожелавам да е за някоя дама от темата!Също и намаление на маска на Лейбъл М.
То...може и да не е точно по този случай с минаването, но са си реални промоции  Grinning

# 346
  • Lost in a fairytale ...
Shiny, може да пробваш протеинов ш-н с хидратираща маска - за да избегнеш "твърдостта". Аз избягвам силно протеинови или силно омекотяващи серии - балансираните са ми най-добре, може и при теб да е така. Относно финишите - аз винаги пръскам Л2, и олио по краищата - а те са подходящи при всички серии, независимо дали са протеинови или хидратиращи; термозащитни спрейове/кремове ползвам само , ако ще ползвам сешоар. Преди време ползвах р-ра със зелен чай на Афоджий, и К-пак р-ра без отмиване на Джойко - тях ги използвах след протеинови серии Peace

Благодаря ти, затвърди ми вътрешното усещане  Hug bouquet

# 347
Бисквитка, много се радвам, че си си преценила спокойно коя серия е за теб Hug ! И на мен ми паснаха супер червените!
Shiny* , според мен стратегията ти е добра, следи как реагира косата ти.
Скрит текст:
теста е най-добре в банята, когато косата е мокра

За състоянието на косата и нуждите й още може да определиш -при прекомерна сухота или твърдост, това е знак, че протеините са ти дошли в повече и е време за хидратация. След протеинов шампоан, Бисквитка вече ти е казала, че за смекчаване може хидратираща маска. Това е и правилото за комбиниране, протеинов шампоан може и с протеинова и с хидратираща маска, но хидратиращ шампоан само с хидратираща
Скрит текст:
/и да се сложи протеинова след него, няма да може да проникне добре/
.Специално за финишите, Л2 и двуфазния балсам без отмиване на МШ според мен са си добре и след хидратиращи и след протеинови продукти.

# 348
  • София
Бустера за обем на Секси Хеър наистина е страхотен!!!! Взимам си колебанието обратно. Ще си го ползвам с кеф.
Аз както се похвалих наскоро че свърших един шампоан, така трупнах общо 3 нови попълнения. Общо отворени на рафта 8 шампоана, 4 продукта тип маска/балсам. А 2 шампоана чакат на резервната скамейка. Хората около мен не го разбират това и много критики отнасям.
И Ливинг Прууф за обем много ги мисля. Дали ще има хубаво намаление за 8 март? Да ги взема тях и ампулки Денсифик и да мирясам. И няколко ампулки Наши Фито. И няколко бели ампулки Про Файбър....

Сетони, и аз си те харесвам много и се радвам, че ти мина!  Hug

# 349
  • Lost in a fairytale ...
Сетони, точно до този извод стигнах и аз, най-накрая започнах да си правя някои изводи, което за мен значи, че нещо все пак ми е влязло в главата Simple Smile
Теста го направих в банята, а мисля, че от теб изобщо разбрах за него  Hug

# 350
 setony, тук в темата те искаме... Ти си едната, която винаги се включва по моите питанки, благодарности... bouquet
Днес ровейки по сайтовете да си търся хидратиращ финиш-спрей, попаднах на добри отзиви за това:
Някой да го е пробвал? Трябва ми финиш да се ползва и на суха коса, да хидратира и разплита косата... Peace

# 351
  • На ръба..
Да се запиша и с въпросите за запис.
1. Грижата ми за скалпа се изчерпва с маслените маски от арган, кокос и зехтин. Не съм от най -редовните, но ефекта всеки път много ми харесва.
2. На напура имам  балансиращата маска, за мен е продукт, без който не оставам. Перфектно попадение за моята косица, изглажда, напомпва и омекотява, много си го харесвам и обмислям да пробвам и шампоаните им.

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 15:59 от *DiDora*

# 352
  • USA
Бях споделила,че искам подсилващи косъма продукти,защото моят е тънък и крехък.Целта е - повече плътност,да го обвие в слой,така да се каже,да го капсулова и предпазва.Почти всички подсилващи грижи са свързани с косопад,което ме дразни,защото не страдам от такъв,искам действие на ниво структура на косъма.

