Професионални серии за коса - тема 101

• 85 300
  • 763
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Честита Баба Марта ! Да сме живи и здрави, бели и червени !
Скрит текст:

Дениша, не знам каквии са тези "специалисти", които са те заблудили така. Олаплекс може да се използва от всяка коса, независимо дали е руса, червена, зелена  Grinning Ако е изтощена и структурата и е нарушена, продуктът има за цел да възстанови косъма (използван като терапия, без боядисване) или да предпази възможни щети (при боядисване). Изсветяването е най-пагубния процес за косъма, затова Олаплекс играе роля на омекотяващ удара предпаазител. Но не като другите продукти от този тип, които правят косата просто красива. При Олаплекс няма замазване, а реално и трайно реконструиране на косъма.  Peace
Благодаря ти, Freya. Това, което ми беше обяснено е:
1. Ако косата вече е изтощена, накъсана и цъфтяща, Олаплекс няма никакъв начин да помогне.
Моята коса, не влиза в това число.
2. Ако искам изрусяване, да ще стане.
Но аз не искам това, искам някой да направи това, което видях на безброй клипчета, а именно-обезцветяване на тъмна коса. Видях, че смесват първа стъпка с количество боя, мият, сушат. Боядисват след това. На тъмна коса, която отново си е тъмна, не изрусена.
 Въпросът ми е има ли начин, продукт, специалист, който знае как да премахне натрупаният пигмент по косъма ми? Поне с 1-2тона, за да стана отново тъмно-кестенява брюнетка. Сега имам цели черни пластове... аз ли не обяснявам както трябва, те ли не ме разбират?!  ooooh!  Thinking
 Благодаря ти!  Hug  bouquet  Hug

# 751
  • Стара Загора
 Tobsic Какви серии ползваш...редуваш ли протеин и хидратация....да не е много напротеинчена Thinking

# 752
  • София
Вивче  Hug Благодаря мила.

Скрит текст:
Да споделяш после за Мезо ролера на Филорга.  bouquet Може и аз да го грабна, пък да видим дали ще ми се отрази добре.

Линде След 3 more inches какви финиши ползваш? Протеинова ми се струва серията.

# 753
  • Пловдив
tobsic, аз също от няколко години го боря това накъсване. От личен опит ти казвам, че и да я отрежеш драстично, пак най-вероятно ще си остане проблема. Може би, причината е някъде вътрешно (както Магнолия е писала). Аз рязах много от дължината и пак продължава да се къса. При мен го отдавам на това, че родих 3 деца едно след друго, стрес, недоспиването,  умората ... Сега надеждата ми е в терапията на Наши. Имам и ампулите Фито, които ще нанасям всяка седмица + 3тата стъпка от терапията , която получих днес. До скоро кърмих и пиех добавки, но сега си правя почивка и отново ще започна с някакви. Балсама на Алтерна Рипеър Х също е много добър продукт. Олаплекс не съм пробвала, но Аплекчър - да. Веднъж в салон и разлика преди/след не усетих, освен след терапията ослепителен блясък. Относно накъсването - една нула. Може би трябва още процедури и се чудя дали да продължа.

Магнолия, опиши 3те инча? Чакам с нетърпение. Толкова се чудих дали да я поръчам, но разума ми надделя.

Честита Баба Марта!

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 14:54 от *dreamer*

# 754
Дениша, до колкото разбирам ти си се боядисвала черна ли? Ако да зависи колко пъти и с какво. Ако ти е естествена косата с един тон може да се повдигне само с боя. Пиши ми ако искаш на лични да не спамим тук. Peace

# 755
Благодаря ви момичета. Може и да съм прекалила с протеина, но тя си беше и преди така Sad Ще направя днес теста пак, да видя дали на мокра коса се къса.
Имаме питане към Freya и към всички, които са наясно с продуктите на Наши. Фито серията подходяща ли е за тънка, слаба коса, защото моята в момента е точно такава. Беше гъста, сега е рядка, с тънък и фин косъм. И отново ли се поръчва с обаждаме към Арлен? Имам чувството, че маслените маски не ми се отразяват добре, косата ми след това е слепена и все едно имам два косъма на главата си  ooooh! Явно по дължина не са подходящи за нанасяне на тънка и фина коса. Благодаря ви  bouquet

# 756
  • София
Момичета, ще ни заключат. Трябва да се пусне нова тема. Фрея, ако не ти е възможно да я пуснеш както обикновено, пиши тук за да може някой друг да я пусне.

Магнолия, опиши 3те инча? Чакам с нетърпение. Толкова се чудих дали да я поръчам, но разума ми надделя.

Честита Баба Марта!

В момента съм с балсама намазана и после ще споделям. Всъщност в другата тема, защото след 2 часа пътувам.

# 757
Мии аз изпазарих със замах всички продукти на марката, без два стилизанта Mr. Green та слагам си "магическото" им серумче за финиш.
Иначе независимо от състава, пак да кажа, при мен не се усещат протеинови продуктите, поне не като класически протеин с втвърдяване и сухота. Но това пък може и да се дължи на последното ми подстригването, при което се разделих с още не малка част от изгорелите кичури, защото снощи установих, че някои любими финиши, които ми идваха леки като млякото Алтерна сега са ми идеални. Party Или Ливинг прууф също оказват благотворно влияние на общото състояние на косата, защото пък 2 седмици бях само с тях... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 758
  • София
Мии аз изпазарих със замах всички продукти на марката, без два стилизанта Mr. Green та слагам си "магическото" им серумче за финиш.
Иначе независимо от състава, пак да кажа, при мен не се усещат протеинови продуктите, поне не като класически протеин с втвърдяване и сухота. Но това пък може и да се дължи на последното ми подстригването, при което се разделих с още не малка част от изгорелите кичури, защото снощи установих, че някои любими финиши, които ми идваха леки като млякото Алтерна сега са ми идеални. Party Или Ливинг прууф също оказват благотворно влияние на общото състояние на косата, защото пък 2 седмици бях само с тях... Rolling Eyes Rolling Eyes
Извинявайте, че се намесвам... Аз нямам русо омбре, но усетих преуош продукта по-същият начин. И двата пъти, косата ми беше мека, гъвкава чак лигава под душа. Първият път дори се стреснах, когато имах усещането, че косъма се разтяга... Отдадох го на комбинацията с шампоана- О'райт. Обаче не.
Няма втвърдяване и заплитане. Нито сухота и фриз след сушене. От кашмиреният протеин ще да е.  hahaha

# 759
densi наскоро писа ,че всеки шампоан на Керастаз е хубаво да се използва с неговата си маска , но все пак да попитам може ли Денсифик шампоан да използвам с маска керастаз Хроноложист ?

# 760
tobsic, не знам дали би утежнила серията, но си спомням че в темата за Наши беше серията само с позитивни мнения, отразяваща се еднакво добре на доста видове коси. Хвърли и едно око на първа страница някъде от последните теми, то си пише Наши.  Peace

Мога да спретна новата тема, мислих че някой друг я е подготвил.  Peace

# 761
  • София
Фрея, пускай темата, не вярвам някой да я е подготвил. Ти каза, че лятото ще си заета и всички знаем, че ти се грижиш за хубавия вид на всички теми. Вярвам, че ако не можеш да направиш следващата тема ще предупредиш по-рано за да го прави някой друг.

# 762
densi наскоро писа ,че всеки шампоан на Керастаз е хубаво да се използва с неговата си маска , но все пак да попитам може ли Денсифик шампоан да използвам с маска керастаз Хроноложист ?
А може разбира се. Hug bouquet

# 763

Общи условия

Активация на акаунт