Последните два пъти се къпах с Aveda Invati (шампоан,балсам и спрей- 97% натурални)
Скрит текст:
Шампоана е ужасен - течен,жълтеникаво ръждив(в последствие разбрах от какво е направена серията),непенлив,силна,тежка миризма.На къпане ми трябваха поне 40 мл и пак,не усещах косата си супер чиста.
Балсама е гъст,мазен като маска и определено го харесах.
Пръскалката даде допълнителен обем на косата,без ефект на клечки.Първият път пробвах на мокра коса,вторият на суха - няма разлика.
На снимката си личат все още влажните ми краища.Също така си личи,че имам фриз(макар,че беше много повече,но пригладих с други продукти).Наистина ми напомпа косата,даде обем(на втория ден беше послегнал),но явно трябва дългосрочно ползване за по-плътен косъм...а и този фриз...хайде,нема нужда.В гугъл има преди-след снимки и разликите са наистина очевидни.
Засега я зарязвам.

От телефон е,но долу горе си личи каква става косата с Invati

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 00:44 от Beautyholicа

# 353
Beautyholicа, косата ти изглежда много плътна и обемна, въпреки че има фризи-та, ми харесва. А ти си много хубава, молива/сенките са страхотен цвят  Heart Eyes  bouquet Напомняш ми на Alyson Lee Hannigan
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 13:11 от Анонимен

# 354
  • USA
Че ние сме като близначки. Laughing Благодаря.

# 355
Аз мисля да продължа използването на Напура  и занапред. Косата ми след две поредни бременности много оредя и имах ужасен косопад. Косопада не е овладян напълно, но достигнах задоволителни резултати с шампоана и лосиона за ежедневно ползване. Ползвам Стамиген ампулите (само 4 засега) и шампоана Стамиген (втора опаковка) и виждам много нови растежи.
 За почистване на скалпа използвам ДПШ на Редкен, веднъж в месеца и общо взето в това се изразяват грижите ми за него.
 Сега мисля да заложа на маслени маски, но още не съм се наканила да закупя.
 Как точно нанасяте ампулата Стамиген? Една ампула слагам, но имам чувството че не ми достига да намажа целия скалп. Досега стоях намазана около 15 мин с нея, но следващия път ще се опитам да преспя с нея.
 Много се надявам покрай 8 март да има намаления на Напура, за да си взема противокосопадните ампули и други набелязани продукти.
Като цяло ароматът на продуктите не ми допада, но наистина виждам резултати и мисля да бъда упорита.  bouquet

# 356
  • Бургас / София
Мацата, много се радвам че ти е харесал бустера, няма недоволни от него засега така мисля поне и се радвам много  Heart Eyes

# 357
  • София
Как точно нанасяте ампулата Стамиген? Една ампула слагам, но имам чувството че не ми достига да намажа целия скалп. Досега стоях намазана около 15 мин с нея, но следващия път ще се опитам да преспя с нея.

И аз така ги нанасям. Не бих рискувала с преспиване със Стамиген, защото знам ли може да има някакви активни съставки, които не е добре да престояват върху скалпа.

Половин ампула ми е достатъчна - главата ми не е малка, но хубаво масажирам. Две ми се струват много, а и ценово не знам дали няма да е непосилно Wink. Между другото в италианския сайт на Напура Стамиген опаковката изглежда като тези на Анаген - кръгла с 12 шишенца. Може би има няколко варианта на опаковките, а ЗР са решили да внасят по-малките. 

# 358
Здравейте момичета, искам да попитам къдрокоските как използвате новия крем за къдрици на Керастаз. В емайла, който представиха новите продукти пише да се нанася върху измита и подсушена с кърпа коса, а на самия продукт пише на суха коса  newsm78 . Inked Mom спомням си,  че ти също имаш продукти от серията. Ако си използвала този продукт моля те да споделиш как го нанасяш.   Praynig

# 359
Идвам да дам отзиви да крема за къдрици на ЛИВИНГ ПРУУФ Heart EyesМного много съм доволна, точно това очаквам имайки предвид дългото  описание за продукта  Heart Eyes/но все пак се притеснявах да не се окаже като този  крема Напура за къдрици и Наши, които ми бяха доста несполучливи преди време, ужасни бих казала/, но този  е прекрасен, много подвижна, мека коса, с обем и  навити къдрички Heart EyesВ никакъв случай няма твърдост, слепаност, или фиксация, добро попадение се оказа за мен Heart Eyesче вземах и голямата опаковка за радост Grinningето и снимчици Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 09:48 от DELI22

Общи условия

Активация на акаунт